- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
Canim anne sütü sadece ilk uc ay korurmus bnm bildiğim. Ayrica bencede mamaya bu kadar onyargili yaklasmamak gerek. Sonucta kimse keyfinden vermiyo bu formul sutleri. Hem artik anne sutu ne yakin içerikleri. Bazi forumlarda bakiyorum da ocu gb bahsediyorlar. Bide soyle dusunmek lazim eskiden bunlarda yokmuş sadece muhallebiyle besliyorlarmis. Bence oturup halimize sukretmeliyiz diiigmi ama :)
evet canım ihmal etme önceden vermek çok iyi oluyor..bizim doktorumuz pek fitil önermiyorum dedi,aşılarda hep calpol veriyorum oyüsden..
Selam kızlarmeleğimi uyuttum azıcık gireyim dedim çokta yorgunum temizlik yaptım şaka gibi ama sanki özlemişim temizlik yapmayı
Birde kızlar ya benim psikolojim çook bozuldu kızımı kıskanıyorum çokbabaannesinden anneannesinden ya onlara bendne daha çok düşkün olursa diye saçma sapan fikirlerim var kayınvalidemle altlıüstlüyüz birde ondan da diyorum onu daha çok sever mi acaba diye kafayı yedim kendimi huzursuz edip duruyorum nasıl düzelticem ya aşağıda oturuyor kayınvalidemm aşağıya bile indirsin istemiyorum hep benimle olsun istiyorum kızım
eşim dışarı çıkalım diyor kızı bırakıp vicdan yapıyorum kızımı bırakıp gezemem diye var mı benim gibi:26:rahatsız oluyorum bu durumdan aslında
Selam kızlarmeleğimi uyuttum azıcık gireyim dedim çokta yorgunum temizlik yaptım şaka gibi ama sanki özlemişim temizlik yapmayı
Birde kızlar ya benim psikolojim çook bozuldu kızımı kıskanıyorum çokbabaannesinden anneannesinden ya onlara bendne daha çok düşkün olursa diye saçma sapan fikirlerim var kayınvalidemle altlıüstlüyüz birde ondan da diyorum onu daha çok sever mi acaba diye kafayı yedim kendimi huzursuz edip duruyorum nasıl düzelticem ya aşağıda oturuyor kayınvalidemm aşağıya bile indirsin istemiyorum hep benimle olsun istiyorum kızım
eşim dışarı çıkalım diyor kızı bırakıp vicdan yapıyorum kızımı bırakıp gezemem diye var mı benim gibi:26:rahatsız oluyorum bu durumdan aslında
oh cnm mıs gıbı olmuştur gule gule oturun
cnm senın dedıgın olayı okadar cok duyuyorum kı cevremden artık doğal bı duygu oldugunu duşunmeye başladım
ben o şekılde bı ortamda olmadıgım ıcın sızı anlayamam ama tek degılsın onu bılesın
ben sımdı dısardan baktıgımda kv yada annem o sekılde yakın olsa sefasını surerdım gıbı gelıyo sımdı kv geldıgınde pat atıyorum kucagına gönlumce ıs yapıyorum
ay kadında sasıyodur aslında ılkınde aman kucaga alışmasın falan dıye sakınırdım sanırım buyudum hahhaha
ahh ahh..aynen bende öyleyimm...çok kıskanıyorumm kuzumu...kafamda manyak manyak şeyler kuruyorum,işe başladığımda kayınvalidem bakcakk yaa,acaba onu daha mı çok sever annesi o mu zanederr..nelerr nelerrrr :))) eşimm benii avutmak bıktıı artık :)
ahh ahh..aynen bende öyleyimm...çok kıskanıyorumm kuzumu...kafamda manyak manyak şeyler kuruyorum,işe başladığımda kayınvalidem bakcakk yaa,acaba onu daha mı çok sever annesi o mu zanederr..nelerr nelerrrr :))) eşimm benii avutmak bıktıı artık :)
tek olmamak güzel tabii ya artıları var aslında kayınvalidem kızıma bakarken ben işlerimi yapıyorum hasta olsam bakıyor dinleniyorum ama işte içim içimi yiyor yanii kendi annem kızıyor bana fesatsın sen diyorama ilk bebeğim diye herhalde:26:birde uzak olsak kıskanmazdım sanırım inşallah yenerim bu duygumu
benim eşimde anlamıyor beninasıl yenecez ki acaba bu duygularımızı sabahları ses yapmamaya çalışıyorum kayınvalidem çıkmasın artık diye ama benimki sabah bir çıkıyordu akşam yatana kadar sonra tabii sinirlendim söyledim lafımı çıkıyor yine günde 2 3 kere ama en azından akşama kadar kalmıyor kötünün iyisi
ciddi anlamda psikolojim bozuluyor poff
bizim saclarimiz dokulmedi henuz..aslinda kapkara degil saclari isiktan sanirim oyle cikmis..ablaya benziyoruz birazda olsa..ayy kizlar masallah iyi kalabalik gozukuyor asagisi..12 uye falan...
