Hepinize şimdiden Hoş geldiniz demek istiyorum.
Allah izin verirse bebeğimi ekim ayında kucağıma alacağım. Eşimle ben başak burcuyuz Eylül ayına kısmet olmadı Ekim ayına geliyor meleğimizSizlerle bu platformda hamilelik sürecini birlikte paylaşmak isterim. Birbirimize deneyimlerimizi anlatalım birlikte aynı heyecanı yaşayalım. Rabbim Meleklerimizi bize bağışlasın
yeni topiğimiz hayırlı olsun ben de varım
ben de ekim annesi olcam inşallah.ama 2012 ekim anneleri diye bi topik var zaten..
Hoş geldiniz kızlar
Evet gördüm ama orda bir faaliyet yoktu ben burda tablo hazırlamayı düşünüyorum ayrıca topik kurucusu hamile değil. Bizimle aynı heyecanı yaşayamaz diye düşünüyorum hal böyle olunca topikle yeteri kadar ilgilenemez.
Burda olmak isteyenler buraya gelsin orda olmak isteyenler oraya gitsin önemli olan ekim annesi olmamız
Bende warımdün evde test yaptım silikten biraz koyu ikinci çizgi belirdi. Benim sat 24 aralık regl döngüsü 34 gün oldugu için bugün 4+3 günlük oluyormus.Kan testi henüz yaptırmadım mayıs ayında bir kaybım ve mol gebelik teşhisim war inş bu sefer hayırlı ve saglıklı bir hamilelik olur.Çok karısıgım kızlarrrr ne zaman doktora gideceksiniz?
Bencede hamile olan birinin topik açması daha uygun olurdu.İyi yapmıssın canım
Canım hayırlı olsun şimdiden gözümüz aydın
Bende idrar testiyle sonucumu öğrendim adetim 8 gün geçti zaten yarında doktor randevum var bakalım inşallah keseyi görürüz de içim rahat eder :26:
Allah nasip ederse 9 ay boyunca birbirimizin deneyimlerini paylaşıcaz burda bebişlerimizin durumunu paylaşıcaz şikayetlerimizi sevinçlerimizi hafta hafta gün gün aynı duruma sahip kişilerle olabilir bu ancak
selam kızlar ben de geldim. 4hafta 3 günlük hamileyim ben de satım 31 aralık:)))))))))
Canım kötü şeyler düşünme Allahın dediği olucak sonuçta bende heyecanlıyım aslında çünkü şimdi hiç bişey anlamıyorum bebek var mı yok mu? ayrıca mide bulantılarımda başlamadı sadece kasığıma sancılar giriyor fazla ağır iş yapmamaya çalşıyorum sende ağır kaldırma bir yere uzanma sakın bu zamanlar en tehlikeli zamanlarmış.
Benim ilk bebeğim olucak Allah nasip ederse
Allahın izniyle bende ekim annesi olucam arkadaşlar, dün öğrendim bende önce idrar da sonra da kan testinde değer 530.5 çıktı doktor keseyi göremedi, gelecek pazartesi gidicem inşallah görürüz bu arada son adet tarihimin ilk günü 25 aralık
Seninde hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin