2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

haha evet cnm
bebeısın uyumadımı cnm
benım kıler uyudu yıkadım ıkısınıde bende saat 1 de yatmayı planlıyorum ama karnımda acıktı ne yesem bılemedım bu saatte

Walla biz ona uyku demiyoruz onun yaptigi baska bisey. Saatte bir kalkmak gibi bi hobisi var sipanin.
Umarim o saatte yememisindir :) bizde sinirdenbirbirimizi yicez burda

Cogunluk Tiny rose86;29147002]masaallah canım kuzuna kılosu da boyu da guzel cıkmıssarkadasın adına sana gozunaydın dıyeyım arzu madem teyzos oluyosunn
oyun halısını bnde dusunuyorum canım benım yakın bı ark. cok ısıne yaramstı sevmıstı bebegı btun gun oyalanıyodu onun ıcınde oyuncakları
malzemesı felan kalıtesı gayet ıyıydı tıny love marka bı arastr ıstersen canm

Saol tatlım oyun halisini biraz arastirdim cogunluk Tiny kullaniyor kullananlar memnun kimisininde cocugu hic kullanmamis bosuna almayan falan diyorlar bilmemki napsam

günnaydıınn kızlar..vee bebişlerrr :)

günaydınlar ... yukarıda oyun halısından bahsedilmiş bende çok araştırmıştım tinylove en beğendiğim oldu argul ünde dediği gibi hem alıp çocuğu çok vakit geçiren hem de hiç durmayanı insan çok kararsız kalıyor ucuzda değil birde üzerinde çok oyuncakta yok gibi ben onun yerine bir sürü oyuncak alayım arabasına ana kucağına pusete asayım hepsinde değişik değişik oyalansın diye düşünüyorum tabi oğlum ne kadar oyalanır kendimce planım =)

çok şükür en azından babannesi bakıcak dediğin gibi..Allah razı olsun kayınvalidem çok iyi sessiz sakin bir kadındır..hiç kızIDa yok oyüsden banada çok düşkündür..ama gel gör gelinlere yaranılmıyoo annelik içgüdüsü işte kızımı bırakmak istemiorum ben galiba eheheh hakkımızda hayırlısı inş kolayca alışırız... ahh canm biberonu hiç sormaa benimki halen mızmızlanıyo..1 haftadır denemedim..sanırım bana naz yapıyo,ben yokken mecbur alıcak yani öle olmasını ümit ediyorumm :18: ek gıda olarak değil de tatdırma olarak başladım ilk elmayı püre gibi yaptım çay kaşığıyla ,3 çay kaşığı yedi..şapırdata şapırdata bi yedikii görsenn.çok sevdii..sonra muzu kendi sütümle ezdim..2 çay kaşığı verdim kabız yapabilir demşlerdi..ama olmadı onuda çok severekk yedii hatta dewamını istedii ama vermedim..meyvelerle aramız ii şuanda..tabi düzenli olarak hergün vermiyorum..

bende gereksiz olduğunu düşünüyorum,arkadaşım almıştı hiç bi şekilde çocuğunun ilgisini çekmemişti..tabii bu durum farklılık gösterebilirr:44:

skm kızlar yeni sayfamız hayırlı olsun. ben münevver 31 yaşındayım, muğlada yaşıyorum oğluşum umut faruk 4 ay 12 günlük.

herkese çok teşekkür ederim,Allah bütün ölmüşlerimizin mekanını cennet etsin..kızıma anneanesinin ismini verdik..şimdi daha çok anıyorum ve mutlu oluyorumm daha çok bağlanıyorum kızıma,yapamadıklarımızı biz yapacağız inşallah..Kızlar umarım dediğiniz gibi çabucakk alışırızz işe başladığımda..kayınvalidem saolsun iiki var..çok yardımcı bana..ben demeden ara ara uğrarr , ya kıza bakar ya yapamadıklarım varsa yapar evde...hakkını yiyemem şimdii :)

hosbulduk . bakici icin bi kac tavsiye var ama bilmiyorum daha tanismadik canim temmuza daha cook var hem bu arada kontrole gittik bugun kizim 5800 olmus 3 ay 1 hafta 2660 dogdu kilosu iyi degil mi sadece anne sutu boyu da11 cm uzamis annesi de babasi da kisa bakalim kiz nasil olacak kiskanma isi zormus anladim raporu is yerine goturdum almak istediler vermedim kizimi insanin ici gidiyor ya.. kizim da kimseyi istemedi gerci kalabalk toplaninca sinirlendi milleti guldurdu ne cabuk buyumus dediler bi de bana sorun dedim bebek arabasina baktik internet guvenilir mi bilmiyorum o yuzden bi dukkana girdik ismini duymadigm bi marka hem kalitesiz hem de 250 lira coook pahali kaliteye gore baska markaya da bamadik/satici biraz gariti arabalari anlatmadi bile:-s buralar isindi araba alip cikmak istiyorum arada ama nasil bi araba alacagim bilemedim uygun fiyat olmasi gerek cunku maddi acidan zorlamak istemiyorum. ayrica 58 kilo ile hamile kaldim 70 kilo ile dogum yaptim 64 kiloya dusmustum bugun tam 68 kiloyum bu kilolar nasil gidecek?? cok daldan dala atladim kusura bakmayin

