2012' de yazın evlenecekler

Beşiktaş ve yakınındaki semtler,İstanbul'un en güsel semtlerinden canım..Taksim-Beşiktaş-Ortaköy ohooo gez gez bitmeeez,hiç üzülme kafana takma.zaten 17'ye kadar falan sürüyor eğitimler bildiğim kadarıyla sonrasında gezer tozarsın oda arkadaşınla:KK1:

sağol canım benim bi soru daha haftasonuda varmı eğitimler yoksa cumadan bursaya gelir yine giderim nişanlımı görürüm dayanamam yoksa ya yada o gelir

hoşbulduk kuzucuk,kızlar bahsettgınız elbısenın bı resmı yokmu bende kınaya bı elbıse begenedım hıc aklımda da bsy yok sızın bulduklarınızdan ekleyebılırmsnz
rosacık koydu kendi nişan elbisesini
hımm ben bendeki abiye resimlerinden beğendiklerimi eklerim birazdan :)

sağol canım benim bilgilendirdin valla beni.beşiktaş nasıldır güzel bi yermi peki gezme fırsatı oluyomuki boş zaman falan. merak ediyorum çünkü ona göre para alırım yanıma diye düşünüyorum yemek falan
beşiktaş denize sahili olan istanbul un elit sayılabilecek semtlerindendir ama artık her yerde uygun yemek yenebilecek uygun alışveriş yapılabilecek yerler var istanbulda, o açıdan rahat ol, ama arada çıkar ortaköy yaparsın ooohhh hayat sana güzel işte o zaman :KK16::KK16:

ayy cok guzel cok sanslısın canım annen sana olan ustu gelınlık dıker ama ıste ınsan kıyamıyor kı bı yandan dugun telası bı yandan kadıncaz gelınlıkle mı ugrasacak ama öyle bı ımkanın varsa bence annen hayalındekı ve sana yakısan gelınlıgı yaratabılır:KK1:
öyle tabi canım benim, bakalım kısmet nasılsa öyle olucak :KK34:

evin içinde oldu benim nişanım daha sonra arkadaşlarımızla dışarı çıktık aslında çook kabarık bi elbiseydi hayalim ama evde zor olur diye kasnaksız aldım:KK59:
vaaay çok orjinal bi elbise giymişsin hatuncumm yakışmış :KK34:

sağol canım benim bi soru daha haftasonuda varmı eğitimler yoksa cumadan bursaya gelir yine giderim nişanlımı görürüm dayanamam yoksa ya yada o gelir

eğitimine göre değişiyor ki canım, bazen motivasyon bişeyleri yapıyorlardı haftasonuda oluyordu ama bilmiyorum sizin nasıl olur tatlım:KK17:

Eki Görüntüle 268002

kızlar ben bu tur bı elbıse dusunuyorum hatta bunun uzerınde degısıklık yaparak daha taslı bısı ıstıyorum
sızce nasıl?
sen beğendikten sonra her türlü güzel olur :KK70:
taşlı maşlı falan yaptırırsan şıkır şıkır daha güzel olar tabi, parlarsın kız parlarsın :KK9:

etek kısmına biişey diyemicem sultanım çünkü kabarık eteği ben sadece gelinlikte düşünüyorum canım :26:

Eki Görüntüle 268003 bu beğendiklerimden bir tanesi
Eki Görüntüle 268004 bu da Hürremin giydiklerinden favorim olan,nişanlımda bunu çok beğeniyor.rengi de güsel demişti:KK1:
kırmızıya dibim düştü :KK52::KK52:

kız ben sana söyledim mi bilmiyorum ama ben üni.yi bursada okumuştum,
ama bursayı pek bilmem, niye diye bi sor..
sordun mu?
hıh, sordun
çünkü her fırsatta haftasonu hafta içi kaçıp kaçıp istanbula geldim :KK9::KK9:
hem benimkini çok özlüyodum hem de istanbulu görmeden yapamıyodum, bursaya hiç alışamamıştım ben :26::26:
yani seni anlıyorum canım benim :KK70:

buldum bakıyorumm :)
altıncı resimdeki gelinlik maşşallaaahh ne uzun öyle :) güzel bir mekanın merdivenlerinden inerken süper güzel görünür :KK34:

ben teyzemde hazırlanırsam genç kızların tamamı benimle orada olur zaten, hanımlar da bizde otursunlar bişe olmaz, ben herkese yeterim, her yere yetişirim hahhaha :KK55::KK55::KK55:

şaka bir yana bilmiyorum işte canım ya, bakıcaz artık en uygununu bulmaya çalışıcaz :) :KK34:

evet canım bende cok begendım onları daha guzellerını bulamassam onlardan brını dıktrebılırım:KK1:

gencler bır arada daha cok eglencelı olur kadınlarda dedıgın gıbı sızde oturur:KK1: hehe sen artık karsıdan karsıya kosarmısın:KK1::KK1:

bıraz arastır ıstersen eger olurya bır yer felean tutacak olursan kına tarıhınde bellıyse sımdıden tut ısını garantıye al canım.:KK70:

Kızlar ben kınada 2 tane abiye giycem 2. abiye olarak böle hürrem kıyafeti gibi giysem olur mu çok güzel oluyo onlarda fikir verin bakemmmm :KK52:

[

kız ben sana söyledim mi bilmiyorum ama ben üni.yi bursada okumuştum,
ama bursayı pek bilmem, niye diye bi sor..
sordun mu?
hıh, sordun
çünkü her fırsatta haftasonu hafta içi kaçıp kaçıp istanbula geldim :KK9::KK9:
hem benimkini çok özlüyodum hem de istanbulu görmeden yapamıyodum, bursaya hiç alışamamıştım ben :26::26:
yani seni anlıyorum canım benim :KK70:
[/QUOTE]

ne okudun bursada canım. ama bursada güzeldir keşke gezseydin ama insanın sevdiği nerdeyse orası güzel galiba

X