çooook güzel olmuş ama pisiciği hatırlamasan daha iyi olur sanki :26: hatırladıkça kötü olur insan
yaklaşık 1 aylık bir anneden naçizane tavsiyeler
- gaz için hergün rezene veriyorum, bunun yanısıra yarım fincan kaynamış suya çaykaşığının ucuyla kimyon ve 1/4 kesme şeker
- altını değiştirirken 2 tane ılık su hazırlıyorum, birine zeytinyağlı sabunla bir bez, diğeri de durulama suyu oluyor
önceleri ıslak mendil kullandım pişik oldu oğluşumun poposu, pişikten zeytinyağlı sabunla kurtulduk
ara sıra da poposuna zeytinyağ sürün kızlar
hamileyken zor diyorduk ama şimdi de zormuşama değer paşama
bizim doğumlar bayrama denk gelicek ya inş, millet hem bayram ziyareti hem bebek ziyareti ikisini birden çıkarmış olacak, sarmalar hazır buzlukta, bide baklava ayarlarız diyorum, ayran, yanınada aç olanlara pilav üstü et. siz ne ikram etmeyi düşünüyosunuz kızlar??
slm kızlar doktordan geldim şimdi kızım hala ters duruyor dönememiş. pazartesi sez olacağım nasipse heyecan bastı beni dr bile ne oldu sana yüzün sararmış diyor heyecandandır dedi o da :) son hazırlıkları yapacağım artık evi düzenle eşyaları kontrol et falan öffff ne yapacağımı da bilmiyorum ya. dua edin bana kızlar sağsalim kızımı kucağıma alayım doğum yapan oldumu bugün bilmiyorum herkesin bebeği iyidir umarım Allah hepimizin yardımcısı olsun aminnnnnnnnnnnnnn
slmm kızımla 12 gunluk olduk bı mrb dıyelım dedık buyuyoruzz ve çok mutluyuz :))
Eki Görüntüle 534808 Eki Görüntüle 534809
Kızlar yarın sabaha doğumum var heyecanım dorukta şuan:) sezeryan öncesi bana önerebileceğiniz şeyler varsa seve seve dinlerim bana bol bol dua edin oğlumla sağlıkla karşılaşayım :)
Kızlar yarın sabaha doğumum var heyecanım dorukta şuan:) sezeryan öncesi bana önerebileceğiniz şeyler varsa seve seve dinlerim bana bol bol dua edin oğlumla sağlıkla karşılaşayım :)
oyy oyy oyy yoksa sen bayramlık cicilerini giyip teyzelere bakmayamı geldin giymiş bide rengarenk kıskandırıyor oğlan analarını cadıı senipek güselsin, pek narinsin, maşallah sana.kaş yapısıda güsel olacak büyüyünce.
hay maşallah çatır çatır doğurdun yani :)) kaçıncı haftanın kaçıncı gününde suniyi verdi doktor ? ben hala bekliyorumkızını sağlıklı , hayırlı bir evlat olsun inşallah fırsat bulursan ayrıntıları yaz canım , bekliyorum
çok çok sagol cnm oglan analarına görucuye cıkartıyorum kızımı :)))
ana kız gıyınıp babamıza defıle yapıyoruz gezmeye gıdelım dedık kızım uyudu emdımı 3 saat uyuyor bızde k.valıdeme bırakıp eşimle yemege çıkalım dedık suslenmelerımız boşuna olmasın :))
yazıyı okudum. stripping or sweeping the membranes diye bahsettiği şey ne ola ki??
kızlar butun gun ne yapıyosunuz? ben cok sıkılıyorum, öğlen kalkıyorum, kahvaltı internet filan, sonrada 1 saat yuruyuse çıkıyorum, o kadar yoruluyorumki zor dönüyorum, çıkmadan enerjikim ama dönerken pilim bitiyo. çok sıkılıyorum çıkıp dolaşmak istiyorum ama enerjm okadar çabuk bitiyoki burnumdan geliyo. şimdi eşime beni gezmeye götür dedim tamam dedi ama biliyorum gene çıkarken iyi dönerken yıkıla yıkıla gelicem. evde işlerin çogunu annem yapıyo, tv de bişey yok, kitap okuyorum, o da bi yere kadar. siz napıyosunuz?? sıkılıyomusunuz? buraya takılıyorum ama pek kimsede yok yazıları okuyom bitiveriyo
ayy maşallah size şunlara bak yaa kızı babannesine gider, anası babasıyla yemeğe çıkar pek güsel valla, hep mutlu olun inşallahçokta gezmeyin haa kırkınız bi çıksın hele