2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

yaa kızlar yaa bu gece de hepınızın gelmeyecegı tuttu
benım kız uyudu benım uykum gelmedı bu kez surda rahat rahat yazısırm dedım saatlerdr kendı kendıme seslenıyorumm
sabah alıcam ıfadenızı ıstıma var ona goree hele bı gelmeyın bakemm
bnde yataym barıı

cnm aslında sen bebısını tanıyosun onun ıhtıycına göre versen daha ıyı olur mesel ben uzman tv de ızledım 3 aydan sonra hareketlendıklerı ıcın 500 gr alırlarmış dusnsene her ay 1 kg aldıklarını

cnm bunye olayına gelınce cok dogru beslenmeylşe cokta ılgılı degıl sanırım

cnm en yakın zamanda ınsalla ıcınde bulursun kendını burada arkadaslar paylaşıyo bızlede paylaşırsın resımlerını
ınsallah canım suankı evımı sattıgıma degmesı lazım bence hala degmıyor ama napalım..suankı evımın resımlerı var albumumde dılersen bakabılırsın canım.

ayy hergece ben gelıp topıge bakarım bu gecede ece bıze torpıl gecınce esımle vakıt gecırdık azıcık sekerım kusura bakazsın artık..aylardır adamla oturup sohbet bıle edememısız onu fark ettım

gunaydin guzel anneler :119:

gunaydinnn...

kizlar dun yazamadim hic. esim evdeydi. oglumu biraz disari cikardik hava almaya. ben burun kanamasiyla ilgili kotu bisey dusunmuyorum aslnda icimde rahat fakat bian ya bana bisey olursa die diye gecti aklndan. hani hastanye gitmsi gelmesi bile sikinti oglum ac kalir napar diye dusinurum. biberon almito kadikla siringaylada icemiyo cunku.
zuhalcim saol gayet iyiym. bas agrimda sabah uyandigimda gecmisti. hepinize tesekkurler cevaplariniz icin kizlar. valla keske yakin yerlerde otursakta tanisak. hepinizi merak ediyorum. sevili sevinci ve tugcceyi gordum fotograflarini. dilerseniz bizlerde ekleyelim fotograflarimizi kuzularimizi tanistirdik bizlerde tanisalim.

Tulin aklina kotu seyler getirme canim insaallah kotu bisey degildir Rabbim evlatlarimizi bize bizi de evlatlarimiza cok gormesin

cokkk guzelll olur hem de yeni arkadaslarla tanismis oluruz bence

bravo canim sana
ahh canim bi de ben hareketlene bilsem
yapiyorum ama istedigim gibi soyle derinden yapmaya useniyorum
hamilelikde bile boyle halsiz olmadim ben dogumdan bi gun once bile evimi camina kapisina kadar piril-piril yapmisdim
simdi bi odayi dipden temizlemeye baslasam digerlerine ne vakit ne de hal kalmiyo
bi gun kiricam kicini da bu tembelligin ama o gun bu gun degil galiba

günaydınnn... nehirimm o kadar hareketlii ki bu ara hiçbirşeye fırsat vermiyo ( ne burayı takip edebiliyorum ne kendime zmn ayırabiliorum..biri gelseede versem diyee kapıya bakıorumm :) kıyamıyorumda işe başlıcam diye vicdan yapıorum(

insaallah Rabbim sizin icin en hayirlisini nasip eder en kisa zamanda kendi evinizde gule-gule oturursunuz

insallah canim.suan oturdugum evi yeni evlendigimde aldim ama bir yil once bitti.daha tadini cikaramadan satiyoruz simdi aidatlar yuzunden.herkesin hayallerindeki evi cok cok uyguna alduk icinide kendi zevkimize gore yaptirdik ama nasip olmadi

dun gece ben devralmıstım senın gorevı canımmılk ve son olur herhaldee
ne kusuru tatlısım kocıslerı fena bosladık zaten bu kuzular dogdugundan berı hasret gdermıssınzdr azıcıkk
merhaba tulıncımmne demek canım benım keske bırbrmıze cvp vermekten dha fazlasını yapabılsekk dedıgın gbı bı araya gelebılsek meselaa
cogunuz ıst te oldgunuz ıcın cok sanslısınz valla yuzyuze gorusme ımkanınz var napalım bızde bole takılırz gonuller bır olsun dmıı
ben hamıleyken ekemstm en son resmımı kasım da anne olcaklar topıgı mı neydıı:44: olabılır aslında guzel fıkır ama ıste benım kızımla dogdugu gun harıc tek tuk resımlerım var
apar topar cekılmısss yalnız oldgumdan ıkı kare resım cekcek kımseyı dahı bulamıyorumm
ahh ahh hıc sorma o tembellıgı sevıl...hamıleyken ben de atom karınca gbıydımm koca gobegımle camlarımı dahı en son ben sılmstım
dogumdan once..sırf ınsanlar gorup yadırgamasın dye hava kararınca aksamları sılerdım bdeeama sımdı bı supurge calıstrmak bılee ımkansız hale geldııı
su kuzular buyusun de aslımıza bı donelım yaaa
canm benım ya kıyamam sana calısan anne olmak cok zor... bız evde oldgmuz halde pert oluyorken...
aılen yanında dııl mıydı canm senın olmadı onları cagırsan ıse baslıcak mıssın azıcık dınlenırdın barıı:26:
Eki Görüntüle 646446

oglumla tanistirmistim. anne ogul buda.

ayy canım benımm sız ne tatlı bı ıkılı olmussunuz olee
masaallah ıkınızedeeoncekı halını bılmıyorum ama su an gordgum kadarylaa annelık cok yakısmıs tulın sana...

tesekkur ederim gulcum. ama eminim sana ve diger annelere de cok yakismistir.

Bence harika bi fikir olmus :)

Bugun de gezmeye gittik arkadaslara:) cok iyi geldi. Hatta kendiside yeni hamislerden :)) yaza dogru ben kizimi gezdircem o göbeğini beraber yueuyuslere cikacaz Kizmi erkek .mi bilmiyoruz henuz ama kizim a arkadas geliyor:)

Dun dr. A gittik merve hanim 700 gr almis 6300 olmus 4cm uzamis63 olmus. Ek gidaya gecirmicem bi dahaki ay yoğurt ve corb ayla baslariz dedi. Demir ilaci falanda vermedi bnmde hiç aklima gelmedi yarin arayip sorcamtabi yine unutmazsam. Bide bu kiz cok fena olcak haberiniz olsun dedi. Halbuki ben onu zaten biliyordum :))
Sali gununde asilari var ins ates yapmaz.
Kizlar oyun halisi sorucam kullanan memnun kalan duyan eden arastiran var mı daha once

Merhaba, bende Pelin, Aydın'da yaşıyorum. Kasım bebekleri topiğinden geldim :) güzel paylaşımlar olur inşallah.

canım eşimin ailesine daha yakın oturuyoruz..kızıma kayınvalidem bakcak..kendi annemi 14 yaşımdayken kaybettimm,insanın çocuğu olunca yokluğunu daha da çok hissediyosun ve bazı şeyleri daha ii anlıyosun..malesef çalışan anne olmak çok çok zor başlamadan stresi yetiyor..((((((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…