2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

cnm cok doğru soyluyosun bende kızıma mama vermış olan bırı olarak ezıkhıssedıyorum kendımı
aslında annelıkte esas olan bebegın ıhtıyaclarını tam anlamıyla karşılayabılmek eger cocuk acsa yada yeterlı kg yı almıyosa sırf anne sutu verdım demek ıcın cocuga haksızlık yapmak hos degıl
dr bugun dese aras ıcın başlamak gerekıyo gerekceyıde sunsa başlarım cnm
bıde bana en sacma gelen derler ya tabı mama kolayına geldı
kolaymı gecenın bı yarısı kalkıp cocuk agladımı uykusu bölundumu dıye beklerken o mamayı o panıkle hazırlamak helekı yanlışlıkla az bışey sıcak yaptıysan onu o saatte sogutmak
kesınlıkle bebegı mamayla beslemek daha cok emek harcamayı gerektırıyo denıldıgı gıbı kolaya kacmak degıl

Merhabalar, ben de kasim annesiyim. Sizleri okuyorum bizden bir ay onde olduğunuz icin. 13 kasimli oglum var. Izmirde oturuyorum ama aslen antalyaliyim. Oğlum saglikli sukur bir egzama var yüzünde. Ara ara cikiyor. Sut ve yumurta diyeti yapiyorum. Sizalarda var mi böyle bir durumla karşılaşan?

Merhabalar, ben de kasim annesiyim. Sizleri okuyorum bizden bir ay onde olduğunuz icin. 13 kasimli oglum var. Izmirde oturuyorum ama aslen antalyaliyim. Oğlum saglikli sukur bir egzama var yüzünde. Ara ara cikiyor. Sut ve yumurta diyeti yapiyorum. Sizalarda var mi böyle bir durumla karşılaşan? 9

evet canım ihmal etme önceden vermek çok iyi oluyor..bizim doktorumuz pek fitil önermiyorum dedi,aşılarda hep calpol veriyorum oyüsden..

cnm doğru dıyosunnmalesef dr lar cok farklılık gösterıyo bızım dr muzda sadece asılarda önerıyo
surubu kusma ıhtımalını göz onunde bulundurarak fıtıl vermemızı önerıyo bende 2 ayda bır bışey olmaz dıyorum kendımce

oh cnm mıs gıbı olmuştur gule gule oturun
cnm senın dedıgın olayı okadar cok duyuyorum kı cevremden artık doğal bı duygu oldugunu duşunmeye başladım
ben o şekılde bı ortamda olmadıgım ıcın sızı anlayamam ama tek degılsın onu bılesın
ben sımdı dısardan baktıgımda kv yada annem o sekılde yakın olsa sefasını surerdım gıbı gelıyo sımdı kv geldıgınde pat atıyorum kucagına gönlumce ıs yapıyorum
ay kadında sasıyodur aslında ılkınde aman kucaga alışmasın falan dıye sakınırdım sanırım buyudum hahhaha

ahh ahh..aynen bende öyleyimm...çok kıskanıyorumm kuzumu...kafamda manyak manyak şeyler kuruyorum,işe başladığımda kayınvalidem bakcakk yaa,acaba onu daha mı çok sever annesi o mu zanederr..nelerr nelerrrr :))) eşimm benii avutmak bıktıı artık :)

tek olmamak güzel tabii ya artıları var aslında kayınvalidem kızıma bakarken ben işlerimi yapıyorum hasta olsam bakıyor dinleniyorum ama işte içim içimi yiyor yanii kendi annem kızıyor bana fesatsın sen diyor ama ilk bebeğim diye herhalde:26:birde uzak olsak kıskanmazdım sanırım inşallah yenerim bu duygumu

benim eşimde anlamıyor beninasıl yenecez ki acaba bu duygularımızı sabahları ses yapmamaya çalışıyorum kayınvalidem çıkmasın artık diyeama benimki sabah bir çıkıyordu akşam yatana kadarsonra tabii sinirlendim söyledim lafımı çıkıyor yine günde 2 3 kere ama en azından akşama kadar kalmıyor kötünün iyisi
ciddi anlamda psikolojim bozuluyor poff

mrhaba kizlar iki gundur okuyorum fakat yszmaya vakit bulamamistim. kizim uyumusken yazayim oncelikle mutlu bir haberden bahsedeyim aof 3. sinif isletme okiyorum sinav sonuclari aciklandi ve ben hepsinden gecmisim cok mutlu oldum sinav haftasi kizim hasta oldugu icin hic calisamamistim. kizlar 3 gundur kizim huzursuz surekli miz miz ve keyifsiz. tahminimce artik doymuyor sag tarafi emmedigi icin sagip veriyordim icmek istemiyor kasikla. sol tarafi 3 saatte bir uykuda emiyor oda yetmiyor tabiki. ek gida olarak hazir meyve puresi ve muhallwbi vermeye baslamistim. muhallehi de yemek istemiyor. sadece bebelac in meyve puresini seviyor evde yaptigim meyve purelerinide yemiyor. bende yogun bid muhallebi yapip icine iki cay kasigi meyve puresi koyup anne sutu kyup veriyorum.o zamn purenin hatrina yiyor. yinede yeterli gelmiyor hitde.dogru mu yapiyorum bu ucunu karistirarak. bu sekilde gunde kac defa verebilirim 5 aylik bebege. bunlar disinda ne verebilirim. kizkm cok huzursuz.

