Sabır diye diye bitiriyoruz cnm darısı sana vetüm bekleyenlere inşallah
boğazım daha iyi kuzucum, genzim burnum gitti bugün dehadı ya ben 18 kısılık takım oluyor sanıyordum kutahyada felan olmuyormukı annemınkı 18 takım :44:
ay sen de begendıysen oldu bu ıs eksıgım yok yanı
bu arada allah kuzenıne uzun ömurler versın
sen nasıl oldun bugazın ıyılestınmı?
kız tutmayalım zateeenn, coştuuurrrr kooopppp, hep birlikte kopalımmVallla bitiyor hatuncuğumşaka gb. Beni 1olarda tutamassınız artık kk yı coştururum
Selam tatlım hoşgeldinnnnnnn
sagol canım hosbuldum.
çaglacım masallah az kalmıs askerıne kavusmana
valla tam gıbı gorunuyor canım ama bence o kadar cok ayrıntıya gırme tam hatırlamıyorum lıstendekılerı ama bardak tepsı tabak servıs şeyleri falan.çünkü konyada bu tarz seylerı hedıye getırenler çok olur hedıyelere bak sonrada tamamlarsın eksıklerını tabı sen bılırsın yınede
ıyyım cnm ya senınde 2oolerin baya hafiflemiş oh gelsin 1ooler :)sagul canım benım lıstemı begendıne cok sevındım
sız böyle deyınce rahatlıyorum
evet sızın cok az kaldı allahın ıznıyle bızımde 213 gunumuz kaldı hatta onıkıyı gectık 212 gun hheheh en buyuk asker bızım asker
sen nasılsın ıyımısın
Kopacaz şekerrrrrrrrrrrrrrr hobaaaaaaaaaaaaaaaaaboğazım daha iyi kuzucum, genzim burnum gitti bugün de
yarın daha iyi olmayı umuyorum inş. :)
beğenmem mi kuzucum, benim listelerim de böyle ıncık cıncık her halt olduğu için, ben sevdim listeni bana yabancı gelmedi
kız tutmayalım zateeenn, coştuuurrrr kooopppp, hep birlikte kopalımm
AMİN TATLIM MAŞALLAH ŞAFAGINA.Şafak 103,askerim aradı az önce telefondaydım kızlar,dün aramamıştı merak etmiştim,şimdide 9-11 nöbetinden gelmiş aradı. Çağlacım maşallah senin bişey kalmamış kuzum,darısı tüm asker yolu bekleyenlere,sağlık sıhhatle gelsinler askerlerimiz
Şafak 103,askerim aradı az önce telefondaydım kızlar,dün aramamıştı merak etmiştim,şimdide 9-11 nöbetinden gelmiş aradı. Çağlacım maşallah senin bişey kalmamış kuzum,darısı tüm asker yolu bekleyenlere,sağlık sıhhatle gelsinler askerlerimiz
boğazım daha iyi kuzucum, genzim burnum gitti bugün de
yarın daha iyi olmayı umuyorum inş. :)
beğenmem mi kuzucum, benim listelerim de böyle ıncık cıncık her halt olduğu için, ben sevdim listeni bana yabancı gelmedi
ıyı canım benım cok sevdınım ıyılesmene ıyı ol zaten yaaayarın ozaman smoothie yaparsın
senın baska lıstelerındemı vaaaaaaaaaaaaaaaaarrr
ay ben merak ettım sımdı
yok kııızz smoothie yapcak kadar iyi değilim dahaıyı canım benım cok sevdınım ıyılesmene ıyı ol zaten yaaayarın ozaman smoothie yaparsın
senın baska lıstelerındemı vaaaaaaaaaaaaaaaaarrr
ay ben merak ettım sımdı
evet bak az önce diyordun dün de aramadı diye
duymuş seni aramış bak, kalbiniz birmiş
amin canım inş. cümle askerlerimiz sağlıkla evlerine sevdiklerine dönsün inş.
ıyyım cnm ya senınde 2oolerin baya hafiflemiş oh gelsin 1ooler :)
Kopacaz şekerrrrrrrrrrrrrrr hobaaaaaaaaaaaaaaaaa
AMİN TATLIM MAŞALLAH ŞAFAGINA.
Şafak 103,askerim aradı az önce telefondaydım kızlar,dün aramamıştı merak etmiştim,şimdide 9-11 nöbetinden gelmiş aradı. Çağlacım maşallah senin bişey kalmamış kuzum,darısı tüm asker yolu bekleyenlere,sağlık sıhhatle gelsinler askerlerimiz
tamam dedıgın dogru canım ben o tarafını dusunmedım hıc bu arada ben bugun meram öncuyu aradım adam bana 100 kıslık salona ıkıncı veya ucuncu kata
2750 tl dedı ve herseyde dahıl cok hosuma gıttı bızımde dugun tarıhı herhalde kına 14 temmuz dugunde 15 temmuz olacak hem öncu 14 temmuzda bosmus
öyle olursa ıkı uc gun ıcınde rezervasyon yaptracam sen gıttın gördun begendın demı orayı ? ben kızın ıns konyaya geldıgımde de gıdıp bakacam
parasınıda verırım herhalde
yok kııızz smoothie yapcak kadar iyi değilim daha
aaa listeeee?
ben deeeee?
olma mııı?
kızlar ya ben yavaş yavaş ders çalışmaya başlamalıyım 2012 KPSS için.ama burası bağımlılık yaptı bana,nasıl bırakıp çıkacağım bilemiyorum,aklım hep sizde kalıyor vallaayy bana küsün,beni darıltın,kızın falan da ben ders çalışmaya başlayayım :97::96:
masllah canım sızın de az kalmıs
ucbucuk aybugun aldıgın tost makınesını gule gule kullan canım
sedaaaaaaaaaaakızlar ya ben yavaş yavaş ders çalışmaya başlamalıyım 2012 KPSS için.ama burası bağımlılık yaptı bana,nasıl bırakıp çıkacağım bilemiyorum,aklım hep sizde kalıyor vallaayy bana küsün,beni darıltın,kızın falan da ben ders çalışmaya başlayayım :97::96:
kopyalıyım canım, exceldeydi, kopyalarım buraya :))hmm anladım canım neyse sen bı ara yaparsın
sende mutfak lıstenı koysana bı karsılastırıyım mutfagı bıtrınce dıger odaya gececem
ayy canım benım allah kolaylık versın o dert bende de var.eğitim bilimnin bı dalını bıtırdım sonra tıkandım kaldım beımde baslmam gerek:18:
canım cok demısler bak ıyı pazarlık yap ben gıttım adamla 2 saat oturdum hersyı ayrıntısna kadar konustum ve daha ucun fıyat verdı.Ayrıca salonları guzel ben kapalı ıstemedıgm ıcın terasını ayarlladım benımde 12 temmuzda orda olcak.Gittiginde hemen parayı verme eksık gedık olur begenmedıgın olur en son hesaplasırsınız sadece kapora ver yeter