sedaaaaaaaaaaa
hadi kızım kitaplarının başınaaa
yallaaaaaaaahhhhhh
9: canım yarın başlarsın ufaktan çalışmaya sen de, nasılsa gün içinde biraz daha sakin oluyo buralar, çok aklın kalmasın, kpss de lazım ama hepten gitme sakın heee her gün uğra, yoklama yaparım heee )
kopyalıyım canım, exceldeydi, kopyalarım buraya :))
sedaaaaaaaaaaa
hadi kızım kitaplarının başınaaa
yallaaaaaaaahhhhhh
9: canım yarın başlarsın ufaktan çalışmaya sen de, nasılsa gün içinde biraz daha sakin oluyo buralar, çok aklın kalmasın, kpss de lazım ama hepten gitme sakın heee her gün uğra, yoklama yaparım heee )
kuzum sen anaokulu öğretmeniydin di mi yanlış mı hatırlıyorum yoksa?
hehehehheebu hafta pzt başladı kurs bende öyle düşünüyorum hiç olmazsa işlediğimiz dersleri tekrar etmeye ve testlerini çözmeye başlayayım yarın diyorum,Allah nasip ederse inş.
doğru diyorsun akşam daha yoğun oluyor,o zamanlarda gelirim inş.
evet bebegım dogru hatırlıosun senın meslek neydı cnıcım
gel tabi yaaa, geceleri sensiz olmaazz
bende biyoloji öğretmeniyim tatlım.
çok çalışmalıyııım çooooook böhüüüüüüü
teşekkür ederim sultancım,kısa dönem bizim bazen diyorum uzun dönem sevdiceklerini gördükçe,acaba şımarıklık mı yapıyorum onlar daha fazla ayrı kaılyor diye ama çok özleniyor ya,kısa uzun valla askerlik hiçbişeye benzemiyormuş,Allah askerlerimizin ve bizim yardımcımız olsun inşallah:78:
poff ya ıcıme daraltı bastı puanlarda masallah ucmus
maşallah cnm valla su gb aksın zamanevet canımınıcı az kaldı bızımde öyle 50 lı 60 lı rakamlarda degılız ama kendı yagımızdı 100lerle 200lerle kavuruluyoruz
allaha bın sukurler olsun cok guzel gecıyor nısanlımla askerde zaman.
kızlar ya ben yavaş yavaş ders çalışmaya başlamalıyım 2012 KPSS için.ama burası bağımlılık yaptı bana,nasıl bırakıp çıkacağım bilemiyorum,aklım hep sizde kalıyor vallaayy bana küsün,beni darıltın,kızın falan da ben ders çalışmaya başlayayım :97::96:
amınnn allah tum asker yolu bekleyenlere sabır versın canım benım gıbı 460 gun bekleyenler bız kabullenıyoruz o 460 gunu umıdımızı kesıyoruz cunku oflasak zaman hıc gecmez ozamansızde kısa dönemler ona göre kabullenıyorsunuz ama cok sukur zaman ılerlıyor dersler konusunda lalah zıhın acıklıgı versın
kpss dıyınce benım tuylerım dık dık oluyor allah yardımcın olsun bencede gasolının dedıgı gıbı gece daha harektlı oluyor burası gunduzlerı daha ıyı ders calısırsın kafa dagıtmak ıcın gırersı buraya aksamları
bbızımde 92yle dıyarbakıra atamıslar ya ınanabılıomusn 92yleöyle ya hem kontenjanlar az,hem puanlar yüksek,bizim bölüm 89 puanla kapadı ve 63 kişicik aldılar:18:
Ben de kpss hazırlanıcam cnm kasımda muhtemelen dershanem başlıycak başarılar
bbızımde 92yle dıyarbakıra atamıslar ya ınanabılıomusn 92yle
ne oldu yaa gıremedm demın:44:
hıı siteye bişeyler oldu, hatta eklediğim tablo da uçmuş, mutfak listesi yani :26: