2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Selam bende geldim. geçmişe bakayım dedimde oku oku bitmez. bende takip ederim ama 22 kasım dogumluyuz. mesela 1 ekim dogumlularla aramızda nerdeyse iki ay var nasıl olcak :)

Ek gıdaya nasıl başlanır diye sormuştum ya benim oğlumun kilosu ortalarda yani her ay 800 gr aldı 3 ay boyunca. 3 aylık kontrolede saglık ocagına gittik diye dr a gitmedim ayrıyetten. artık 4 aylık aşıları yapılırken ebeye sorarım. onada nerdeyse 1 ay var. ek gıda vermek için sabırsızlanmıyorum ama kızımdan çok çektim oğlumda hata yapmak istemiyorum. kızım gibi alt sınırda degil ortalarda seyretsin kafi.

Tebrikler walla cocukla buyuk basari:)

Merhaba kizlar.yeni topik herkese hayirli olsun.ismim funda.kizim defne 31 ekim dogumlu.izmirde yasiyorum.topigin tamamini okuyamadim

cnm bak ne kadar guzel bıze taze bılgılerı ıle fıkır verecekler
ınan ben unutmusum herseyı bende kızımdan cok cektım zorlandım o yuzden bıraz endışelıyım
cnm aslında aylık 800 gr gayet ıyı 500 den basladıgını dusunursek

cnm masalla sana sınavlarını vermışsın dusun hıc bı sorumlulugu olamayan ögrencılerımız bıle pek cok sınavdan kalıyo ay ben sanıırm su sartlarda komple kalırdım
cnm bende ek gıdadan korkuyorum acıkcası kızımda zorlandıgımdam

Merhaba kizlar.yeni topik herkese hayirli olsun.ismim funda.kizim defne 31 ekim dogumlu.izmirde yasiyorum.topigin tamamini okuyamadim

cnm merhaba nasılsın
ne yaptı bakalım bızım kız elma suyuna dr mu dedı cnm ek gıdaya başlamayı ne sekılde başlıcakmıssınız

Bu gece ne cok Ziyaretçimiz var ne guzel :) ama artık uyusun bebekler ziraa uykusuzluktan bayiliciiimmmm

haha evet cnm
bebeısın uyumadımı cnm
benım kıler uyudu yıkadım ıkısınıde bende saat 1 de yatmayı planlıyorum ama karnımda acıktı ne yesem bılemedım bu saatte

merhabalar bende aranıza katılmak istedim. kızım 16 kasım doğumlu anne sütü veriyorum. 4 yaşındada bir oğlum var.

bir kaç mesajda okudum bu kıskanma işini sizi çok iyi anlıyorum. bende oğlumda çok kıskandım. görümcem çok düşkündü oğluma oğlumda ona çok gülerdi benden çok sevecek ona dükün olacak derdim. ama öyle bişey olmadı. baba bile annenin yerini tutmuyor. nolursa olsun çocuk annesine düşkün oluyor. bu arada ablam çalışıyor yiğenime annem baktı ama yiğenim ablama çok düşkün. yani bu konudA endişeye gerek yok tecrübeyle sabittir.

haha evet cnm
bebeısın uyumadımı cnm
benım kıler uyudu yıkadım ıkısınıde bende saat 1 de yatmayı planlıyorum ama karnımda acıktı ne yesem bılemedım bu saatte

benimki uyumadı canım doğduğundan beri gece 3-4 e kadar uyumuyor. naptıysam erken yatırmayı başaramadım. uyuyo yerine yatırınca uyanıyo. bu saatte meyve veya süt içebilirsin

benimki uyumadı canım doğduğundan beri gece 3-4 e kadar uyumuyor. naptıysam erken yatırmayı başaramadım. uyuyo yerine yatırınca uyanıyo. bu saatte meyve veya süt içebilirsin

ah cnm hıcte doyurmaz benı puffff
cnm yerıne yatırmadan önce muzık acmayı dene tam derın uykuya gecınceye kadarda kapatma etkılı oluyo
ben sımdılık kactım cnm yarın buralarda olurum ınsalla yavrun hemencık uyur sende bı guzel dınlenırsın cnm bak bebeışın 3 4 ten önce uyursa benden bıl ıcten dua ettım bılesın

hosgeldiniz canim benim kizimin adida ece.kac haftalik dogdu bebisjn
allah kolaylik versin canim
bende ayni durumdayim cok kiskaniyirum alsin istemiyorum..
tugceserdar cnm gecelerı gelırdın yoksun bu gece
merak ettım ev ısınız ne oldu dıye

geldim geldim canim kiz uyumadida ev isi tam fiyasko cikti ev harabe yuz bine anca toplanir ya.ama villa iste ev sahibi indirim yaparsa olabilir..

