2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Gulcum bizim dogumumuz 24 Ekim 20.50...abisiyle ayni saatte dogdu cok dua etmistim oldu:) rose86 guldu dimi yanlisim yok :)

eminim herkes benim kadar seviyordur ve düşkündür güzel kokulara .bebeğim doğduğundan beridir parfüm kullanmıyorum hatta hamileliğimde bile ara ara kullanmıştım o zamandan başlamıştım azaltmaya. dün artık dayanamadım kullandım yine sonrada üzüldüm sonuçta bebeğim sürekli kucağımda , yakın temas halindeyiz =) kendi parfümüme takılıyorum dışarıya çıktığımızda , bir mekana gittiysek oda spreyleri , yolda yürürken üzerine savrulan sigara dumanı ... hangi birinden muhafaza edebilirim diye de çelişki yaşıyorum . siz ne yapıyorsunuz kullanıyor musunuz ? önemli bir konu bence , şuana kadar hiç konuşulmadı.

ben de normal doğum yaptım. dikişim de vardı ama şu an için bi problem yaşamıyorum. kanama da olmuyor.acı yaşaman belki psikolojik bir sorunda olabilir ama bence tekrar bi kontrole gitmenden zarar gelmez.

herkese merhaba nasılsınız bebişleriniz nasıl geçmişi okumaktan yazmaya fırsat olmuyo en son okumaktan vazgeçtim:)
umarım herkesin bebişi iyidir:)
benim kızımın ağzında pamukçuk oldu bi türlü geçmiyo ne yapsam bilemedim

pamukçuk için karbonatlı suyla ağzını silmeyi öneriyorlar ama uzun süre geçmezse mutlaka ilaç kullanılmalı sonuçta pamuçuk dediğimiz bi enfeksiyon ve ilaç kullanılmadan geçmeyebilir
pamukçuk popoda pişikde yapıyo poposunada dikkat et bebişinin

karbonatlı su 3 gündğr kullanıyorum ama geçmedi dr ilaç da vermişti ama sanırım bugun ilaca başlarım mecburen geçmek yerine artıyo çünkü poposuna dikkat ediyorum teyzesi sürekli havalandırıyorum çok şükür bişi yok şimdilik

benim kızım ameliyat olcak ya artık öksürmemesi lasım ama tam geçti derken sbh yıne öksurmeye basladı.çünkü ustü acık yatıo tekmeliyo battaniyeleri yoksa uyumuo ben burda cıkamıorum ewden yarın annemler gelıcek antalyadan aldrdım onlarA.daha rahat yatsın prensesim

karbonatlı su yap canım gazlı bezle sil öle parmmagına dola

o zmn ilaca başla tabi

ilacıda tek bi seferde sıkıp bitirme biraz bi yanağına biraz diğer yanağına biraz dilinin üzerine sıkarsan daha faydalı olur

ben geldimmm , dün gittik eşimle kızımızın idrar tahlilini yaptırdık , 2-3 çıktı şükürki geçmiş , oradan merinosa gittik , evde halı kullanmayan ben artık kızım apalayacağı için halı aldım , kuzucum üşütmesin yerlerde die çok güzeller modeller var ama bebek olunca uzun uzun inceleyemedim , ilk hoşuma gideni aldık artık , Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah , ondan sonrada evimize geldik ama geç oldu tabiii , sabahta annem geldi sağolsun , o minnoşuma bakarken bende pazara gittim , anca gelebildim anlicağınız

canım benım bebegım de ya ustunu acardı ya da yuzune cekeerdi tulum aldık kurtulduk o dertten tavsıyye ederim ıcın rahat edıyo valla..

oğlumun saçları dökülmeye başladı sizde böyle bir durum var mı?

Son düzenleme:

hos geldinn :))gecmıs olsun kuzuna...ve de hayırlı olsun halınız...mınnosun gule gule oynasın uzerınde...
sen su leslıe mı ne ddıyordun ya canım onu nerden nasıl ındırebiliriz bana linnk atabilir misin...sisko ARKADASIN DAHA FAZLa depresif olmaktan kurtulsun

hoşgeldin canım, hayırlı olsun halında

minnoşunun enfeklsiyonun geçmesine sevindim Allah herkesin bebesine sağlık versin inş.
senn pazar turları hamilelikten beri devm ediyo tebrik ediyorum valla seni

Kizlar ben dr um ebe ve eczaci arkadasinda tastigini alarak cerazette kullaniyorum 3.kutuya basladimm

songülcüm öncelikle evlilik yıldönümün kutlu olsun birlikte nice 8 seneler geçirin inşallah bebişlerinizle mutlu sağlıklı huzurlu
yıllara
bu cerazette yi ben eczanede bulamıyorum recete mi yazdırmak gerekiyo yada özel mi istetiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…