- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
haha evet cnm
bebeısın uyumadımı cnm
benım kıler uyudu yıkadım ıkısınıde bende saat 1 de yatmayı planlıyorum ama karnımda acıktı ne yesem bılemedım bu saatte
günnaydıınn kızlar..vee bebişlerrr :)
cnm aslında ıster ıstemez ınsanın aklına gelır kasım topiğinde gulden arkadasımız var ılk ıse başladıgı gun bana gelınce kafasını cevırdı dıye yazmış
hanı ılk gun belkıde bakıcısına okadar cabuk alısıp annesını yadırgaması olmaz sanırım ama analık ıcgudusu
ama bak ne kadar guzel kayınvalıden bakıcak emın ellerde yanı
bu arada bıberona alışma evrenız ne alemde cnm eklerede başlıcam demıştın ufaktan tepkısı nasıl oldu
günaydınlar ... yukarıda oyun halısından bahsedilmiş bende çok araştırmıştım tinylove en beğendiğim oldu argul ünde dediği gibi hem alıp çocuğu çok vakit geçiren hem de hiç durmayanı insan çok kararsız kalıyor ucuzda değil birde üzerinde çok oyuncakta yok gibi ben onun yerine bir sürü oyuncak alayım arabasına ana kucağına pusete asayım hepsinde değişik değişik oyalansın diye düşünüyorum tabi oğlum ne kadar oyalanır kendimce planım =)
herkese çok teşekkür ederim,Allah bütün ölmüşlerimizin mekanını cennet etsin..kızıma anneanesinin ismini verdik..şimdi daha çok anıyorum ve mutlu oluyorumm daha çok bağlanıyorum kızıma,yapamadıklarımızı biz yapacağız inşallah..Kızlar umarım dediğiniz gibi çabucakk alışırızz işe başladığımda..kayınvalidem saolsun iiki var..çok yardımcı bana..ben demeden ara ara uğrarr , ya kıza bakar ya yapamadıklarım varsa yapar evde...hakkını yiyemem şimdii :)masaallah canım kuzuna kılosu da boyu da guzel cıkmıssarkadasın adına sana gozunaydın dıyeyım arzu madem teyzos oluyosunn
oyun halısını bnde dusunuyorum canım benım yakın bı ark. cok ısıne yaramstı sevmıstı bebegı btun gun oyalanıyodu onun ıcınde oyuncakları
malzemesı felan kalıtesı gayet ıyıydı tıny love marka bı arastr ıstersen canm
Allahım annecıgıne bol bol rahmet etsın ınsaallah kubra.. sana onun yoklugunu bı parca olsun unutturabılcek olanları da hıc eksık etmesın yanıbasından arkadasımm
k.valıdenın yardımcı olucak olması guzel bı ayrıntı olmus canım senın ıcın...
ılk gunler zor gecer ama alısırsın tempoya senın gbı bı suru annecık var hem..kısa zamanda yoluna koyarsın duzenını stres yapma kı nehır kuzusu da uzulmesın canımm
kızın da sen de cok tatlısınız masaalh babayı gormedım ama ben sana benzettm canım kızını
masaallah subhanallah ıkınızedeee
ayy cok ozendım memleket gıdeyım de bende cekılıp eklıcem hemennn tızımlaaa
aramıza yenı katılan arkadaslar hepınız hosgeldınızzzz
cnm merhaba
demek clışn annelerımızdensın ekım annelerımızdede bu hafta calışmaya bslıcak annemız var bırbırınızle fıkır alısverısınız olur
ınsalla hayırlı bı bakıcıyla karsılasırsınız cnm su an aklınızda olan bırı varmı cnm
hoşgeldinizz... çok iyi anlıyorum seni..ilk bebeğimiz ve işe başlıcak olmak insanı çok üzüyor,kendimizz büyütmek her anını yaşamak istiyoruz haklı olarak ama malesef..Allah yardımcımız olsun..
merhaba teyzoşlar...sabah aşılarımızı olmaya gittik sonra eve geldik iş güç derken şimdi uyuttum bereni geldim buraya.
arada yemek yapacam hem bura hem yemek idare edecem..
ilk aşıda sesi çıkmadı beren haanımın ama 2.aşıda kıyametler koptu...ağla ağla nasıl bağırıştı anlamadım yani. çok ağladı kuzucum emzirdim falan biraz sakinledi öyle çıktık..64 cm olmuşuz kilomuzda 6.700
bizden haberler şimdilik böyle.
büyük kızımda kilo almış 17 kilo 102 cm maşallah ne zaman 1 metreyi geçmiş ya...kızlar emin olun zaman su gibi akıp gidiyor..daha dün gibi o kucağımdaydı şimdi koskocaman abla oldu
Geçmiş olsun kuzuya..biraz keyifsiz olaabilir annesii,bizim 2 gün sürdü,hafif ateşlenmeleri oldu..ama yine iyi atlattık..
geçmişe şöyle bir göz attım , ne çok sayfa birikmiş , ne çok gelen olmuş , önce hoşgeldiniz kızlar diyim hepsine , cumartesi misafirim vardı , arada iyi oluyo dip köşe temizlik oluyo hiç yoktanpazarda kociş evde , pazarları girmiyorum nete o yüzden , zaten birbirimizi az görüyoruz pazar gezmemiz güzeldi ama tam dönerken yağmur başladı , yakalanmadık allahtan akşamda kızım erken uyudu , kıyak yaptı babasıyla annesine , bizde eşimle eskisi gibi yatakta film keyfi yaptım accuk anca gelebildim anlıyacağınız
herkese selamlar..
ben kasım annesiyim.daha önce bahsetmiştim ama 9 kasım doğumlu Elif Mina isminde bir kızım var. ekim annelerini zaten takip ediyordum böylesi daha iyi oldu..
dilerim çok güzel paylaşımlarımız olur...
resim ekleyen anneler ve bebişleri maaşallah sizeAllah beraberliğinizi daim etsin, Allah korusun bebişlerinizi..
oyun halısından bahsedilmiş..benim aldığım halı buEki Görüntüle 647230
şu anlık memnun bakalım.. üzerindeki resimlerle daha çok oyalanıyor benim kız. onlarla konuşuyor.bazen de üzerinde tutabilene aşkolsun..ama yine de ben de memnunum aldığıma..
işe başlayan ve başlayacak olanlarında Allah yardımcısı olsun.
benim 3üncü haftam işe başlayalı..çok zor oluyor kuzucumdan ayrılması ama herşey onun için..
hepinizin kuzucuklarını öptüm annecikler..
zuhalcim iyi moral vermiştir sana gece keyfin :) bizde dün akşam eşimle fb-bjk maçını izledik ben bjk lıyım eşim fb li :) benimde çarşamba günü misafirim var.bugün kayınvalideme gidicem yarın hem temizlik hem pasta poğaça beni bekliyor.haftasonu topladığımız enerjimi yarın harcıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?