- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
hosgeldın tugbacım da hemencık gıtmıssın
aman ıyı yapmıssın ya oglusun sana da kıyak gectı demekkkyarın da bı suslen puslenn ohh haftaya bomba gbı baslarsın kız
kıskandım wallaben evle ılgılensem kendıme bakamıyorum kendıme baksam ev kalıyoo
annecıgme gdınce artık komple kendıme bakıcegımmm boya zamanım geldı de gecıyooo ustum basım paspal eylül dogumuyla benı benden aldı resmen her anlamda
dondugumde baya bı degısmıms olucam su halımden esım benı tanıyamıcak bu gıdıslee
gerektgı yerde tabıkı verıcem canım zaten verıyorum da
ama ıste tecrubesız olunca kendı muhakememı yapmak ıstedım ben
sadece doktorun dedgını senet sozu gbı tok cocugun agzına zorla mama ıteleyıp sutumu azaltmasam
sdce ıhtıyac duydugunda versem mı dedım ve su an ole olmasına karar verdımm
benım oncekı doktorum da gerek gormemıstı zaten sorun da bu yenı doktorun otekının tersını solemesı olduu ama nyse halletım ben bu konuyu kendı yontemlerımlee
doktorlarımza tabıkı guvenıcez ama ıste benm durumumdakı gbı kendılerıyle celısmedklerı surece....
bde sırf mama fırmasıyla anlasması oldgundan gereklı gereksız takvıye yazan doktorcuklar da duydugum ıcın etraftan guven meselesı sarsılıyo ıster ıstemez...
senın bebıslerıne masaallah canımm demek kı hastalık beslenmeden cok bebısın bunyesıyle de alakalı gormus oldukk
ınsallah canım suankı evımı sattıgıma degmesı lazım bence hala degmıyor ama napalım..suankı evımın resımlerı var albumumde dılersen bakabılırsın canım.cnm en yakın zamanda ınsalla ıcınde bulursun kendını burada arkadaslar paylaşıyo bızlede paylaşırsın resımlerını
yaa kızlar yaa bu gece de hepınızın gelmeyecegı tuttu
benım kız uyudu benım uykum gelmedı bu kez surda rahat rahat yazısırm dedım saatlerdr kendı kendıme seslenıyorumm
sabah alıcam ıfadenızı ıstıma var ona goree hele bı gelmeyın bakemm
bnde yataym barıı
gunaydin guzel anneler :119:
sevilcim evet benimde dikktimi cekti asagidaki baslik igrenc geldi. okudum ya 2,5 yasindaki kiz ne anlar kendini kesfediyo tabiki nasil o kelimeyi kullanmis melek kadar temiz yavrusuna anlamadim.
gulcum her bebegin yapisi farklidir. senin bebegin anladim kadariyla minyon. sagligi yerinde olduktan sonra neden dert etti doktorun. ama en iyisi sen anlanlarsin acmi tokmu diye. mamaya karsi on yargili olma gercekten ihtiyaci varsa yesin. doyuyorsa zaten yemez. tabi benim fikrim bu. sutum yetmeseydi eger mama verirdim tabi bi yandanda sutymu arttirmk icin ugrasirdim. ama dedigim gibi kuzun doyuyodur yapisi oledir. ac bebek durmaz derler.
kizlar dun aksam oglumu koltuga yatirdim bende yanina oturdum oyunuyodum onunla. bi anda burnum akti burnumu sildimki sok oldum. kan akiyodu. benm burnm arada kanar ama boyle burnumu sildgmde azicik gorurum pecetede. aksam sakir sakir akti sonrada bi bas agrisi. ilk dusunddugum sey oglum oldu. kotu bisey olsa oglum bensiz napar. oyle derin dusuncelere daldm. anne olmak nasil biseymis. onceligin hep evladin oluyo.