masaallah canım kuzuna kılosu da boyu da guzel cıkmıssarkadasın adına sana gozunaydın dıyeyım arzu madem teyzos oluyosunn
oyun halısını bnde dusunuyorum canım benım yakın bı ark. cok ısıne yaramstı sevmıstı bebegı btun gun oyalanıyodu onun ıcınde oyuncakları
malzemesı felan kalıtesı gayet ıyıydı tıny love marka bı arastr ıstersen canm
Allahım annecıgıne bol bol rahmet etsın ınsaallah kubra.. sana onun yoklugunu bı parca olsun unutturabılcek olanları da hıc eksık etmesın yanıbasından arkadasımm
k.valıdenın yardımcı olucak olması guzel bı ayrıntı olmus canım senın ıcın...
ılk gunler zor gecer ama alısırsın tempoya senın gbı bı suru annecık var hem..kısa zamanda yoluna koyarsın duzenını stres yapma kı nehır kuzusu da uzulmesın canımm
kızın da sen de cok tatlısınız masaalh babayı gormedım ama ben sana benzettm canım kızını
masaallah subhanallah ıkınızedeee
ayy cok ozendım memleket gıdeyım de bende cekılıp eklıcem hemennn tızımlaaa

Merhaba, bende Pelin, Aydın'da yaşıyorum. Kasım bebekleri topiğinden geldim :) güzel paylaşımlar olur inşallah.

aramıza yenı katılan arkadaslar hepınız hosgeldınızzzz

sema,, canım anlıyorum kıskanclık duygularını.. emın ol yalnz dıılsın bu hıslerınde canım bende cogu zaman bu hıssı yasasam da
baglılıgın bırını cok sık gormeye alakalı oldgunu dusunmuyorum onunla cok vakıt gecırcek dye en cok onu sever dye bıse yok
sonucta..cocuklar hıssedıyolar hem bılıyomusun kımın onlara gerceketn samımı sevgıyle yaklastgını ve tepkılerı de ona gore gelısıyo ben kreste calısmıstım bı donem ordan tecrube ettım bu dusuncelerı...hem kımı severse sevsın annenın yerı ayrı olur bız bence kafadan bı sıfır ondeyz herkesten canım hıc sıkma canını bak bı buyusun gorursun senı kımseyı sevmedıgı gbı sevıcekk
k.valıdenle dısarı cıkma konusuna gelınce cok rahatsz olursan sende eslık edersın canım 3unuz cıkarsınz mesela hergun aynı saate planlarsın gezmelerı sonradan onun bı gun ısı cıkar bgun carsıya gder fn derken hergun hergun eslık etmekten bıkar zaten basbasa kalırsınız sızde ana kızz
su stratejılerımle ne fenayım dmııı sanırım bende gelecegın cadı k.valıdelerındenımm

sevınc,,, tebrık ederım canm yaa masaalah senın hafızan hala sapasaglam desene calısamadan da gecmıs vermıssın sınavlarını tebrık ederım canım benımm cok ıyı moral olmustur sana su uykusuz gunlerde

mertur,,, oncelıkle hosgeldın aramıza canm bahsettgın bebıslerın ısmını yazma fıkrı cok guzel
ben tam herkesı ezberledım derken kalabalıklasınca ısım hafızam corbaya dondu
dedıgn gbı yapalım bncee

gunduz bakamadım kızlar gecmısı okuyup cvp yazana kadar da hepınız dagılmıs oldunuz kaldım yıne bı basımaa
ben en ıyısı kepenk kapatma ısını devralayımm
hftasonu eslerle vakıt gecırılınce aksıyo burası halıyle benım de yogun gectı gunum bu haftam dha da yogun gecıcek
ctesı ucak yolculugumuz var memlekete dogru nasıl olacak eylül le bı basıma cok merak edıyorum:26:
ıns bı terslık cıkmaz huzursuzluk yapmaz melegımm
cuma gunu de mısafrm var bebıs gormeye gelıcekk
bu haftsonu da gelen gden olduu
temızlık, valız hazrlama,kendımı,eylul u hazrlama,yemek ,utulencekler,makıneye atılcaklar.....
hepsı benı beklerrr
gunduzlerı pek takılamam sıze halıyle ama gece gırer okurum muhtemelen
opuyorum hepınızıı
bu arada
doktorun verdgı pısık mantarı kremı hıc ıse yaramadı ya azalcagına cogaldı sankı luzumsuz seylerr
aranzda benzer seyı yasayan varsa onerılernzı beklıyorum kızlar.....

zuhal,sevil nerdesınz bakalımm kuzular hftasonu kocıslerı bulunca bızı unuttunuz sanırımm

gulcılek le masaşcıanne de yoklar hala:26::26:

esra hala tasınma telasesınde olmalı o da yok bayadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…