• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

aman kalabalık olsun bız yalnızlıktan sıkıldık valla canım dıger arkadaslar malum sıteye gıttı ben cok uzulmustum ama sımdı herkesın kendı tercıhı dıyorumm

ah cnm kaderımız aynı desene bende cok uzuldum pek cok arkadasımı özledım,
ama sımdı bende alıştım ıkı topik bırleşınce paylaşımlarımız da cogaldı yenı arkadaslıklarda kurmak cok guzel oldu cnm
sagolsun kasım topiği sahıbı ayca ve kalan annelerımız paylaşım nerdeyse bız ordayız dedıler sızde sıcak karşıladınız
tek bbı arkadasımız kasım bıttı ekıme ekımde bıttı eylule gıtmeyelım demış nıyetını bılmedıgım ıcın yorum yazmak ıstemedım

olur cnm benım ya ınankı 4.5 aydır ılk defa uykuzuz bıgece gecırdım hem grıp hem kasındı sanırım ondan
sımdı sızı daah ıyı anlıyorum cok daha ıten dua edıcem cnm

ah canım yüreğine sağlık biz kolikli bebeklere de bir dua edersen sevinirim :) ben oğlumun beşiğini sallarken hep sua ederrek sallıyorum. hatta bazen o mızırdanıyorsa sesli dua ederim. Rabbim tüm bebeklere sağlık versin hepsi bir çırpıda kahkahalarla büyüsünler inşallah derim.

bu arad bu topiği bende sevdim :) mühim olan paylaşım.
hem bizden önde gidenler bizi daha iyi aydınlatabilirler :)

bu arada benim oğlum ilk defa bugün gündüz uykusunu öylece uyuyor... hayatta 15 dk.dan fazla uyumazdı 4 saattir uyuyor :))

ah canım yüreğine sağlık biz kolikli bebeklere de bir dua edersen sevinirim :) ben oğlumun beşiğini sallarken hep sua ederrek sallıyorum. hatta bazen o mızırdanıyorsa sesli dua ederim. Rabbim tüm bebeklere sağlık versin hepsi bir çırpıda kahkahalarla büyüsünler inşallah derim.

bu arad bu topiği bende sevdim :) mühim olan paylaşım.
hem bizden önde gidenler bizi daha iyi aydınlatabilirler :)

bu arada benim oğlum ilk defa bugün gündüz uykusunu öylece uyuyor... hayatta 15 dk.dan fazla uyumazdı 4 saattir uyuyor :))

aaa masalla cnm rekor kırmış desene ay herkesın bebesıne dıye dua ettımde bu kadar tutmaz heralde bızımkıde uyuyo cnm gıtmeden fıtıl attım
bak bugun oğlun guzel uyuduya gecede uyur belkı gunduz nasılsa gecede öle oluyo aras
cnm bende kızımda gece emzırırıken bı dualar ederdımkı sorma guzel uyusun dıye ıyı bılırım ay dun aksam gözum korktu ınankı devaı gelmez ınsalla

aaa masalla cnm rekor kırmış desene ay herkesın bebesıne dıye dua ettımde bu kadar tutmaz heralde bızımkıde uyuyo cnm gıtmeden fıtıl attım
bak bugun oğlun guzel uyuduya gecede uyur belkı gunduz nasılsa gecede öle oluyo aras
cnm bende kızımda gece emzırırıken bı dualar ederdımkı sorma guzel uyusun dıye ıyı bılırım ay dun aksam gözum korktu ınankı devaı gelmez ınsalla

Allah korusun Aras'ın düzeni güzel bozulmasın.
benim oğlanın gece uykusu baya güzel gece 12 gibi zoraki ğlayarak gece uykusuna geçiyor. ertesin 11 de gülücük atarak uyanıyor. ama tüm gün o gecenin rahatlığını burnumdan getiriyor :) 11 saat uykuda en fazla 3 kere uyanır.. 4-5 saat arayla kalkar...
ama tüm gün mız mızz...:16:

Kizlarrr slmlar bende 29 kasimda 36 haftalik minik kizimi sezeryanla dunyaya getirdim dogun kilosu 2230 gr :( cok zayifdi ve yam uc aylik oldum 5370 gr masaalah prensesime yaaa neyse asilarimizda cok agliyoruz zaten mizmiz bir bebegiz pek yuzumuz gulmuyor :) gazimizi birt birt cikarmasina ramen aglama krizlerimiz oliuyor maalesef adimizda iklim burada yarismaya hollandadan katiliyoruz :)
hosgeldin canim:3: masaallah kuzuya iyi kilo almis:nazar:
3 ayiniz biitdi bu aydan sonra bebislerin ekserisi duzene girirler:8: insaallah senin bebisin de annesini uzmez bundan sonra:16:

Selam kızlar sayfalar hızla ilerliyor ne güzel :1:
artık kızımı uyutmakta çok zorlanıyorum ayağımda sallıyorum olmuyor emziriyorum olmuyor :1:çingene salıncağını bile beğenmiyor :27::27:ne güzel uyuyordu ne oldu ki acaba:ssz:
aynen biz dunden beri boyleyiz:18: herseyimiz cok guzel derken nazara getirdik galiba:25: simdi bile kucagimda ama mizmiz:50: bi care bulursan bana da soyleee:51:
merbaba ben de kasim annesiyim adim gul 25 yasindayim kizim nur 27 / 11/ 12 dogumlu

hosgeldin canim bi Gul daha katildi aramiza:16:
:16:sahi diger Gul nerde Rose nerelerdesin bu gun hic girmedin ama:26:

kızlar benim kızım dün geceden beri çok huysuz.bir türlü uyuyamadı sürekli bi huzursuzluk ve vıyaklama.uykusuzluktan bayılmak üzereyim.ne olur bize dua edin.

ayy benim oğlumda öyle sabah 9 da uyanış o uyanış bütün gün toplam 30 dakika ancak uyumuştur . o kadar çok ağladı ki ne emzirebildim ne uyutabildim 120cc mama verdim onuda bitirmedi :s

kızlar eski topiğe bi girdim, kimse yok! bugün 4. ay kontrollerimiz vardı, sadece 450 gr almışız:( dr bir sürü kan, idrar, dışkı tahlili istedi, sağlık ocağı bir ay daha bekleyelim dedi, biz de kızımın canını acıtmak istemedik. ya sık ishal olduğu için ya da sütümü sağdığım için böyle oldu. geceleri 7-8 saat uyuyordu, arada kaldırıp emziricem bu ay, gündüzleri de 3 saate 1 emziricem. inş eski persantilimize döneriz önümüzdeki ay. bu arada yeni topik de hayırlı uğurlu olsun, bebeklerimizi bir arada sağlıkla büyütelim inş.
tuğçe tablonu henüz yapmadıysan bizi de ekler misin; ben gözde,25,antalya, kızım da selen, 31 ekim.

Son düzenleme:
Allah korusun Aras'ın düzeni güzel bozulmasın.
benim oğlanın gece uykusu baya güzel gece 12 gibi zoraki ğlayarak gece uykusuna geçiyor. ertesin 11 de gülücük atarak uyanıyor. ama tüm gün o gecenin rahatlığını burnumdan getiriyor :) 11 saat uykuda en fazla 3 kere uyanır.. 4-5 saat arayla kalkar...
ama tüm gün mız mızz...:16:

aman cn doğru dıyosun o bı gecelıktı ınsalla
cnm masalla senın bebışın gece duzenıde guzelmış oda olmsaydı
gercı mız mız oluncada iş guc yapmak problem

çok güzel bişeye benziyo bu..biraz büyükçene mii? geçen bir arkadaşta yürütece koydum çok hoşuna gitti ,dediğin gibi benm doktorumda önermiyor oyüsden almayı düşünmüyoruz şuan..ama bu hem güvenlii hem birazda olsa bizi rahatlatcak bişeye benziyo..