merhaba teyzoşlar...sabah aşılarımızı olmaya gittik sonra eve geldik iş güç derken şimdi uyuttum bereni geldim buraya.
arada yemek yapacam hem bura hem yemek idare edecem..
ilk aşıda sesi çıkmadı beren haanımın ama 2.aşıda kıyametler koptu... ağla ağla nasıl bağırıştı anlamadım yani. çok ağladı kuzucum emzirdim falan biraz sakinledi öyle çıktık..64 cm olmuşuz kilomuzda 6.700
bizden haberler şimdilik böyle.
büyük kızımda kilo almış 17 kilo 102 cm maşallah ne zaman 1 metreyi geçmiş ya...kızlar emin olun zaman su gibi akıp gidiyor..daha dün gibi o kucağımdaydı şimdi koskocaman abla oldu

Son düzenleme:

Geçmiş olsun kuzuya..biraz keyifsiz olaabilir annesii,bizim 2 gün sürdü,hafif ateşlenmeleri oldu..ama yine iyi atlattık..

kızlar benim kızım dün geceden beri çok huysuz.bir türlü uyuyamadı sürekli bi huzursuzluk ve vıyaklama.uykusuzluktan bayılmak üzereyim.ne olur bize dua edin.

Geçmiş olsun kuzuya..biraz keyifsiz olaabilir annesii,bizim 2 gün sürdü,hafif ateşlenmeleri oldu..ama yine iyi atlattık..

dikkat edecem bakalım gün içinde nasıl olacak.. uyumadan iyiydi calpol vermiştim gitmeden belki onun hatrınadır..:26:
şuan uyuyor kalkınca bakalım nasıl olacak...

herkese selamlar..
ben kasım annesiyim.daha önce bahsetmiştim ama 9 kasım doğumlu Elif Mina isminde bir kızım var. ekim annelerini zaten takip ediyordum böylesi daha iyi oldu..
dilerim çok güzel paylaşımlarımız olur...
resim ekleyen anneler ve bebişleri maaşallah sizeAllah beraberliğinizi daim etsin, Allah korusun bebişlerinizi..
oyun halısından bahsedilmiş..benim aldığım halı bu
şu anlık memnun bakalım.. üzerindeki resimlerle daha çok oyalanıyor benim kız. onlarla konuşuyor.bazen de üzerinde tutabilene aşkolsun..ama yine de ben de memnunum aldığıma..
işe başlayan ve başlayacak olanlarında Allah yardımcısı olsun.
benim 3üncü haftam işe başlayalı..çok zor oluyor kuzucumdan ayrılması ama herşey onun için..
hepinizin kuzucuklarını öptüm annecikler..

geçmişe şöyle bir göz attım , ne çok sayfa birikmiş , ne çok gelen olmuş , önce hoşgeldiniz kızlar diyim hepsine , cumartesi misafirim vardı , arada iyi oluyo dip köşe temizlik oluyo hiç yoktan pazarda kociş evde , pazarları girmiyorum nete o yüzden , zaten birbirimizi az görüyoruz pazar gezmemiz güzeldi ama tam dönerken yağmur başladı , yakalanmadık allahtan akşamda kızım erken uyudu , kıyak yaptı babasıyla annesine , bizde eşimle eskisi gibi yatakta film keyfi yaptım accuk anca gelebildim anlıyacağınız

zuhalcim iyi moral vermiştir sana gece keyfin :) bizde dün akşam eşimle fb-bjk maçını izledik ben bjk lıyım eşim fb li :) benimde çarşamba günü misafirim var.bugün kayınvalideme gidicem yarın hem temizlik hem pasta poğaça beni bekliyor.haftasonu topladığımız enerjimi yarın harcıcam :)

ilk günler kadar zor değil dmi,çabuk alıştınızz mı bebişinle iş durumuna? benm 2 ayım kaldı

evet canım çok iyi geldi , kocişi çok ihmal ediyorum ben , zayıfladı son zamanlarda baya , bebeğinin nesi var acaba :26: bizim antibiyotik bitti şimdi 3 gün bekleyip tit yaptırıcaz , inşallah geçmiştir idrar yolu enfeksiyonumuz

kızlar resimlerinizi gördüm , ikinizde pek hoşsunuz , bebeklerinizin güzelliğini kimden aldığı belli , bende kızımla bir resim çekip eklerim bi ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…