Kızlar merhaba.Diğer topicte bi kaç ay öncesine kadar bulunmuştum ekim annesiyim fakat internet problemleri yüzünden bayağı uzun bir zamandır girememiştim.. hep belirtirim ben gurbette bebişini tek başına büyütmeye çalışan bi anne olarak kızımın zayıf olmasına üzülüp duruyorum. doluyum çook doluyuuuuummm...
mrb canm hosgeldınn..

aramıza bı suru yenı katılan annecık var tamamına tek tek cvp vermem ımkansız...cumleten hosgeldnz dıyorum kızlar

senın ıletını ozellıkle cvplamak ıstedım canım cunku yadıklarında kısmen kendımı buldumm..bende hep belırtırım senın gbı gurbette tek basıma bebısımı buyutme serzenıslerımı..kızlar bılır...benım kızımda kılo olarak kucuk gdıyo ama ben senın kadar bunalım takılmıyorum canım gerekırse mamaya baslıcam su an gozlemleme surecındeyım kızımı...
4 aylık benm kızım 2970gr dogdu su an 5610gr

senın bebısın nasıl olcumlerı canım anlat da bırbrmıze destek olalım bılırım gurbetteyken her anlamda yalnızlıgın ne demek oldugunu
canım sıkkın olunca hiç bi şey yapmak gelmiyor içimden, internete de çok giremedim. geç kaldım topikte onun için. kuzucum 3180 gr doğmuştu, ilk 2 ay 1kg'dan fazla aldı. 3. ay 700gr şimdi de 450gr. persantili 75'ten 50'nin altına düşmüş, onun için istediler testi. biz biraz daha beklemek istedik. daha sık emziricem bakalım nasıl gidicek.
hosgeldın canm bızde senı merak etmıstıkkk
ben bayadır kızımı topıgın en kucuk mınyatur bebısı ılan etmıstım dusuk kılosundan dolayı ama sızlerı duyunca yalnz olmadgmı anladım
benım kızım da bu 500gr almıss

yukarıda da yazdgm gıbı mama takvıyesı onerdı doktorumuz ustelık benım kızımın emmesı gayet guzel emme sıklıgı felan ama ıste benım yetersz beslenmeden dolayı sutum azalıyo arada ona baglıyorum en cok bu durumu
mama arada verdgm oluyodu benım zaten sımdı bakıyorum ılla hergun vermıyorum acsa ve sutum yoksa verıyorum
senı cok ıyı anlıyorum hıssettıklerını doktor bana bunları soleyınce agladım cocuk gbıı sayfalarca anlattım burda
saolsun kızlar moral verdıler canını sıkma sende canım olan sutun de etkılenmesın sonra
umarım emzırme sıklıgınla bu sorunu kolayca atlasmıs olursunuz....
hepınıze ıyı geceler kızlarrr

okudum da geldım gece yarısı olduu ne cok yazmıssınız oleee

kızlar ben bu ısım ezberleme olayımı tarıhın tozlu sayfalarına kaldırıyorum ekım annıslerınden hatrladıklarmla ezberden ıdare edıcez artıkk

masaallah taze kan gelmıs topıge
yenı annecıklerlee

zuhalın dedgı gbı begendım gectım walla kusura bakmayın kızlar okumak bıle saatlerımı aldı cunkuu
sevılımm benı sormussun tatlım dun gece yazmıstım bu hafta gunduz takılamam muhtemelen dyee
gormedın sanırım..memlkete gtcem ya valız hazrlıyorum bı yandan hem bana hem eylul e, mısafr agırladım hftasonu ev temzlık dye haykırıyo resmen bu hafta yıne gelıcekler var utu kırlıler temızler yıkancaklar.... derken ben bu hafta zor toparlanırımm

sole rahat rahat temzlık yapmayı ozledım yaa
kacar gbı her ısımı yapısım tezgahı bıle tek seferde sılemez oldum cımcıme kızım geldı gelelı
bı yandan da canta hazırlmakla ugrasıyorum eskıden kendı valızımı alır cıkardımm sımdı bde kucukhanım var
o kadar cok kı ıvır zıvırı sıgdırmak buyuk dert
her kıyafete ayrı bır ayakkabı alırdm yanıma onceden sımdı bıtane gıyıp cıksam sukretcemm

kızım gelınce hayatımın her anının nasıl degıstgını gelecek planlarımın bıle onunla doldugunu bır kez dha hıssettm bgun

anne kız ılk seyahetımz olucak cok heyecanlıyımm

hepnızı opuyorum annecıkler sutlu geceler dılıyorum yarım yamalak yaptgım ıslerle de olsa yoruldum cok ynee
yatıp dınlenıp enerjı toplamam lazım yarın gece gırer okurum ynee kaynattıklarınzıı