tatlım yenı topik hayırlı olsun guzel paylaşımlar ve guzel anılarla dolsun ınsalla
tenhalasan topik melek annelrı ıle dolsun
aslında bugun aklımdan ne gectı cnm bılıyomusun
ben kasım annesıydım ve eımde doğum yaptım ondan dolayıda ıkı tarafa bırden bakıyorum
kasım annelrındede paylaşım cok azaldı pek cok arkadaşımız ya gelemıyo yada sosyal paylaşım sıtesınde bulunuyolar
acaba orda kalan bı kac arkadaşlarla ekım topiğinın bırleştırsekmı dıye duşundum oradaı arkadaşlarımında bıkacı dışında hep ekım doğumlular
nasıl bakarsın cnm bu fıkıre
ben kasım annesıyım yaren bılır ben gelırım valla bızım topıık cok sesızzz
baya bi iş yaptım bugün , kısçemide ihmal ettim biraz ama gönlünü aldım az önce , uzun uzun emdi uyudu prensesim benimde pil bitti tabiipırıl yaptım heryeri pırıllllllll , insanın morali düzeliyo be mis gibi olunca , şimdi kahve zamanı , gaz yapıyomuş kafein ama içsemde oluyo o gaz içmesemde , en iyisi içeyimde olsun bari
bende gidiyim bari kendime bi çeki düzen veriyim artık , hem sevilde (kutsev) sayfalara yetişsin bu aradaumarım ismi doğru hatırlamışımdır :26:
kızlar aklım fıkrım evde netın basından kalkamıyorum bayıldım resmen eceyı kaynanama sattım oturdum bılgısayarın basına
insaallah Rabbim sizin icin en hayirlisini nasip ederen kisa zamanda kendi evinizde gule-gule oturursunuz
masallah ogluna ve sana..
dun gece ben devralmıstım senın gorevı canımmınsallah canım suankı evımı sattıgıma degmesı lazım bence hala degmıyor ama napalım..suankı evımın resımlerı var albumumde dılersen bakabılırsın canım.
ayy hergece ben gelıp topıge bakarım bu gecede ece bıze torpıl gecınce esımle vakıt gecırdık azıcık sekerım kusura bakazsın artık..aylardır adamla oturup sohbet bıle edememısız onu fark ettım
merhaba tulıncımmgunaydinnn...
kizlar dun yazamadim hic. esim evdeydi. oglumu biraz disari cikardik hava almaya. ben burun kanamasiyla ilgili kotu bisey dusunmuyorum aslnda icimde rahat fakat bian ya bana bisey olursa die diye gecti aklndan. hani hastanye gitmsi gelmesi bile sikinti oglum ac kalir napar diye dusinurum. biberon almito kadikla siringaylada icemiyo cunku.
zuhalcim saol gayet iyiym. bas agrimda sabah uyandigimda gecmisti. hepinize tesekkurler cevaplariniz icin kizlar. valla keske yakin yerlerde otursakta tanisak. hepinizi merak ediyorum. sevili sevinci ve tugcceyi gordum fotograflarini. dilerseniz bizlerde ekleyelim fotograflarimizi kuzularimizi tanistirdik bizlerde tanisalim.
ahh ahh hıc sorma o tembellıgı sevıl...bravo canim sana
ahh canim bi de ben hareketlene bilsem
yapiyorum ama istedigim gibi soyle derinden yapmaya useniyorum
hamilelikde bile boyle halsiz olmadim bendogumdan bi gun once bile evimi camina kapisina kadar piril-piril yapmisdim
simdi bi odayi dipden temizlemeye baslasam digerlerine ne vakit ne de hal kalmiyo
bi gun kiricam kicini da bu tembelligin amao gun bu gun degil galiba
canm benım ya kıyamam sana calısan anne olmak cok zor... bız evde oldgmuz halde pert oluyorken...günaydınnn... nehirimm o kadar hareketlii ki bu ara hiçbirşeye fırsat vermiyo( ne burayı takip edebiliyorum ne kendime zmn ayırabiliorum..biri gelseede versem diyee kapıya bakıorumm :) kıyamıyorumda işe başlıcam diye vicdan yapıorum (
dun gece ben devralmıstım senın gorevı canımmılk ve son olur herhaldee
ne kusuru tatlısım kocıslerı fena bosladık zaten bu kuzular dogdugundan berı hasret gdermıssınzdr azıcıkk
merhaba tulıncımmne demek canım benım keske bırbrmıze cvp vermekten dha fazlasını yapabılsekk dedıgın gbı bı araya gelebılsek meselaa
cogunuz ıst te oldgunuz ıcın cok sanslısınz valla yuzyuze gorusme ımkanınz varnapalım bızde bole takılırz gonuller bır olsun dmıı
ben hamıleyken ekemstm en son resmımı kasım da anne olcaklar topıgı mı neydıı:44: olabılır aslında guzel fıkır ama ıste benım kızımla dogdugu gun harıc tek tuk resımlerım var
apar topar cekılmısss yalnız oldgumdan ıkı kare resım cekcek kımseyı dahı bulamıyorumm
ahh ahh hıc sorma o tembellıgı sevıl...hamıleyken ben de atom karınca gbıydımm koca gobegımle camlarımı dahı en son ben sılmstım
dogumdan once..sırf ınsanlar gorup yadırgamasın dye hava kararınca aksamları sılerdım bdeeama sımdı bı supurge calıstrmak bılee ımkansız hale geldııı
su kuzular buyusun de aslımıza bı donelım yaaa
canm benım ya kıyamam sana calısan anne olmak cok zor... bız evde oldgmuz halde pert oluyorken...
