- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
mrhaba kizlar iki gundur okuyorum fakat yszmaya vakit bulamamistim. kizim uyumusken yazayim oncelikle mutlu bir haberden bahsedeyim aof 3. sinif isletme okiyorum sinav sonuclari aciklandi ve ben hepsinden gecmisim cok mutlu oldum sinav haftasi kizim hasta oldugu icin hic calisamamistim. kizlar 3 gundur kizim huzursuz surekli miz miz ve keyifsiz. tahminimce artik doymuyor sag tarafi emmedigi icin sagip veriyordim icmek istemiyor kasikla. sol tarafi 3 saatte bir uykuda emiyor oda yetmiyor tabiki. ek gida olarak hazir meyve puresi ve muhallwbi vermeye baslamistim. muhallehi de yemek istemiyor. sadece bebelac in meyve puresini seviyor evde yaptigim meyve purelerinide yemiyor. bende yogun bid muhallebi yapip icine iki cay kasigi meyve puresi koyup anne sutu kyup veriyorum.o zamn purenin hatrina yiyor. yinede yeterli gelmiyor hitde.dogru mu yapiyorum bu ucunu karistirarak. bu sekilde gunde kac defa verebilirim 5 aylik bebege. bunlar disinda ne verebilirim. kizkm cok huzursuz.
çizelgeyi düzenlemeyi biliyorsun yaren orada bebeğinin doğum tarihini girdiğin yerin üzerindeydi sanırım OUR BABY yazan yere aras yaz
Selam bende geldim. geçmişe bakayım dedimde oku oku bitmez. bende takip ederim ama 22 kasım dogumluyuz. mesela 1 ekim dogumlularla aramızda nerdeyse iki ay var nasıl olcak :)
Ek gıdaya nasıl başlanır diye sormuştum ya benim oğlumun kilosu ortalarda yani her ay 800 gr aldı 3 ay boyunca. 3 aylık kontrolede saglık ocagına gittik diye dr a gitmedim ayrıyetten. artık 4 aylık aşıları yapılırken ebeye sorarım. onada nerdeyse 1 ay var. ek gıda vermek için sabırsızlanmıyorum ama kızımdan çok çektim oğlumda hata yapmak istemiyorum. kızım gibi alt sınırda degil ortalarda seyretsin kafi.
mrhaba kizlar iki gundur okuyorum fakat yszmaya vakit bulamamistim. kizim uyumusken yazayim oncelikle mutlu bir haberden bahsedeyim aof 3. sinif isletme okiyorum sinav sonuclari aciklandi ve ben hepsinden gecmisim cok mutlu oldum sinav haftasi kizim hasta oldugu icin hic calisamamistim. kizlar 3 gundur kizim huzursuz surekli miz miz ve keyifsiz. tahminimce artik doymuyor sag tarafi emmedigi icin sagip veriyordim icmek istemiyor kasikla. sol tarafi 3 saatte bir uykuda emiyor oda yetmiyor tabiki. ek gida olarak hazir meyve puresi ve muhallwbi vermeye baslamistim. muhallehi de yemek istemiyor. sadece bebelac in meyve puresini seviyor evde yaptigim meyve purelerinide yemiyor. bende yogun bid muhallebi yapip icine iki cay kasigi meyve puresi koyup anne sutu kyup veriyorum.o zamn purenin hatrina yiyor. yinede yeterli gelmiyor hitde.dogru mu yapiyorum bu ucunu karistirarak. bu sekilde gunde kac defa verebilirim 5 aylik bebege. bunlar disinda ne verebilirim. kizkm cok huzursuz.
Merhaba kizlar.yeni topik herkese hayirli olsun.ismim funda.kizim defne 31 ekim dogumlu.izmirde yasiyorum.topigin tamamini okuyamadim
Bu gece ne cok Ziyaretçimiz var ne guzel :) ama artık uyusun bebekler ziraa uykusuzluktan bayiliciiimmmm
ahh ahh..aynen bende öyleyimm...çok kıskanıyorumm kuzumu...kafamda manyak manyak şeyler kuruyorum,işe başladığımda kayınvalidem bakcakk yaa,acaba onu daha mı çok sever annesi o mu zanederr..nelerr nelerrrr :))) eşimm benii avutmak bıktıı artık :)
haha evet cnm
bebeısın uyumadımı cnm
benım kıler uyudu yıkadım ıkısınıde bende saat 1 de yatmayı planlıyorum ama karnımda acıktı ne yesem bılemedım bu saatte
benimki uyumadı canım doğduğundan beri gece 3-4 e kadar uyumuyor. naptıysam erken yatırmayı başaramadım. uyuyo yerine yatırınca uyanıyo. bu saatte meyve veya süt içebilirsin
hosgeldiniz canim benim kizimin adida ece.kac haftalik dogdu bebisjniyi geceler kızlar...kasım topiğinden geldik bizde kızımla...biz 1 kasım doğumluyuz..normalde 24 kasım olacaktı ama erkenci davrandı benim sıpa..
