2012 Ekim Anneleri

yeniyeni arkadaşım, 2 gündür internetimiz yoktu bi bozukluk vardı sırf seni çok merak ettiğim için eşime baskı yaptım düzelttirdim, bdt miz aynı bi arkadaşa bakıcam doktora gidecekti pazartesi dedim :) naptın acaba? muhtemelen doğumun olmuş buraya gelmediğine göre. Rabbim yardımcın olsun.

topikte hep 40 haftalıklar kalmış, doğum tarihlerimiz hemen hemen aynı,benimde 40 hafta bu perş doluyor. belirti yok, düzenli yada dayanılmaz sancı yok. sabırla bekliyorum bakalım ins saglıkla gelir bebiş. herşeyi bi kenara bırakalım kızlar, suniydi, sezeryandı, epiduraldi normaldi, tek önemli şey bebeğin ve bizim sağlıkla bu doğumları atlatmamız. ben normal doğum diye çok diretiyordum ama şimdi tek isteğim sağlık. nasıl nasibse öyle olsun. doktoruma güveniyorum, benden daha çok şey bildiği kesin. hem hastanemde normal doğum oranını yükseltmeye çalışıyor, keyfi sezeryan yapmıcaklarına artık eminim. perş sabah benimde kontrolum var. sonrada 2 gunde bir kontrol olucak. doktorum bayramdada çalışıyomuş, bayramın 1. günü müdahale edicek doğum o zamana kadar olmazsa. bakalım hayırlısı. bir gece ansızın gidebiliriiiiz :)

günaydın kızlar , alt komşum benden sonra hamile kalmıştı , doğurmuş :KK5: dün geceden baya ümitliydim ama gene bişey olmadı :KK31: artık sıkıntı yapmayacağım istediği zaman gelsin , zaten bişey olacağı varsa doğuncada olur , Allaha emanetiz hepimiz

slm kızlar..ateş ölçer olarak ne aldınız..ben daha almadım netten sipariş edeyim diyorum..yardımcı olurmusunuz..braun almayı düşünüyordum ama bir arkadaşım klaktan ateş ölçerlerin sağlıklı sonuç vemedğini ölçmenin zor olduğunu bi kaç derece yanlış ölçebildğini söyledi..çocuk doktorlarının alından ölçtüğünü söyledi...siz ne yaptınız..
Weewell Alın Termometresi - e-bebek.com
o zaman hemen bunu al çok ucuz şu an normalde 70 tl , ben birde e-bebek ten emzik şeklindeki ateş ölçerden aldım , umarım iyi çalışır çünkü ağıziçi ölçüm garanti oluyormuş , deneyip görücez , onuda
oda bu
Microlife MT 1751 Emzik Derece - e-bebek.com

Son düzenleme:
günaydın kızlarr :))

Doğurdum geldim bende ne zamandır yazacağım size ama işte anca fırsat buldum.

11 ekimde bılıyosunuz suni sancı verilerek doğuma girdim sabah 9 da 13:45 te de kızım geldi normal doğum ile :) suni sancıda birşey yokmuş inanın.Okadar çok korkutmuşlardı ki benı aman dedim bu ne .Sadece son anlar bıraz zor oluyor e bıde ılk doğumlar zor oluyor...Ama sadece çıkana kadar sonrası kolay.

Rabbım kolay doğumlar nasip etsin.Biz kızımla şimdi emişe emişe koklaşa koklaşa aşk yaşıyoruz.Yok böyle birşey:KK16::KK16::KK16:..Emzirdikten sonra o kapanan gözlerle meleklere gülmüyor mu bende bir ağlama...:KK43::KK43::KK43:

Rabbim isteyenın kucağını boş bırakmasın.
Yorucu ama ne yapalım onlar için herşeye değiyor

Weewell Alın Termometresi - e-bebek.com
o zaman hemen bunu al çok ucuz şu an normalde 70 tl , ben birde e-bebek ten emzik şeklindeki ateş ölçerden aldım , umarım iyi çalışır çünkü ağıziçi ölçüm garanti oluyormuş , deneyip görücez , onuda
oda bu
Microlife MT 1751 Emzik Derece - e-bebek.com
bir bakayım canım..kararsız kaldım ne alacağımı bilemedim:KK43:( son ana bıraktım.. ebbeğe gidip bakayım bir..

11 ekimde bılıyosunuz suni sancı verilerek doğuma girdim sabah 9 da 13:45 te de kızım geldi normal doğum ile :) suni sancıda birşey yokmuş inanın.Okadar çok korkutmuşlardı ki benı aman dedim bu ne .Sadece son anlar bıraz zor oluyor e bıde ılk doğumlar zor oluyor...Ama sadece çıkana kadar sonrası kolay.

Rabbım kolay doğumlar nasip etsin.Biz kızımla şimdi emişe emişe koklaşa koklaşa aşk yaşıyoruz.Yok böyle birşey:KK16::KK16::KK16:..Emzirdikten sonra o kapanan gözlerle meleklere gülmüyor mu bende bir ağlama...:KK43::KK43::KK43:

gözün aydın..maşallah bebişine..darısı bize...
braun aldım canım hemde kulaktan ölçenlerden 4520 galiba kodu braunun en iyisi bu şu anda piyasada hasta olduğum dönemlerdede kendi ateşimi ölçtüm kullanımı çok kolay ben memnun kaldım

bende ne alsam mbilemedim..aklımda braun vardı..dediğim gibi kulaktan yanlış ölçebiliyor dediler..kararsız kaldımm bende.

slm kızlar..bugün tam 39 haftalık olduk..ve hala hiç bir işaret yok:KK43:(( pazar kontrole gideceğim..biliyorum doktor yine herşey normal git 1 hafta sonra gel diyecek:KK43:( bu oğlanın gelmeye niyeti yok..gece karın ağrımın dışında bişey yok..gecen hafta en azndan arada sancıalrım oluyordu bu hafta oda yok:KK43:(

slm kızlar doktordan geldim şimdi kızım hala ters duruyor dönememiş. pazartesi sez olacağım nasipse heyecan bastı beni dr bile ne oldu sana yüzün sararmış diyor heyecandandır dedi o da :) son hazırlıkları yapacağım artık evi düzenle eşyaları kontrol et falan öffff ne yapacağımı da bilmiyorum ya. dua edin bana kızlar sağsalim kızımı kucağıma alayım doğum yapan oldumu bugün bilmiyorum herkesin bebeği iyidir umarım Allah hepimizin yardımcısı olsun aminnnnnnnnnnnnnn

hay maşallah çatır çatır doğurdun yani :)) kaçıncı haftanın kaçıncı gününde suniyi verdi doktor ? ben hala bekliyorum :KK31: kızını sağlıklı , hayırlı bir evlat olsun inşallah :nazar::emir_bebek::nazar: fırsat bulursan ayrıntıları yaz canım , bekliyorum

wollex ateşölçer bana hediye geldi, evde hiç termometre yoktu, bu çok kullanışlı, neyin üstüne tutarsan onun ısısını ölçüyo, yani 1 termometreyle oda sıcaklığı, banyo suyu sıcaklığı, mama sıcaklığı beb,ş,n alından gözünden burnundan totosundan neresinden ölçmek istersen oradan sıcaklığı.. baya kullanışlı, ben beğendim, fiyatıda uygun bildiğim kadarıyla, onada bi bak arkdaşm

slm güzeller :KK16: herkes iyidir inşallah annişler bebişler :emir_bebek:

doğum yapmayanları Allah sağlıkla kurtarsın inşallah

biz geziyoruz oğluşumla :KK1: 17 günlükken annaneye geldik

mevlüdümüzü yaptık, gezmelere gidiyoruz artık

gelenden gidenden fırsat olmuyor hiç topiğe girmeye

öpüyoruz hepinizi :KK16:

aç karna 5tane acve hurması yedim, bakalım işe yarıyacak mı ? yararsa yazarım sizde yersiniz aynı anda doğururuz kızlar:KK53:

bizim doğumlar bayrama denk gelicek ya inş, millet hem bayram ziyareti hem bebek ziyareti ikisini birden çıkarmış olacak, sarmalar hazır buzlukta, bide baklava ayarlarız diyorum, ayran, yanınada aç olanlara pilav üstü et. siz ne ikram etmeyi düşünüyosunuz kızlar??

yaklaşık 1 aylık bir anneden naçizane tavsiyeler

- gaz için hergün rezene veriyorum, bunun yanısıra yarım fincan kaynamış suya çaykaşığının ucuyla kimyon ve 1/4 kesme şeker

- altını değiştirirken 2 tane ılık su hazırlıyorum, birine zeytinyağlı sabunla bir bez, diğeri de durulama suyu oluyor

önceleri ıslak mendil kullandım pişik oldu oğluşumun poposu, pişikten zeytinyağlı sabunla kurtulduk

ara sıra da poposuna zeytinyağ sürün kızlar

hamileyken zor diyorduk ama şimdi de zormuş:KK1: ama değer paşama:KK16:

X