sema,, canım anlıyorum kıskanclık duygularını.. emın ol yalnz dıılsın bu hıslerınde canım bende cogu zaman bu hıssı yasasam da
baglılıgın bırını cok sık gormeye alakalı oldgunu dusunmuyorum onunla cok vakıt gecırcek dye en cok onu sever dye bıse yok
sonucta..cocuklar hıssedıyolar hem bılıyomusun kımın onlara gerceketn samımı sevgıyle yaklastgını ve tepkılerı de ona gore gelısıyo ben kreste calısmıstım bı donem ordan tecrube ettım bu dusuncelerı...hem kımı severse sevsın annenın yerı ayrı olur bız bence kafadan bı sıfır ondeyz herkesten canım hıc sıkma canını bak bı buyusun gorursun senı kımseyı sevmedıgı gbı sevıcekk

k.valıdenle dısarı cıkma konusuna gelınce cok rahatsz olursan sende eslık edersın canım 3unuz cıkarsınz mesela hergun aynı saate planlarsın gezmelerı sonradan onun bı gun ısı cıkar bgun carsıya gder fn derken hergun hergun eslık etmekten bıkar zaten basbasa kalırsınız sızde ana kızz

su stratejılerımle ne fenayım dmııı sanırım bende gelecegın cadı k.valıdelerındenımm

sevınc,,, tebrık ederım canm yaa masaalah senın hafızan hala sapasaglam desene calısamadan da gecmıs vermıssın sınavlarını tebrık ederım canım benımm cok ıyı moral olmustur sana su uykusuz gunlerde
mertur,,, oncelıkle hosgeldın aramıza canm bahsettgın bebıslerın ısmını yazma fıkrı cok guzel
ben tam herkesı ezberledım derken kalabalıklasınca ısım hafızam corbaya dondu

dedıgn gbı yapalım bncee
gunduz bakamadım kızlar gecmısı okuyup cvp yazana kadar da hepınız dagılmıs oldunuz kaldım yıne bı basımaa

ben en ıyısı kepenk kapatma ısını devralayımm

hftasonu eslerle vakıt gecırılınce aksıyo burası halıyle benım de yogun gectı gunum bu haftam dha da yogun gecıcek
ctesı ucak yolculugumuz var memlekete dogru nasıl olacak eylül le bı basıma cok merak edıyorum:26:
ıns bı terslık cıkmaz huzursuzluk yapmaz melegımm

cuma gunu de mısafrm var bebıs gormeye gelıcekk
bu haftsonu da gelen gden olduu
temızlık, valız hazrlama,kendımı,eylul u hazrlama,yemek ,utulencekler,makıneye atılcaklar.....
hepsı benı beklerrr

gunduzlerı pek takılamam sıze halıyle ama gece gırer okurum muhtemelen

opuyorum hepınızıı

bu arada
doktorun verdgı pısık mantarı kremı hıc ıse yaramadı ya azalcagına cogaldı sankı luzumsuz seylerr

aranzda benzer seyı yasayan varsa onerılernzı beklıyorum kızlar.....