2012 Ekim Anneleri

benim doktorum prof. bana verdiği cevapta bebeğe geçmez şeklinde ama doğumda geçmiyorsa illaki emzirirken sütten geçiyordur az veya çok , çünkü sonuçta bizim vücudumuza giren bir madde ama göbek kordonunda zaten artık binlerce yabancı madde çıkıyor en basiti meyvelerdeki zirai ilaçlar , sen hergün yediğin meyveleri kalınca soymuyorsan veya sirkeli suda bekletip iyice yıkamıyorsan o çoook daha zararlı ve yediğimiz gdo lar , bilmeden soluduğumuz kokusuz böcek ilaçlar ohooo saymakla bitmez yani , o yüzden bence epiduralinki bunların yanında göz ardı edilebilir miktardadır die düşünüyorum şahsen

Kizlar bugun doktora gittim 2 cm acilmam varmis persembe gunu 8 bucukta direk dogumhaneye gel baslatalim dogumu dedi
Nihayet oglusuma kavusuyorum cok mutluyum
Bu arada cati muayenesinde oyle elini falan sokmuyo iki parmagiyla bakiyo sadece cok acimiyor ama doktor ittirdikce bebis yukari asagi hareket etti :)

kağan kocatepenin de epidural taraftarı olduğnu biliyorum.dr unuz önerirse reddetmeyin,demişti bi videosunda. bence uyuşturucu etkisi olan bi maddeyi ,solumak durumunda olduğumuz bi kimyasalla ya da yediklerimizle aldığımız tarım ilaçlarıyla kıyaslayamayız.her neyse... doğallıktan o kadar uzaklaşmışız ki her ne yaparsak yapalım bi şekilde etkileniyoruz.kaçış yok sanırım

gözün aydın darısı başımıza bakalım :) benim bir hafta önce 2 cm açıklık var dedi ama seyrine bıraktık. doğumu başlatalım derken suni mi vericekler...

kizlarcim eve geldim simdi suyum nisanim geldi fosur fosur, sancilarimda var ama dayanilmicak gibi degil doktor eve yolladi, suyuma rengine falan bakti suan icin sikinti görmedi, dogumun en gec 48 saat icinde de olabilir dedi, anlamadim yarin ögleden sonra gel dedi, cok sancin ve suyunda degisiklik olursa bekleme bile dedi.anlicaginiz simdi evdeyim hafiften agrilarim var, bakalim hayirlisi.
mertug canim sanirim seni beklemeden dogurmicam
bu araDA belirrtim yok diye uzulmeyin kizlar cunku bende hic bisey yoktu, wc ye kalktim su gelmeye basladi.yalniz acayip aseton gibi kokuyor su normalmis.

bence sen yapma epidural , çünkü bi zararı olmicaksa bile sana olur artık kesin şartlanmışsın , e ilaç almak istemiyorsan sezaryen hiç olamazsın tek şansın hiçbirşeysiz doğurmak , inşallah kısmet olur doğal doğum yanlız bu solumakla ilgili düşüncelerin çok yanlış , soluduğun birşeyde kana karışır derine sürdüğün birşeyde yani vücuda nasıl girdiği önemli değil her şekilde kana karışır , hatta senin önemsemediğin kimyasallar direk kanserojen etki ediyor o yüzden 1 kere almak zorunda olduğun epiduralmi daha tehlikelidir sence yoksa sürekli maruz kalınan kimyasallarmı ? hatta yeni yapılan bir araştırmaya göre hamileyken kullanılan cep telefonu bile bebeğin beyin hücrelerini olumsuz etkiliyormuş , her şekilde Allaha emanetiz

öfff ben çok gerginim bugün nedense eşimede bağırdım telde , nie böyle oluyor yaaa , evdende çıkamıyorum kargo gelicek die öfffffff öffffffffffffff

bugün çok sinirliyimya senin doktorada kızdım şimdi ne kadar rahatlar yarabbim yaaa , anlamıyorum bazen bu doktorları , yatırsa daha iyi olmazmıydı en azından bi gelişme olsa anında müdahale ederlerdi

bugün çok sinirliyimya senin doktorada kızdım şimdi ne kadar rahatlar yarabbim yaaa , anlamıyorum bazen bu doktorları , yatırsa daha iyi olmazmıydı en azından bi gelişme olsa anında müdahale ederlerdi
evet annemde öyle diyor ama burada böyle, suan evimdeyim yine evde beklemek daha rahat geldi bana, suyum gitti onun harici kasiklarimda 10 dk da 1 agri vuruyor ama dayanamicak gibi degil, doktor yarin gel ögleden sonra dedi, tabi onun harici suyun renginde degisme, ates vs. olursa bekleme dedi bakalim bende merakla neler olcak bekliyorum. kontollerim iyiydi, bebisimde suan kiprasiyor valla hayirlisi bakalim heycanla ve merakla bekliyorum. hastane evime 5dk. uzakta yuruyerekte gidebiliyorum eger sancim cok artarsa yola duserim hakkimizda hayirlisi canim, sende canini sikma, beklemek ne kadar zor olsada...

Senin geçtiğin ve bitirdiğin yollardan geçiyorum şu an ve heyecanını paylaşıyomuşum gibi hissediyorum. Umarım sağlıklı bi doğum geçirirsin

deli kadın deli kadınn (erkin korayın şarkısı) nı yolluyorum sana. şuna bak yaa suyu geldi, nişanı geldi, hala doğurmadan beni bekliyoo vefaa bu olsa gerek hadi hayırlı haberlerini bekliyorum canım hayırlısıyla bebeğini kucağına al inşallah tez zamanda.

bende hemen gidip evdeki bütün hurmaları yiyycemm
otur kalk hareketleri yapıcam
acaba akşama kadar yürüsem mi
sana yetişmem lazımm

Senin geçtiğin ve bitirdiğin yollardan geçiyorum şu an ve heyecanını paylaşıyomuşum gibi hissediyorum. Umarım sağlıklı bi doğum geçirirsin
saol canim benim. insallah rabbim hepimizi hayirlisiyla tamamina erdirsin

kiz ayni seleri yaptim su bi kac gundur hurmalar, gezmeler vs. valla tik yoktu bende uyuz olmaya baslamistim annemle esim sancin yokmu hala dedikce yok dedim ben 18 ine kadar dogurmicam bekletcem icimde aksam yattim bebegim acayip hareketliydi normale göre ama sanci agri sizi yoktu,sabah wc ye kalkinca farkettim sonrasi malum saril surul suan evde sancim var yatiyorum. mertugcum seninde bugun yarin gelcek bence, hazirlikli ol

öfff ben çok gerginim bugün nedense eşimede bağırdım telde , nie böyle oluyor yaaa , evdende çıkamıyorum kargo gelicek die öfffffff öffffffffffffff

Canım belirsizlikten ve stresten böyle oluyor. Sinirli oluyoruz maalesef. Ben düne kadar böyleydim; dün doktorum perşembeye gün verince rahatladım. Senin de doğuma dair belirtilerin başlasın rahatlayacaksın merak etme

Ben de perşembe günü aynı saatte giriyorum doğuma tabi nazlı paşamız daha önce gelmezse benim de yüüzmden gülümseme gitmiyo. İnsan suni sancıya sevinir mi ama 41 haftalık olunca seviniyosun işte

Hadi hayırlısı ile gelsin bebiş öyleyse. Sancılarımız da sıklaşsın

6 gunum kaldi cok heyecanliyimmm. yarin kontrolum var bakalim belkide daha once olur dogum. Ama daha once ilmasin cuma temizlik var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…