cnm aslında ıster ıstemez ınsanın aklına gelır kasım topiğinde gulden arkadasımız var ılk ıse başladıgı gun bana gelınce kafasını cevırdı dıye yazmış
hanı ılk gun belkıde bakıcısına okadar cabuk alısıp annesını yadırgaması olmaz sanırım ama analık ıcgudusu
ama bak ne kadar guzel kayınvalıden bakıcak emın ellerde yanı

bu arada bıberona alışma evrenız ne alemde cnm eklerede başlıcam demıştın ufaktan tepkısı nasıl oldu

bizim saclarimiz dokulmedi henuz..aslinda kapkara degil saclari isiktan sanirim oyle cikmis..ablaya benziyoruz birazda olsa..ayy kizlar masallah iyi kalabalik gozukuyor asagisi..12 uye falan...

cnm benım gercekten yaşamadan mumkun degıl anlamak ama 2 arkadasımda aynısını söyluyo demek bu sekıld yasanıyo
hatta ben bırısının bu duygularda oldugunu bılmeden kkayınvalıdene cok baglı galıba falan dedı cocugu duşkun görunce ay bı bozuldu yok dedı tamamen menfaat ilişkısı tabı sonrasıda ıtıraflar geldı

Birde yaz geliyor artık hep dışarı çıkarmak isteyecek vermem desem yanlış anlayacak napıcam bilmem
Geleceğin kötü kaynanasıyız sanırım

bizim saclarimiz dokulmedi henuz..aslinda kapkara degil saclari isiktan sanirim oyle cikmis..ablaya benziyoruz birazda olsa..ayy kizlar masallah iyi kalabalik gozukuyor asagisi..12 uye falan...

cnm bızım ıkı aylıkken başladı dökulmaye demek resımde o şekılde gözukuyo cnm ay evet 12 kısı olmuş

bizde öyle oluruz kesin kayınvalidem hep burda zaten düşkün olmaması mümkün değil

canim ben buyuk kizima sabahlari devam sutu vermistim 2 saat sonra meyve puresi yada elma havuc suyu , 2 saat sonra biraz pirinc patates mevsim sebzesi biseyden ilave ederek ve zeytinyagi ekleyerek haslayip blendirdan geciripbu sekilde corba yapmistim..tekrar devam sutu..aksamda muhallebi yapmistim..boyle boyle deneyerek hafif seylerden baslmalisin

aycacım ben varya yarene ne verdım ettım hıc hatırlamıyorum tek bıldıgım porsıyonları cok buyuk tutup cocugu yemekten soğuttugum

bugün gördüm kasım annelerinin buraya transfer olduğunu ; uzun zamandır yoğun takipçi görmeye alışık değilim geçmişi okuyup geleyim dedim oku oku bitmiyor =) bitiremedim ... selam annecikler ilk sayfalarda isim tanışma faslı olmuş bende de doğum sonrası düzensiz hayattan mıdır nedendir unutkanlık çok fazlalaştı . herkes adını yazsada benim gibi isimden zorlanıp ya avatar resminden ya da altta çıkan çocuğunun adı yazanlardan tanıyacağız . bence herkes bebeğinin ismini yazsa hem bebeklerimizin kaç günlük olduğunu takip ederiz hemde bebişlerimizin isimleriyle birbirimizi tanımamız daha kolay olur =)

cnm doğru söyluyosun o alttakı cızelgeye ısım nasıl yazılıyo

oglumla tanistirmistim. anne ogul buda.[/QUOTE]
Cok tatlı cukmisuniz gercekten annelik yakismis:)

Yeni gelen arkadaslar kasim anneleri hepiniz hoşgeldiniz topigimize renk getirdiniz.
Aycaydi sanirim eklediğin resmi telefondan acamiyorum

Hmm... Sanirim bu durumda söylenecek soz yok daha dogrusu ben bulamam. Cunku hicbir kelime nin yeterli gelmiceni bilirim . Annenin yokluğunu simdi sen kizinla doldurcaksin. Allah seni kizinin basindan eksik etmesin. İkinizede maşallah ne guzel cikmisiniz

Bnm kizimda 31 ekim dogumlu iki saat daha siksaydi kendini bizde kasim dogumlu olcaktik:)

O kıskançlık olayi bizdede var yaa yalnız sadece kv e karsi cok sinir oluyorum kendime ama icten gelen bisey napiiim kizimi cok seviyorummmm

Kesinlikle oyle :) né kadar doğru söylemişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…