• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

$Fotoğraf2081.webp$Fotoğraf2074.webp

meLeqim,herşeyimm benimmm..:16:

arkadaslar merhab dun sıze kasım topiği kurucusu arkadasıma fıkrı sunacagımı söylemştım sızlerde cook sıcak karşılamıştınız
kurucu arkadasım ve topikte kı arkadaslarımda olumlu baktılar
ekım ve kasım annelerı olarak başladıgımız bu yola sızlerle devam edıcez nasıp olursa
ınsala hepbırlıkte guzel mutluluk verıcı bol paylaşımlı gunler gecırırız

iyi geceler kızlar...kasım topiğinden geldik bizde kızımla.:3:..biz 1 kasım doğumluyuz..normalde 24 kasım olacaktı ama erkenci davrandı benim sıpa..
adana da yaşıyoruz...28 yaşındayım..2 kzım var biri 3 yaşında buda 4aylık..ece ve beren...:nazar:
teyzoşlar yarın sabah aşımız var..off inşallah kolay atlatırız..:18::18:

iyi geceler kızlar...kasım topiğinden geldik bizde kızımla.:3:..biz 1 kasım doğumluyuz..normalde 24 kasım olacaktı ama erkenci davrandı benim sıpa..
adana da yaşıyoruz...28 yaşındayım..2 kzım var biri 3 yaşında buda 4aylık..ece ve beren...:nazar:
teyzoşlar yarın sabah aşımız var..off inşallah kolay atlatırız..:18::18:

cnm merhaba ay ınn burd dah yakındn tanıdım sankı senı cnm
bızımde yarın asımız var gecen haftaydı ama grıp olunca yarına ertelendı cnm
ınsalla cok aglamazlar kıyamam kuzularıma

iyi aksamlar kizlar ben de aslinda kasim annesiyim 1 araliita dogum yapacam diye beklerken 25 kasim da dogum yaptim hem kasim hem aralik annelerinin takipcisiyim 26 yasindayim canakkalede oturuyrum ama aslen konyaliyim beni de araniza kabul ederseniz cok sevinirim ilk bebegim ve yardim almadan buyutuyorum hem de calisiyorum o yuzden paylastiklariniz benim icin de cok onemli.. yarin kizim rana'nin kilo ve boy takibi var ve benim dogum iznim yarin bitiyor 10+10 apor sonra 30 gun izin ve 2 ay ucretsiz izin sonrasi bakiciya emanet edecem melegimi ve simdiden cok uzuluyorum

iyi aksamlar kizlar ben de aslinda kasim annesiyim 1 araliita dogum yapacam diye beklerken 25 kasim da dogum yaptim hem kasim hem aralik annelerinin takipcisiyim 26 yasindayim canakkalede oturuyrum ama aslen konyaliyim beni de araniza kabul ederseniz cok sevinirim ilk bebegim ve yardim almadan buyutuyorum hem de calisiyorum o yuzden paylastiklariniz benim icin de cok onemli.. yarin kizim rana'nin kilo ve boy takibi var ve benim dogum iznim yarin bitiyor 10+10 apor sonra 30 gun izin ve 2 ay ucretsiz izin sonrasi bakiciya emanet edecem melegimi ve simdiden cok uzuluyorum

cnm merhaba
demek clışn annelerımızdensın ekım annelerımızdede bu hafta calışmaya bslıcak annemız var bırbırınızle fıkır alısverısınız olur
ınsalla hayırlı bı bakıcıyla karsılasırsınız cnm su an aklınızda olan bırı varmı cnm

evt cnm aşılarımızı olduk gitmeden calpol verdim biçay kaşığı..yinede öğleden sonra halsizlik ve ateş yaptı.keyfi yoktu 2 gün..şimdiden geçmiş olsun bebişine...

tesekkur ederız teyzesı
sız atlatmıssınız gecmış olsun cnm sızede dr da gıtmeden fıtıl dedı bıde 8 saat sonra tekrarla uzulmesın benım adamım dedı

rose86 cnm benım öncelıkle mama verme olayını kafana hıc takma vermek gerekıyosa verıcez tabı anne sutuyle berabwr devam edersın ıkısınede
ben kızımada verdım yavrum saglıcakla buyudu cok sukur
dr dedıyse cnm vardır bı bıldıgı dımı ama bana dese dr başlarım hatta sordum başlayalımmı dıye 6 dan önce yok ıstenılen gelışımı gösterıyo dedı
önemlı olan en doğru bıcımde bakmak dımı cnm dr larımıza guvenıcez

kızlar konu gelmışken en buyuk kaygımız sudur benım sahsen öyleydı denır ya anne sutu önemlı bebk kolay hasta olmaz falan asla buna ınanmıyorum artık benım kızın ılk 4 ay hem mama hemde anne sutu alıyodu karışık 4 aydan sonra cogunluk mama 6 aydan sonra sırf mama aldı ve 9.aya kadar hıc hastalanmadı

ama sadece anne sutu alan oğlum 4 ayda 1 kere bronsıt başlangıcı bı kere grıp bı kerede hafıf öksuruk gecırdı
nerede anne sutu oğlumun kg alımıda cok ıyı ust sınırında ustunde ama cok sık hasta oluyo

Canim anne sütü sadece ilk uc ay korurmus bnm bildiğim. Ayrica bencede mamaya bu kadar onyargili yaklasmamak gerek. Sonucta kimse keyfinden vermiyo bu formul sutleri. Hem artik anne sutu ne yakin içerikleri. Bazi forumlarda bakiyorum da ocu gb bahsediyorlar. Bide soyle dusunmek lazim eskiden bunlarda yokmuş sadece muhallebiyle besliyorlarmis. Bence oturup halimize sukretmeliyiz diiigmi ama :)

Selam kızlar:16::16::16:meleğimi uyuttum azıcık gireyim dedim çokta yorgunum temizlik yaptım şaka gibi ama sanki özlemişim temizlik yapmayı:27::27:

Birde kızlar ya benim psikolojim çook bozuldu kızımı kıskanıyorum çok :17::17:babaannesinden anneannesinden ya onlara bendne daha çok düşkün olursa diye saçma sapan fikirlerim var kayınvalidemle altlıüstlüyüz birde ondan da diyorum onu daha çok sever mi acaba diye kafayı yedim:52::52:kendimi huzursuz edip duruyorum nasıl düzelticem ya aşağıda oturuyor kayınvalidemm aşağıya bile indirsin istemiyorum hep benimle olsun istiyorum kızım
eşim dışarı çıkalım diyor kızı bırakıp vicdan yapıyorum kızımı bırakıp gezemem diye var mı benim gibi:26:rahatsız oluyorum bu durumdan aslında

tesekkur ederız teyzesı
sız atlatmıssınız gecmış olsun cnm sızede dr da gıtmeden fıtıl dedı bıde 8 saat sonra tekrarla uzulmesın benım adamım dedı

evet canım ihmal etme önceden vermek çok iyi oluyor..bizim doktorumuz pek fitil önermiyorum dedi,aşılarda hep calpol veriyorum oyüsden..

hoşgeldinizz... çok iyi anlıyorum seni..ilk bebeğimiz ve işe başlıcak olmak insanı çok üzüyor,kendimizz büyütmek her anını yaşamak istiyoruz haklı olarak ama malesef..Allah yardımcımız olsun..

Back