- 11 Mart 2021
- 289
- 435
Çok sevindim sizin adınıza, sağlıkla, hayırla gelsin inşaAllah, kaç aylık oldu?Valla geliyo ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim sizin adınıza, sağlıkla, hayırla gelsin inşaAllah, kaç aylık oldu?Valla geliyo ya
4+6 daha bende yeni öğrendim plansızdı zatenÇok sevindim sizin adınıza, sağlıkla, hayırla gelsin inşaAllah, kaç aylık oldu
Hayırlısı olsun, yiyecek rızkı varmış demek ki, olanda hayır vardır, hayırla sağlıkla gelsin4+6 daha bende yeni öğrendim plansızdı zaten
merhaba çok geçmiç olsun tesadfen gördüm yazdıklarınızı acab şuan nasılsınız hangi tedaviden dolayı kansere yakalandığınızı düşündünüzİnşallah canım genelde ilaçla düzelirmiş her ay tarlusal içicem. Böylece adet görüp rahim kalınlaşma olmayacak anladığım bu.. Doktor olumsuz konuşmadı takip edilmesi gerek sadece dedi. İnşallah artık düzelir her şey
Ben yaza bırakmayı düşünüyorum beze devam canım ama kızıma da üç yaşında verdim ilki fiyasko oldu çünkü çişini kakasını tuttu çişini dayanamayıp gizli gizli yaptı da kakayı tutmaktan kabız oldu dayanamadım bezledim dördüncü gün ikinci denemede yine aynı seyirde gitti fakat 4. Gün kakasını yaptı ilk tuvalete sonra devamı geldiMerhaba kızlar nasılsınız? Bebeğine tuvalet eğitimine başlayan var mı ? zeynones sen başlayacaktın canım naptın
Merhaba kızlar nasılsınız? Bebeğine tuvalet eğitimine başlayan var mı ? zeynones sen başlayacaktın canım naptın
20 haftalık oldu canım Mart'ta doğum nasipse biz de iki gün önce başladık tuvalete. Şimdilik fena gitmiyor gibi, yani tabiki kaçırıyor ama söylüyor da aynı zamanda. Bakalim nasıl sonuçlanacakDenedik. Ama yapamam dedi açıkça ben de erteledim ne zaman hazır hissederse.
Sen ne yaptın doğum yaklaştı mı?
20 haftalık oldu canım Mart'ta doğum nasipse biz de iki gün önce başladık tuvalete. Şimdilik fena gitmiyor gibi, yani tabiki kaçırıyor ama söylüyor da aynı zamanda. Bakalim nasıl sonuçlanacak
Biliyor musun bir bir buçuk ay öncesine kadar her şeye ıh ıh diye konuşan, tek kelimelik cümleleri olan oğlum şu an bildiğin 3 kelimeli cümleler kuruyor maşallah ve her şeyi söylüyor sanki. Herkes derdi de inanmazdım birden konuşuyorlar diye. Muhtemelen seninki de öyle olacakYolu yarılamışsın sağlıkla al kucağına :)
Yaa maşallah diyelim oğluşuna :) bizim ki olayı anladı bez varken gidip lazımlığa yapıyor yada bizim lavobanın oraya saklanıp yapıyor. Ama bezini çıkartınca yada konuşunca yapamam diyor. Ki hala konuşmuyor, belli başlı kelimleri var. Bunu söylemeyi tercih etti
Benimkide konuşmuyor yaa kafama hep takiliyor buuYolu yarılamışsın sağlıkla al kucağına :)
Yaa maşallah diyelim oğluşuna :) bizim ki olayı anladı bez varken gidip lazımlığa yapıyor yada bizim lavobanın oraya saklanıp yapıyor. Ama bezini çıkartınca yada konuşunca yapamam diyor. Ki hala konuşmuyor, belli başlı kelimleri var. Bunu söylemeyi tercih etti
Benimkide konuşmuyor yaa kafama hep takiliyor buu
Biliyor musun bir bir buçuk ay öncesine kadar her şeye ıh ıh diye konuşan, tek kelimelik cümleleri olan oğlum şu an bildiğin 3 kelimeli cümleler kuruyor maşallah ve her şeyi söylüyor sanki. Herkes derdi de inanmazdım birden konuşuyorlar diye. Muhtemelen seninki de öyle olacak
Yok zeynocum hala izletmiyorum, açıkçası düşünmüyorum da. Evde zaten TV yok o yüzden öyle bir alışkanlığı da olmadı. Yalnızca tuvalete alıştırırken ilk gün birkaç çiş şarkısı falan izledik onun dışında o da hiç aramıyor, 7/24 kitap okuyacak bir çocuk, adeta kitaplarına aşık. Çişini yaparken bile kitap okuyoruz elit amcalar gibi siz neler yapıyorsunuz?Yaa maşallah ne güzel. Bence benimki de bir anda olacak :) ekran izletiyor musun
Yok zeynocum hala izletmiyorum, açıkçası düşünmüyorum da. Evde zaten TV yok o yüzden öyle bir alışkanlığı da olmadı. Yalnızca tuvalete alıştırırken ilk gün birkaç çiş şarkısı falan izledik onun dışında o da hiç aramıyor, 7/24 kitap okuyacak bir çocuk, adeta kitaplarına aşık. Çişini yaparken bile kitap okuyoruz elit amcalar gibi siz neler yapıyorsunuz?
Anladım canım , benim oğlan bu denli hareketli değil valla öyle olsa daha zor olurdu sanırım. Hiç ekran görmediği için en ufak bir şey gördüğünde aşırı dikkatini çekip bakıyor konusu önemli değil. Henüz çok küçük hiperaktivite konuşmak için uygun olur mu bilemedim sen yine de zihninde öyle kodlama, hareketli bir çocuk diyelimBiz ekran kombosu yapıyoruz yine de sabit tutamıyoruz.
Ya biz çok TV izlemeyiz eşimle ama kızım uzun süre kitapları çok ciddi yediği için okuyamadık. Yazdan beri rahatladık artık rahatça okuyoruz kitabı. Çok çok fazla hareketli. TV'de de çocuk şarkısı izleyip dinliyor. Öyle odaklanıp hiç bakmadı ona bile.
Çiş şarkılarını da istemiyor onu duyunca direk kumandayı veriyor elime kapat diyor.
Görsen evdeki halimizi çok acınası Allahtan işe gidip dinleniyorum
Bu arada psikolog bir arkadaşımla denk geldik. Çok büyük ihtimalle hiperaktivitesi var ama okula gittikten sonra değerlendirmek daha doğru olur dedi. Seneye göreceğiz.
Ben hiç öyle kodlamadım arkadaşım görünce şok içerisinde kaldı çocuğumu vaka olarak incelemeye başladı direk tesbit edilmek için daha zamanı var kesinlikle.Anladım canım , benim oğlan bu denli hareketli değil valla öyle olsa daha zor olurdu sanırım. Hiç ekran görmediği için en ufak bir şey gördüğünde aşırı dikkatini çekip bakıyor konusu önemli değil. Henüz çok küçük hiperaktivite konuşmak için uygun olur mu bilemedim sen yine de zihninde öyle kodlama, hareketli bir çocuk diyelim
Kızlarcim selammmm. Nasılsınız? Bayağı sessizleşmiş buralar
Size bir şey sormak istiyorum, Yasmin doğum kontrol hapı ile korunan var mı acaba