evet canım , baya büyük ama ayarlanıyo 3 boya , bebek büyüdükçe onunda boyu uzuyor , hafifte birşey , evin heryerine taşınabilir yani işin olan adaya bebeği yanına almak için uygun

merhaba canım tablo olusturuyoruz sende dahıo olmak ıstersen ısmın yasın kızının adı dogum tarıhı ve nerde yasadıgını belırtırsen sevınırım

merhaba beni de tabloya eklersen sevinirim adım şefika kizimin adı rana 25 kasım doğumlu ben 26 yaşındayım canakkale de oturuyorum

kızlar eski topiğe bi girdim, kimse yok! bugün 4. ay kontrollerimiz vardı, sadece 450 gr almışız:( dr bir sürü kan, idrar, dışkı tahlili istedi, sağlık ocağı bir ay daha bekleyelim dedi, biz de kızımın canını acıtmak istemedik. ya sık ishal olduğu için ya da sütümü sağdığım için böyle oldu. geceleri 7-8 saat uyuyordu, arada kaldırıp emziricem bu ay, gündüzleri de 3 saate 1 emziricem. inş eski persantilimize döneriz önümüzdeki ay. bu arada yeni topik de hayırlı uğurlu olsun, bebeklerimizi bir arada sağlıkla büyütelim inş.

tatlım merhaba hoşgeldın
uzman tv ded r 3.aydan sonra 500 gr almalıdır dıyo hanı fark 50 gr cnm
arada emzır cnm arasta bı araa uzun uyuyodu dr umuz enfazla 4 saat dedı vucudu o duzene alsır ve buyume gelışme sorunlarıyla karsılasabılırz demıştı cnm

aman cn doğru dıyosun o bı gecelıktı ınsalla
cnm masalla senın bebışın gece duzenıde guzelmış oda olmsaydı
gercı mız mız oluncada iş guc yapmak problem
evde biri varsa iş yapıyorum yoksa anca onu oto koltupuyla yanıma alırsam biraz yoksa yok yaniii malesef...

hatunlar uzun bi aradan sonra merhaba...bizde ekim bebeği olduk:)) 18 ekimde 15.46da aldım kızım zeynebimi kucagıma...

hoşgeldin bakalım:) prenses nasıl?

tuğçe tablonu henüz yapmadıysan bizi de ekler misin; ben gözde,25,antalya, kızım da selen, 31 ekim.
canim bi kac gundur seni aradik durduk:52: cok sukur buldun topigi :16:
kuzun kac kilo cnm az aldigi icinmi bu kadar tahlil fln istediler :44:

hatunlar uzun bi aradan sonra merhaba...bizde ekim bebeği olduk:)) 18 ekimde 15.46da aldım kızım zeynebimi kucagıma...

hosgeldin canim:3:aramiza

aman kalabalık olsun bız yalnızlıktan sıkıldık valla canım dıger arkadaslar malum sıteye gıttı ben cok uzulmustum ama sımdı herkesın kendı tercıhı dıyorumm

yaaa bak sana demiştim demicem :1: tebdili mekanda hayır vardır demiş büyükler , böyleydi dimi bu söz :44: sen üzülüyordun gittiler die , al sana bi sürü taze anne

bizde seni merak etmiştik , hoşgeldin diyim geç kaldın ama olsun , bi sürü taze anne olduk :8:

oyun halısı hakkında konuşmuşsunuz kızlar , ben gereksiz buluyorum onu çünkü benim kızımın dönencesi var birde anakucağında oyuncakları var , ikisindede yatar pozisyonda olduğundan , halıdada yatar pozisyon yine , bence gereksiz bişey , biz aşağıda linklediğimi aldık , acil bir işim veya telefon vs. olduğunda bebeğimi oturtuyorum içine , aynı kangru pozisyonu oluyo , bende rahat rahat işimi hallediyorum , oda oyalanıyo orda hiç ağlamıyo , ama tabikide henüz uzun süreli bırakmıyorum , yürüteçide uzmanlar önermediğinden böyle birşey aldık biz , tavsiye ederim
Bright Starts Entertain & Grow Aktivite Merkezi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

kaç aylıkken kullanmaya başladınız bende bundan almak istiyorum ama oturur gibi gördüğümden dolayı 6. aya yakın düşünüyordum

ya kızlar kasım annelerindede kimse kalmadı demişti yaren ama bizden kalabalık çıktılar maşallah , ben hiçbir ismi aklımda tutamayacağım yine tabiii :37: zamanla öğrenme ihtimalim var ama , sayfalar o kadar çok birikmişki okudum beğendim geçtim , hepsine cevap yetiştirmeye kalksam ohoooooo :))) zafi ve gülçiçeğe link verdim tekrar eski topiğe girip , unuttuğum birileri daha varmıydı acaba :44:

Back