- 9 Eylül 2009
- 447
- 67
Eki Görüntüle 335552 Eki Görüntüle 335553 Eki Görüntüle 335554
kızlar acil görüşlerinize ihtiyacım var bu hafta moda evine haber vermem lazım bu gelinlikleri beğendim ve arada kaldım hangisini seçsem ya:26:
Yanına git canımcok sasırır sevinir
kesinlikle çok sevinir ama gidemem şu andazaten bu hafta hep tartıştık bazen okadar sinir oluyorumki ona
canım ben en sağdakini kaydetmiştim bilgisayarıma çok beğenmiştimama onun kırık beyazını almayı düşünüyodum.
Cok güzelmiş Merak ettim kacgünlük düsünüyorsunuz nekadara geliyor ortalama
Nerde canım para olmayınca hazırlıklar yavas ilerliyor:))
annemle kayınvalidem fikrimi değiştirdiler daha gösterişli bişey al diolarbunlar çok sadeymiş
Canım bende Annen ve Kayınvalide katılıyorum daha güzel gösterişli bir model olabilir.Şubat ayından sonra 2012 Modelleri cıkacak biraz bekle istersen fikrin dğeişebilir.
Eki Görüntüle 335552 Eki Görüntüle 335553 Eki Görüntüle 335554
kızlar acil görüşlerinize ihtiyacım var bu hafta moda evine haber vermem lazım bu gelinlikleri beğendim ve arada kaldım hangisini seçsem ya:26:
canım bence de başka modellere de bak derim.sade ve daha beğeneceğin bir model çıkabilir karşına,şubattan sonra sezon açılıyor daha model araştır bence.
Canım uzak olunca oluyordur bukadar tartısma sanırım tartışmadan olmuyor
Bizde tartısıyoruz yanyan olunca 10 dakka sonra unutuyoruz
Neden gidemiyorsun canım biraz sartları zorla :44:
Düğünümüzün tarihini kesinleştirdik kızlarrr...
16 Eylül'de evleniyoruuuuzzzz
Düğünümüzün tarihini kesinleştirdik kızlarrr...
16 Eylül'de evleniyoruuuuzzzz
sağol kuzum benim, walla hafifledim heeehadi bakalım :) hayırlısı olsun kıss :) :) tarih belirlenince sanki insanın üstünden büyük bi yük kalkıyo gibi oluyo,o tarihe odaklanıyo sevindim seninde netleşmesine canım
ohh ne güzel, arka arkaya evleniyoruzhayırlı olsun tatlımm, 1hafta öncesindede biz evleniyoruz inşşş
aynen ben de çok merak ediyorum rumelideki düğünleri.. olumlu bişeyler duysam kına için tutucam orayı, çok beğendim de, aydınlatma olayı kafamı kurcalıyor, bir de üzerine kapanabilir panel yapacaklarmış, ya yapmazlarsa die tereddütüm var:26:slm kızlar ben bursadayım şuanda düğünümüz için kır düğünü mekanı araştırmasındayız iki yer arasında karar vericez galiba çekirge istasyon veya rumeli kır düğünü yeri sizden hiç rumelide düğüne katılan varmı fikirlerinizi almak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim :)