yardımcı olabilecek kimse yok mu
selam kızlarcım varmı ki doğum yapan???
bende ağrı,sızı,nişan,su beklerken boş durmayayım dedim oğluşumun odası için kapı süsü diktim keçeden, pazar günü ölen pisiciğimin anısına
Eki Görüntüle 534286
Weewell Alın Termometresi - e-bebek.comslm kızlar..ateş ölçer olarak ne aldınız..ben daha almadım netten sipariş edeyim diyorum..yardımcı olurmusunuz..braun almayı düşünüyordum ama bir arkadaşım klaktan ateş ölçerlerin sağlıklı sonuç vemedğini ölçmenin zor olduğunu bi kaç derece yanlış ölçebildğini söyledi..çocuk doktorlarının alından ölçtüğünü söyledi...siz ne yaptınız..
işte onu sormadım,acaba öyle mi yapıyo... aman ben zaten doğuma girsin bile istemiyorum. kendimi ebelerin kollarına bırakmayı düşünüyorum :)fericin bayram geliyo diye acele ediyo olmasın doktorun?
bir bakayım canım..kararsız kaldım ne alacağımı bilemedimWeewell Alın Termometresi - e-bebek.com
o zaman hemen bunu al çok ucuz şu an normalde 70 tl , ben birde e-bebek ten emzik şeklindeki ateş ölçerden aldım , umarım iyi çalışır çünkü ağıziçi ölçüm garanti oluyormuş , deneyip görücez , onuda
oda bu
Microlife MT 1751 Emzik Derece - e-bebek.com
gözün aydın..maşallah bebişine..darısı bize...günaydın kızlarr :))
Doğurdum geldim bende ne zamandır yazacağım size ama işte anca fırsat buldum.
11 ekimde bılıyosunuz suni sancı verilerek doğuma girdim sabah 9 da 13:45 te de kızım geldi normal doğum ile :) suni sancıda birşey yokmuş inanın.Okadar çok korkutmuşlardı ki benı aman dedim bu ne .Sadece son anlar bıraz zor oluyor e bıde ılk doğumlar zor oluyor...Ama sadece çıkana kadar sonrası kolay.
Rabbım kolay doğumlar nasip etsin.Biz kızımla şimdi emişe emişe koklaşa koklaşa aşk yaşıyoruz.Yok böyle birşey..Emzirdikten sonra o kapanan gözlerle meleklere gülmüyor mu bende bir ağlama...
Rabbim isteyenın kucağını boş bırakmasın.
Yorucu ama ne yapalım onlar için herşeye değiyor
braun aldım canım hemde kulaktan ölçenlerden 4520 galiba kodu braunun en iyisi bu şu anda piyasada hasta olduğum dönemlerdede kendi ateşimi ölçtüm kullanımı çok kolay ben memnun kaldım
Allah analı babalı büyütsün. normal mi doğurdun?benimki kaldıkça tosuncuk oluyo,3550 gr olmuş :)
günaydın kızlarr :))
Doğurdum geldim bende ne zamandır yazacağım size ama işte anca fırsat buldum.
11 ekimde bılıyosunuz suni sancı verilerek doğuma girdim sabah 9 da 13:45 te de kızım geldi normal doğum ile :) suni sancıda birşey yokmuş inanın.Okadar çok korkutmuşlardı ki benı aman dedim bu ne .Sadece son anlar bıraz zor oluyor e bıde ılk doğumlar zor oluyor...Ama sadece çıkana kadar sonrası kolay.
Rabbım kolay doğumlar nasip etsin.Biz kızımla şimdi emişe emişe koklaşa koklaşa aşk yaşıyoruz.Yok böyle birşey..Emzirdikten sonra o kapanan gözlerle meleklere gülmüyor mu bende bir ağlama...
Rabbim isteyenın kucağını boş bırakmasın.
Yorucu ama ne yapalım onlar için herşeye değiyor