2012 Ekim Anneleri

canım 40. haftadan sonra 3 günde bir kontrol oldum bugün artık 40+4teyim sabah suni sancı vericekler inş acılma olursa epidural normal olucam olmazsa sezeryana alıcaklar

kızlarr sabah 8de suni sancı vericekler inş acılmam olur ve normal yaparım ben ve oglum dualarınızı bekliyoruz

Suyun geliyorsa kesinlikle bekleme canım, hemen doktorunu ara. Suyun geldikten sonra doğum en geç 24 saat içersinde olmak zorunda, kesinlikle vakit kaybetme.

Hayırlı, sağlıklı doğumlar diliyorum

Heeey sonunda! Ben merak etmeye başlamıştım seni, sen de sezaryenliler kervanına katıldın demek :) Bir haftada geçecek acısı merak etme Zaten bebişini koklamaktan ağrıları duymayacaksın bile.

Kesinlikle harika bir duygu. Ben de bakıp bakıp inanamıyorum. Bunu biz mi yaptık yani şimdi diye eşime sorup duruyorum O da işten eve koşarak geliyor.

O nasıl mis bir kokudur öyle. Allah'ıma şükürler olsun. Hepimizinkini korusun, bizlere bağışlasın...

Oyh kapırdım kendimi gidiyorum Çok çok tebrik ederim canım...Hayırlı insan olsun inşallah...

Son düzenleme:
kizlar suyum geldi buraya yaziyodum daha dun belirtim yok tik yok diye, suan oturdum size yaziyorum saat 4.20 gibi wc ye kalktim hafif islaklik, heralde tuvaletimi yaptim dedim , neyse ytaga döncem yine bacaklarimdan suzuldu, esimi kaldirdim.suanda baya gidiyor su, bebegim hareketli, ama hala agrim sizim nisan misan yok. aradik doktor 8i ceyrek gece gelin dedi sanci olsun dedi, yoksa bosa beklermisiz. neyse kizlar sizi gelismelerden en kisa zamanda haberdar etmeye calisicam Allaha emanet olun dualarinizi eksik etmeyin. bugunde tam 39 haftalik oldum.

sularla beraber nisanda geldi sanirim pembe bir su, hafifte agrilar basladi, ayyyy cok heycanli belirtisi olmayan arkadaslar sizlerde tetikte olun, biliyosunuz benimde hic tik yoktu uzuluyodum mertug sira sende kusum

öyle bişey yok, yoksa kim bebeğine daha doğar doğmaz ilaç geçmesini isterki ? ben doktoruma özellikle sordum epiduralde bebeğe geçme ihtimali varmı die oda hayır kana karışmıyor oradaki dokuya yapılıyor direk dedi ama genel anestesinin geçtiği durumlar olabiliyormuş , ayrıca epiduralin uyuşturmama gibi bir durumuda yok anca şöyle oluyor , onu yapması gerçekten profosyonellik istiyormuş demekki o uyuşmadım diyene yapamamışlar amaaaaaa tabikide doğumun en güzeli, kendi sancınla başlayıp hiçbirşeysiz doğurmak , keşke yapabilsek ama herkes yapamıyor işte ağrı eşiği farklı farklı insanların , bakalım belkide biz yapabiliriz belli olmaz hiç

hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz , kolayca bebeğini kucağına alırsın inşallah

son 1 günüm kalmış gece başlasa sancılarım , suyum gelsede sabahada gidip fırt die doğursam ne güzel olur Yarabbim gör artık şu kulunu

Benim yarın günüm doluyo ama yok anam yok sancı namına hiçbirşey yok uff
Sancıdan korkup hemde deli gibi istemek böyle birşey olsa gerek napcam bilmiyorum

Kizlar ister istemez bebek topigine kayiyoruz,oncelikler degisince:)))ama aklimiz ve dualarimiz hep sizinle,hadi bir an once hepiniz dogurup gelinde aklimiz topiklerarasi kalmasin:)))zaten zar zor giriyorum cocuk uyurken iki arada....

kızlarr sabah 8de suni sancı vericekler inş acılmam olur ve normal yaparım ben ve oglum dualarınızı bekliyoruz

canım hayırlısıyla sağsalim yapmışsındır inş doğumu güzel haberlerini alırız inş.

sularla beraber nisanda geldi sanirim pembe bir su, hafifte agrilar basladi, ayyyy cok heycanli belirtisi olmayan arkadaslar sizlerde tetikte olun, biliyosunuz benimde hic tik yoktu uzuluyodum mertug sira sende kusum

canım bende meraklandım suyum geldi nişanım geldi derken kendim yaşadım gibi oldum biran heyecanlandım. inş sağsalim bebeğini kucağına almışsındır haberlerini bekliyoruz.

Aynı durumdayız sancı gelmese ne yapmayı dusunuyosun

o zaman doktorum 23 üne kadar bekleyelim dedi yani 41 i doldurtucak ve dahada başlamazsa doğum o zaman başlatıcak 23 te bakalım sanırım suni sancı deniyecek tabii benim kızım 4 kg olmazsa o güne

Son düzenleme:

bunu bana nasıl yaparsın yaaa o kadar benden söz aldın benden önce doğurma diye şimdi sen git benden önce doğurr...
Allahım çok sevindin canım önce yazdıklarını bir hayal ürünü sandım demek artık herşeyin sonuna geldin Rabbim seni tek bir sancıyla kurtarsın inşallah.ağlasam, ağlıyorum ki zaten bende bende bende anne olmak istiyorum zaten seni çok kıskandım şu ann
bende bu gün tam tamına 9 aylık oldum.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/120531-epidural-anesteziyle-dogum-yan-etkileri.html okumalısın canım. aynen şöyle diyo "Epiduralin belki de en büyük etkisi emzirme konusunda ortaya çıkıyor. Epiduralde kullanılan ilacın bebeğe geçtiği göbek kordonunda yapılan ölçümlerle saptandı."
normal doğum konusunda şu an korku ve endişe yaşamamın tek sebebi etrafımızdaki her yüz kadından 48 inin sezaryen olması. yoksa bundan bi 25-30 yıl önce ağrı eşiği falan düşünmeksizin herkes ama herkes çatır çatır doğuruyormuş. doğum yapacak hanımların yarısı sezaryeni seçince ister istemez "acaba ben yanlış mı yapıyorum" diye düşünüyosun...

sende bunu seyret o zaman
Epidural anestezinin avantajları nelerdir? - UZMANTV

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…