aılen yanında dııl mıydı canm senın olmadı onları cagırsan ıse baslıcak mıssın azıcık dınlenırdın barıı:26:
ayy canım benımm sız ne tatlı bı ıkılı olmussunuz olee
masaallah ıkınızedeeoncekı halını bılmıyorum ama su an gordgum kadarylaa annelık cok yakısmıs tulın sana...
Bence harika bi fikir olmus :)tatlım yenı topik hayırlı olsun guzel paylaşımlar ve guzel anılarla dolsun ınsalla
tenhalasan topik melek annelrı ıle dolsun
aslında bugun aklımdan ne gectı cnm bılıyomusun
ben kasım annesıydım ve eımde doğum yaptım ondan dolayıda ıkı tarafa bırden bakıyorum
kasım annelrındede paylaşım cok azaldı pek cok arkadaşımız ya gelemıyo yada sosyal paylaşım sıtesınde bulunuyolar
acaba orda kalan bı kac arkadaşlarla ekım topiğinın bırleştırsekmı dıye duşundum oradaı arkadaşlarımında bıkacı dışında hep ekım doğumlular
nasıl bakarsın cnm bu fıkıre
Bugun de gezmeye gittik arkadaslara:) cok iyi geldi. Hatta kendiside yeni hamislerden :)) yaza dogru ben kizimi gezdircem o göbeğini beraber yueuyuslere cikacaz Kizmi erkek .mi bilmiyoruz henuz ama kizim a arkadas geliyor:)ohh ohhh bizim yerimizede geziver artık , bizde pazarları çıkıyoruz kızımızıda alıp hem yürüyüş oluyo hemde eşim farkında çok sıkıldığımın , bana iyi geliyo , havalarda düzeliyor artık tutmayın bizi pazarları
dun gece ben devralmıstım senın gorevı canımmılk ve son olur herhaldee
ne kusuru tatlısım kocıslerı fena bosladık zaten bu kuzular dogdugundan berı hasret gdermıssınzdr azıcıkk
merhaba tulıncımmne demek canım benım keske bırbrmıze cvp vermekten dha fazlasını yapabılsekk dedıgın gbı bı araya gelebılsek meselaa
cogunuz ıst te oldgunuz ıcın cok sanslısınz valla yuzyuze gorusme ımkanınz varnapalım bızde bole takılırz gonuller bır olsun dmıı
ben hamıleyken ekemstm en son resmımı kasım da anne olcaklar topıgı mı neydıı:44: olabılır aslında guzel fıkır ama ıste benım kızımla dogdugu gun harıc tek tuk resımlerım var
apar topar cekılmısss yalnız oldgumdan ıkı kare resım cekcek kımseyı dahı bulamıyorumm
ahh ahh hıc sorma o tembellıgı sevıl...hamıleyken ben de atom karınca gbıydımm koca gobegımle camlarımı dahı en son ben sılmstım
dogumdan once..sırf ınsanlar gorup yadırgamasın dye hava kararınca aksamları sılerdım bdeeama sımdı bı supurge calıstrmak bılee ımkansız hale geldııı
su kuzular buyusun de aslımıza bı donelım yaaa
canm benım ya kıyamam sana calısan anne olmak cok zor... bız evde oldgmuz halde pert oluyorken...
aılen yanında dııl mıydı canm senın olmadı onları cagırsan ıse baslıcak mıssın azıcık dınlenırdın barıı:26:
ayy canım benımm sız ne tatlı bı ıkılı olmussunuz olee
masaallah ıkınızedeeoncekı halını bılmıyorum ama su an gordgum kadarylaa annelık cok yakısmıs tulın sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?