hosgeldın canım ben yetısemıyorumkı herkese cvp yazarken bakıyorum sayfa atlamısız
ne yapıyorsun ıyımısın
heee isteme günündeki elbisemi de nişan elbisemi de annem diktihemen tekrar koyuyorum canımneeeeeeee annenmı dıkecekkk
oojjgeldin yelizimslm mıllet ohhh herkes burda ya cok sevındım
yaa nesi güzel ya resman 2 hafta ben evden hiç ayrılmadım 3 4 kez arkadaşlarıma gitmiştim oda 1 gece üniversite bile eskişehir kazanmıştım ilk yıl gidemedim sonraki yıl şükür bursayı kazandım. nişanlımda bende çok mutsuzuz benimki sakın dışarlara çıkma istanbulda kapkaççı çok bak deyip duruyo banagezmeyeyim diye. eğitime beşiktaşta sanırım daha onları söylemediler hangi yakada bilmiyorum bile
evet canım, bahariye ye dönüyosun, tamam yazarım ben sana ne demekayy çok sevinirim kuzum yaaa..bir de boğadan sağa dönünce dedin ya hangi tarafa doğru yani şu mağazaların olduğu tarafa doğru giderken mi? gidersen açık adreslerini ve mağzanın adını da alabilir misin tatlım,zahmet olacak ama
bişe olmaz canım benim, panik yapmayaa nesi güzel ya resman 2 hafta ben evden hiç ayrılmadım 3 4 kez arkadaşlarıma gitmiştim oda 1 gece üniversite bile eskişehir kazanmıştım ilk yıl gidemedim sonraki yıl şükür bursayı kazandım. nişanlımda bende çok mutsuzuz benimki sakın dışarlara çıkma istanbulda kapkaççı çok bak deyip duruyo banagezmeyeyim diye. eğitime beşiktaşta sanırım daha onları söylemediler hangi yakada bilmiyorum bile
sedoooosh canım sana bişey sorcam ya eğitimle ilgili kuzenin garantideymiş ya eğitimi hangi semtte hangi otelde oldu bide yol otel masraflarını falan onlarmı karşılıyo hep bilgin varsa eğitimle ilgili paylaşabilirmisin
yaa ben de o kadar kadını nereye sığdırıcam bilmiyorum gerçi ben konu komşu çağırmam sadece akrabalarım olucak,ama yine de misafirlerimi de ağırlamak isterim ama işte dışarıda o kadar rahat olamam gibi geliyo, nişanım dışardaydı ama ona göre giyinmiştim
ama şimdi kınada göbecik falan da atıcaz ya, bilmiyorum ki, bi de evde yapılan kına çok sıcak geliyo bana, o yüzden bir taraftan da evde olsun istiyorum, karşı dairede teyzem olduğu için çok sıkıntı olmayabilir evde olması, dediğiin gibi daha duygusal gibi olur sanki evinde
ay bilemedim :26:
ay hemen miiii, bekliyoruzz
heee isteme günündeki elbisemi de nişan elbisemi de annem dikti
kıan elbisemi de o diker
gelinliğimi de, benimki tutturdu annem diksin diye, çünkü annem de istiyo dikmeyi, ama ben kıyamam ya, kadın zaten yorulucak benim hazırlıklarımla
bi de onu yük edemem
gelinlikçiye diktiririm hehalde :26:
oojjgeldin yelizim
kuzenimin ve arkadaşımın beşiktaşta eğitimi oldu,ama kuzenim zaten beşiktaşta oturuyordu kalma yeri sorun olmamıştı balım.ama nişanlım denizbankta Edirne'de çalışıyordu askere gitmeden,mesela o da eğitime gelmişti İstanbul'a..yol parasını,otel parasını banka karşıladı.ama sanırım önce o verdi,faturayı onlara gösterip parasını aldı bankadan galiba ben öyle hatırlıyorum...
ayy cok guzel cok sanslısın canım annen sana olan ustu gelınlık dıker ama ıste ınsan kıyamıyor kı bı yandan dugun telası bı yandan kadıncaz gelınlıkle mı ugrasacak ama öyle bı ımkanın varsa bence annen hayalındekı ve sana yakısan gelınlıgı yaratabılırheee isteme günündeki elbisemi de nişan elbisemi de annem dikti
kıan elbisemi de o diker
gelinliğimi de, benimki tutturdu annem diksin diye, çünkü annem de istiyo dikmeyi, ama ben kıyamam ya, kadın zaten yorulucak benim hazırlıklarımla
bi de onu yük edemem
gelinlikçiye diktiririm hehalde :26:
oojjgeldin yelizim
iyim bebeğim sagol.kız bende yetısemıyorum sıze yahuuu bı bakıyorum sayfa nerelere gıtmıs
sağol canım benim bilgilendirdin valla beni.beşiktaş nasıldır güzel bi yermi peki gezme fırsatı oluyomuki boş zaman falan. merak ediyorum çünkü ona göre para alırım yanıma diye düşünüyorum yemek falan
canım ekledıklerım sayfa 8 de sen ıstersen oraya bır göz at cunku resımlerı kopyalayıp tekrar yapstrmam cok zaman alacak:44:
tabı dogru haklısın kına da cosuyor kızlar rahatlık acısından en ıyısı ev ama cok gelen olursa yer olmassa nerde oynayacaksınız:44:
teyzenın karsındaymıs ama kımse gtmek ıstemezkı oraya tıkıs tıkıs olsada herkes sızın evde olur
evin içinde oldu benim nişanım daha sonra arkadaşlarımızla dışarı çıktık aslında çook kabarık bi elbiseydi hayalim ama evde zor olur diye kasnaksız aldım[ATTACH=CONFIG]268001[/ATTACH]Eki Görüntüle 268000 Eki Görüntüle 267999
evin içinde oldu benim nişanım daha sonra arkadaşlarımızla dışarı çıktık aslında çook kabarık bi elbiseydi hayalim ama evde zor olur diye kasnaksız aldım
Eki Görüntüle 268002
kızlar ben bu tur bı elbıse dusunuyorum hatta bunun uzerınde degısıklık yaparak daha taslı bısı ıstıyorum
sızce nasıl?