cnm benım gercekten yaşamadan mumkun degıl anlamak ama 2 arkadasımda aynısını söyluyo demek bu sekıld yasanıyo
hatta ben bırısının bu duygularda oldugunu bılmeden kkayınvalıdene cok baglı galıba falan dedı cocugu duşkun görunce ay bı bozuldu yok dedı tamamen menfaat ilişkısı tabı sonrasıda ıtıraflar geldı
mrhaba kizlar iki gundur okuyorum fakat yszmaya vakit bulamamistim. kizim uyumusken yazayim oncelikle mutlu bir haberden bahsedeyim aof 3. sinif isletme okiyorum sinav sonuclari aciklandi ve ben hepsinden gecmisim cok mutlu oldum sinav haftasi kizim hasta oldugu icin hic calisamamistim. kizlar 3 gundur kizim huzursuz surekli miz miz ve keyifsiz. tahminimce artik doymuyor sag tarafi emmedigi icin sagip veriyordim icmek istemiyor kasikla. sol tarafi 3 saatte bir uykuda emiyor oda yetmiyor tabiki. ek gida olarak hazir meyve puresi ve muhallwbi vermeye baslamistim. muhallehi de yemek istemiyor. sadece bebelac in meyve puresini seviyor evde yaptigim meyve purelerinide yemiyor. bende yogun bid muhallebi yapip icine iki cay kasigi meyve puresi koyup anne sutu kyup veriyorum.o zamn purenin hatrina yiyor. yinede yeterli gelmiyor hitde.dogru mu yapiyorum bu ucunu karistirarak. bu sekilde gunde kac defa verebilirim 5 aylik bebege. bunlar disinda ne verebilirim. kizkm cok huzursuz.
canim ben buyuk kizima sabahlari devam sutu vermistim 2 saat sonra meyve puresi yada elma havuc suyu , 2 saat sonra biraz pirinc patates mevsim sebzesi biseyden ilave ederek ve zeytinyagi ekleyerek haslayip blendirdan geciripbu sekilde corba yapmistim..tekrar devam sutu..aksamda muhallebi yapmistim..boyle boyle deneyerek hafif seylerden baslmalisin
bugün gördüm kasım annelerinin buraya transfer olduğunu ; uzun zamandır yoğun takipçi görmeye alışık değilim geçmişi okuyup geleyim dedim oku oku bitmiyor =) bitiremedim ... selam annecikler ilk sayfalarda isim tanışma faslı olmuş bende de doğum sonrası düzensiz hayattan mıdır nedendir unutkanlık çok fazlalaştı . herkes adını yazsada benim gibi isimden zorlanıp ya avatar resminden ya da altta çıkan çocuğunun adı yazanlardan tanıyacağız . bence herkes bebeğinin ismini yazsa hem bebeklerimizin kaç günlük olduğunu takip ederiz hemde bebişlerimizin isimleriyle birbirimizi tanımamız daha kolay olur =)
canım eşimin ailesine daha yakın oturuyoruz..kızıma kayınvalidem bakcak..kendi annemi 14 yaşımdayken kaybettimm,insanın çocuğu olunca yokluğunu daha da çok hissediyosun ve bazı şeyleri daha ii anlıyosun..malesef çalışan anne olmak çok çok zor başlamadan stresi yetiyor..((((((
iyi geceler kızlar...kasım topiğinden geldik bizde kızımla...biz 1 kasım doğumluyuz..normalde 24 kasım olacaktı ama erkenci davrandı benim sıpa..
adana da yaşıyoruz...28 yaşındayım..2 kzım var biri 3 yaşında buda 4aylık..ece ve beren...
teyzoşlar yarın sabah aşımız var..off inşallah kolay atlatırız..:18::18:
cnm cok doğru soyluyosun bende kızıma mama vermış olan bırı olarak ezıkhıssedıyorum kendımı
aslında annelıkte esas olan bebegın ıhtıyaclarını tam anlamıyla karşılayabılmek eger cocuk acsa yada yeterlı kg yı almıyosa sırf anne sutu verdım demek ıcın cocuga haksızlık yapmak hos degıl
dr bugun dese aras ıcın başlamak gerekıyo gerekceyıde sunsa başlarım cnm
bıde bana en sacma gelen derler ya tabı mama kolayına geldı
kolaymı gecenın bı yarısı kalkıp cocuk agladımı uykusu bölundumu dıye beklerken o mamayı o panıkle hazırlamak helekı yanlışlıkla az bışey sıcak yaptıysan onu o saatte sogutmak
kesınlıkle bebegı mamayla beslemek daha cok emek harcamayı gerektırıyo denıldıgı gıbı kolaya kacmak degıl
cnm doğru söyluyosun o alttakı cızelgeye ısım nasıl yazılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?