2012 Ekim Anneleri

selam kızlar

bizimde bu sabah kontrolümüz vardı, hala açılmam yok, bebekte henüz hiç inmemiş. tansiyonum yine yüksek çıktı ve yine suyunda biraz azalm var dedi doktorum :44:
cuma sabahı için sezeryan tarihi alındı, cumaya kadar bebek geldi geldi dedi gelmezse cuma sabahı erkenden sabah 8 gibi son kontrollerden sonra spinal ile sezeryan olacağım. o kadar çok normal doğuma alıştırmıştım ki kendimi sezeryan diyince doktor biraz bozuldum açıkcası
epidural değil mi dedim hayır spinal dedi, gittik anestesi doktoru ile de konuştuk. spinalden sonra en çok görülen yan etki baş ağrısı oluyormuş... kızlar aramızda spinal sezeryan ile doğum yapan var mı? şimdide onu taktım kafama...

Canim ben spinal anesteziyle sezaryen oldum ve oldukcada guzel gecti ameliyatim hic bir sikayetim olmadi sozu edilen bas agrimda olmadi bazisinda bel agrisi da oluyormus ama ben hic birirni yasamadim ki bende normalde migren var tetikler diye korkmustum oyle olmadi cok sukur. Dogumdan hemen sonra kizimi aldim emzirdim bir kac saat sonra bacagimdaki uyusmalarda gecti kalktim yurudum merak etme iyi bir anestezi uzmaniysa yapan herhangi bir sorun cikmiyor hayirlisi olsun simdiden

ben birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız benden daha tecrübelisiniz bebegimin hareketlerini çok aşagıda hissediyorum öyleki vajinamda kıpırdıyor birde ani sızlamalar baskılar çok oluyor afedersiniz böyle tutma ihtiyacı hissediyorum yada oturma bacaklarım kapanmıyor artık acaba dogurcakmıyım ben yaklaştı mı yarın kontrolum var ama tecrübeli arkadaşlardan fikir almak istedim

6 gunum kaldi cok heyecanliyimmm. yarin kontrolum var bakalim belkide daha once olur dogum. Ama daha once ilmasin cuma temizlik var.
canım senin 28 i görünüyor nasıl 6 gün kaldı..benim bile 9 günüm var.
hayırlısı olsun canım..üzme kendini..
gözün aydın..darısı bize .canım malum bendede tık yok..suyun geldiğini nasıl anladın..hep düşünüyorum suyum gelince nasıl anlayacağım diye..
maşallah gözün aydın..
[[

Canim benim erken yumurtalama. Doktorum bdt mi en gec 24 u diye belirledi. 22 sinde sezeryan dedi. karisik oldu sma umarim anlatabilmisimdir.

selam anneler haber vereyim dedim 6 ekim sabah 9:20 de dünyalar güzeli kızımı kucağıma aldım.
epidural sezeryanla 3.070 gr 50 cm boyunda kızımız oldu çok şükür iyiyiz. bol bol emişiyoruz kızçemle ismi ise BERİL
abimiz biraz kıskançlık krizlerine girdi ama bunu da atlatacağımıza eminim.

Son düzenleme:

yardımcı olabilecek kimse yok mu

selam kızlarcım varmı ki doğum yapan???
bende ağrı,sızı,nişan,su beklerken boş durmayayım dedim oğluşumun odası için kapı süsü diktim keçeden, pazar günü ölen pisiciğimin anısına

selam kızlarcım varmı ki doğum yapan???
bende ağrı,sızı,nişan,su beklerken boş durmayayım dedim oğluşumun odası için kapı süsü diktim keçeden, pazar günü ölen pisiciğimin anısına
Eki Görüntüle 534286

Mrb kızlar bende dünya spinal anestezi ile doğum yaptım 3.440 kg 50 cm boyunda kızım.Rabbim herkese bebıişin kokusunu koklatsın öyle huzur verici ki.bebıslerını bekleyen tüm arkadaşlara kolaydogumlar.bebıişin ağlıyor gorusuruz

slm kizlar uzun bir aradan sonra

benimde 9 gunum kaldi biraz tedirginim her$eyim hazir ama evde kalmak istemiyor canim cikmak istiyor ama yuruyemez duruma geldim penguen gibi yuruyorum doguranlara gecmis olsun Allah annali babali buyutsun bebislerinizi

kızlar ben doğum yaptım. 15 ekim sabahı doğdu oğlum. normal doğum oldu. herşey gönlümce oldu çok şükür. 3500 kilo doğdu. ikimizde çok iyiyiz. fırsat bulunca yazarım ayrıntıları herkese kolay doğumlar diliyorum.

slm kızlar..ateş ölçer olarak ne aldınız..ben daha almadım netten sipariş edeyim diyorum..yardımcı olurmusunuz..braun almayı düşünüyordum ama bir arkadaşım klaktan ateş ölçerlerin sağlıklı sonuç vemedğini ölçmenin zor olduğunu bi kaç derece yanlış ölçebildğini söyledi..çocuk doktorlarının alından ölçtüğünü söyledi...siz ne yaptınız..

Canim benim weevell alindan olcer ve chicci dijital koltuk alti var oglumda almistim o onlari killanicam ama olmasaydi arzumun hem alindan hem kulaktan olceni var o hosuma gidiyor onu alirdim unnadoda kampanyada sanirim su an

braun aldım canım hemde kulaktan ölçenlerden 4520 galiba kodu braunun en iyisi bu şu anda piyasada hasta olduğum dönemlerdede kendi ateşimi ölçtüm kullanımı çok kolay ben memnun kaldım

selam kızlar.bende pazartesi 15 ekimde sezeryan olacaktım ama kızım bekleyemedi ve 14 ekimde geldi. 3180 gr 48 cm çok sağlıklı maşallah. ama sütüm gelmedi daha. uğraşıp duruyoruz.

bugün kontrolüm vardı. bir hafta içinde doğurursun demişti dr um ama olmadı. bebiş iyiymiş,suyum normalmiş falan filan. buna rağmen 21 ine kadar doğuramazsan 22 sinde suni sancıyla doğurtalım dedi. mantıklı mı sizce bu? niye doğal seyrine bırakmıyolar. çok mu riskli yani 3-5 gün daha beklemek? bıktım walla... sanki yaşadığım stresi dr yaşıyo da bi an önce bebişi çıkarmaya uğraşıyo... öfff napıcağımı bilmez bi durumdayım.
pazartesine kadar doğurmamış olsam bile henüz doğuma hazırlanmamış vücudumu suni sancılarla yıpratmayı düşünmüyorum.elbet gelir bebişimiz kendi isteğiyle,yok gelmezse işte o zaman suni mi sezaryen mi çaresine bakılır.

selam kızlar.bende pazartesi 15 ekimde sezeryan olacaktım ama kızım bekleyemedi ve 14 ekimde geldi. 3180 gr 48 cm çok sağlıklı maşallah. ama sütüm gelmedi daha. uğraşıp duruyoruz.
Allah analı babalı büyütsün. normal mi doğurdun?benimki kaldıkça tosuncuk oluyo,3550 gr olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…