adana da yaşıyoruz...28 yaşındayım..2 kzım var biri 3 yaşında buda 4aylık..ece ve beren...
teyzoşlar yarın sabah aşımız var..off inşallah kolay atlatırız..:18::18:
allah kolaylik versin canimiyi aksamlar kizlar ben de aslinda kasim annesiyim 1 araliita dogum yapacam diye beklerken 25 kasim da dogum yaptim hem kasim hem aralik annelerinin takipcisiyim 26 yasindayim canakkalede oturuyrum ama aslen konyaliyim beni de araniza kabul ederseniz cok sevinirim ilk bebegim ve yardim almadan buyutuyorum hem de calisiyorum o yuzden paylastiklariniz benim icin de cok onemli.. yarin kizim rana'nin kilo ve boy takibi var ve benim dogum iznim yarin bitiyor 10+10 apor sonra 30 gun izin ve 2 ay ucretsiz izin sonrasi bakiciya emanet edecem melegimi ve simdiden cok uzuluyorum
bende ayni durumdayim cok kiskaniyirum alsin istemiyorum..Selam kızlarmeleğimi uyuttum azıcık gireyim dedim çokta yorgunum temizlik yaptım şaka gibi ama sanki özlemişim temizlik yapmayı
Birde kızlar ya benim psikolojim çook bozuldu kızımı kıskanıyorum çokbabaannesinden anneannesinden ya onlara bendne daha çok düşkün olursa diye saçma sapan fikirlerim var kayınvalidemle altlıüstlüyüz birde ondan da diyorum onu daha çok sever mi acaba diye kafayı yedim kendimi huzursuz edip duruyorum nasıl düzelticem ya aşağıda oturuyor kayınvalidemm aşağıya bile indirsin istemiyorum hep benimle olsun istiyorum kızım
eşim dışarı çıkalım diyor kızı bırakıp vicdan yapıyorum kızımı bırakıp gezemem diye var mı benim gibi:26:rahatsız oluyorum bu durumdan aslında
tugceserdar cnm gecelerı gelırdın yoksun bu gece
merak ettım ev ısınız ne oldu dıye
masaallah canım kuzuna kılosu da boyu da guzel cıkmıssBence harika bi fikir olmus :)
Bugun de gezmeye gittik arkadaslara:) cok iyi geldi. Hatta kendiside yeni hamislerden :)) yaza dogru ben kizimi gezdircem o göbeğini beraber yueuyuslere cikacaz Kizmi erkek .mi bilmiyoruz henuz ama kizim a arkadas geliyor:)
Dun dr. A gittik merve hanim 700 gr almis 6300 olmus 4cm uzamis63 olmus. Ek gidaya gecirmicem bi dahaki ay yoğurt ve corb ayla baslariz dedi. Demir ilaci falanda vermedi bnmde hiç aklima gelmedi yarin arayip sorcamtabi yine unutmazsam. Bide bu kiz cok fena olcak haberiniz olsun dedi. Halbuki ben onu zaten biliyordum :))
Sali gununde asilari var ins ates yapmaz.
Kizlar oyun halisi sorucam kullanan memnun kalan duyan eden arastiran var mı daha once
canım eşimin ailesine daha yakın oturuyoruz..kızıma kayınvalidem bakcak..kendi annemi 14 yaşımdayken kaybettimm,insanın çocuğu olunca yokluğunu daha da çok hissediyosun ve bazı şeyleri daha ii anlıyosun..malesef çalışan anne olmak çok çok zor başlamadan stresi yetiyor..((((((
Allahım annecıgıne bol bol rahmet etsın ınsaallah kubra.. sana onun yoklugunu bı parca olsun unutturabılcek olanları da hıc eksık etmesın yanıbasından arkadasımm
iyi geceler kızlar...kasım topiğinden geldik bizde kızımla...biz 1 kasım doğumluyuz..normalde 24 kasım olacaktı ama erkenci davrandı benim sıpa..
adana da yaşıyoruz...28 yaşındayım..2 kzım var biri 3 yaşında buda 4aylık..ece ve beren...
teyzoşlar yarın sabah aşımız var..off inşallah kolay atlatırız..:18::18:
iyi aksamlar kizlar ben de aslinda kasim annesiyim 1 araliita dogum yapacam diye beklerken 25 kasim da dogum yaptim hem kasim hem aralik annelerinin takipcisiyim 26 yasindayim canakkalede oturuyrum ama aslen konyaliyim beni de araniza kabul ederseniz cok sevinirim ilk bebegim ve yardim almadan buyutuyorum hem de calisiyorum o yuzden paylastiklariniz benim icin de cok onemli.. yarin kizim rana'nin kilo ve boy takibi var ve benim dogum iznim yarin bitiyor 10+10 apor sonra 30 gun izin ve 2 ay ucretsiz izin sonrasi bakiciya emanet edecem melegimi ve simdiden cok uzuluyorum
Merhaba, bende Pelin, Aydın'da yaşıyorum. Kasım bebekleri topiğinden geldim :) güzel paylaşımlar olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?