2012' de yazın evlenecekler

Günaydınn kızlarrr
hemenhaberleri vereyim
aslında hoşuma gıtmesede ses etmeıdm etmeyıde dusunmuyyorum nısanımız marttın ılk haftası
evımızde ıkı daıre acılacak daha sonra mekan kapatılacak genclerle oraya gıdılecek..

bohca yapılmayacak
fotografcı ıcın nısan studyo sevmıyorum kasarım rahat edemem gıbı gelıyroda dıs mekanlarda cok pahalıdır sızlerde studyodamı cekıldınız?

günaydın canım
Ben stüdyoda çekildim canım.Düğünü dış çekim düşündüğüm için biri stüdyoda olasun istedim.İnşallah herşey gönlünde olur

selam kızlarrrr

yenidendoğdum canım bizim bir yakınımız bu işi yapıyor diye dış mekanda ona çektirdik ama hiç güzel olmadı hemde o adamda çok kalleşlik yaptı halen vermediği fotoğraflarımız var. ucuz diye yaptırdık bin pişmanız,,eğer güzel bir makinası olan arkadaşınız falan varsa gidip kuaförden sonra birlikte gezin çeksin fotolarınızı..birde aklında olsun her fırsatta foto çekilin yoksa az pozunuz olur..bence bi sütüdyoda 2-3 poz çektirip başka bi makinesi olan birini bulup ondan rica edebilirsiniz dışarda çeker..nişanda durumun azsa idareli ol canım bak düğün de yakın sonuçta para çok lazım şimdi

valla gülsen sınırlıyım bakma bohca dan benden habersız caydılar nısanlıkta begendım 200 kusur ayakkabıyla tas catlasın 300 fazla fazla
dıs mekan cekımı yaptıramam baktım fıyatlar epey pahalı ama studyoda reısm cekılıp profosyonel bı makınesı olan bı arkadastan rıca etsek super olur gerçekten bı arkdasım var ısyerınden ama o tarıhtede yurt dısında olacak.. ınsallah bızımkının arkadalarının vardır

tanıdığın yoksa dış mekan gerçekten çok pahalı kuzum yaa
nişan için stüdyo düşün ,dış mekanı düğün içn kullanırsın bence.
çok da kasılmıyor insan az kasılıyor stüdyoda

bence hep stüdyo hem dış mekan seç düğünde çekilenler içine sinmezse ya o gün bir kez olacak garantici ol:))

Merhabalar arkadaslar :))
uzun zaman oldu ugrayamadim kizlar ya isler yogun bide bizim dügün hazirliklari hizlandi baya baya
iki hafta önce nikahimiz kiyildi evde, ve aile arasinda alyanslarimizi taktik sevdicegimle hafta sonlari ev bakmakla ve dekorasyondu fotografciydi ayarlamakla geçiyor :)

Yenidendogdum; sevindim senin adina canim en azindan belirginlesti tarihiniz, hayirlisiyla atlatirsin insallah canim.. bohçaymis mekanmis çok fazla takma kafani canim sevdiginle mutlu ol dolu dolu yasa gerisi bos çok çabuk geçiveriyor zaten degmez kendini bunaltip üzmeye.

Fotograf için dis mekan cekimleri cok ama cok güzel oluyor GeCe_KuSu'na katiliyorum dügün için kesinlikle dis mekan yapmalisin .
Aslinda benimde bi fikir almaya ihtiyacim olcakti, Istanbulda yasayan arkadaslar dis mekan için uygun bir fiyata çekim yapan bildiginiz yerler var mi?

melekkkkkk; az kalmis ha gayret canim bizimde son 138

canım benim biz nişanda dış çekim yaptırdık, bi tanıdığımız çekti, çok uygun oldu, çok da güzel oldu.. ben fotolarımıza bayıldım yani...

hayırlı olsun canım, nikahı da kıymışsınız erkencisiniz

Günaydiiiiiiiiiiin kizlarrrrrrrrr pek bi enerjikim bugün tepede olan günesin etksinden mi acep ama gülümsetiyor bu güzellik

hayırlı olsun canım, nikahı da kıymışsınız erkencisiniz

Tsk ederim canimmm :) bilmem niye erken oldu ama aileler istedi bizim icinde sorun olmadi yapalim dedik :) sevdicegimden kocacimliga terfi etti bi degisen o oldu

İŞ tayin durmu fln mı vardı canım? o yüzden mi kıydınız nikahı? her neden kıydıysanız iyi yapmışsınız, hayırlı uğurlu olsun inşallah, Allah bir yastıkta kocatsın

tatlıkedi hayırlısı olsun ama neden erken kıyıldı ki nikah garip geldi bana :26: düğüne daha çok var çünkü 1-2 hafta olsa normal

merhaba arkadaşım öncelikle hayırlı olsun inşallah ben de 2.5ay önce evlendim bu konuda fikrimi paylaşmak istediim kesinlikle stüdyoyaa gitmelisin çünkü sonradan istesen de yapamazsın yapsan da o heyecanı bulamazsın ve geriye dönüp baktığında o günün anısını göremezsin ben de ilk başta stüdyoya gitmeyi düşünmüyordum ama eşim ısrar edince kıramadım ve şimdi diyorumki iyiki gitmişim çünkü herşey çok güzel ve özel oluyor o günün heyecanı bir başka oluyor allah o heyecan ve mutluluğu herkese tattırsın inşllh......

İŞ tayin durmu fln mı vardı canım? o yüzden mi kıydınız nikahı? her neden kıydıysanız iyi yapmışsınız, hayırlı uğurlu olsun inşallah, Allah bir yastıkta kocatsın

tatlıkedi hayırlısı olsun ama neden erken kıyıldı ki nikah garip geldi bana :26: düğüne daha çok var çünkü 1-2 hafta olsa normal

Günaydin güzel gelinler

Deryacim is tayini gibi bi durum yok canim. Biz nisan yapmadik, yapmicazda. Isteme ve söz bi arada olmustu ve sadece benim yüzügüm vardi. Istedilerki alyanslarimizi takalim adimiz nisanli olsun. Bunuda nikahla birlestirmek istediler yapilan nisanin bir anlami olsun diye. Olay bundan ibaret canim. Annem babamda karsi cikmadilar nikah isine cünkü onlarda 6 ay önce yapmislar dügünden. Onlara normal geliyordu yani.

çok tesekkür ederim güzel dilekleriniz için

Sizler nasil yapicaksiniz ozaman? Dügün günü yapan bile var ögrendigim kadariyla öyle mi düsünüyorsunuz?

Hayırlısı diyelim tatlım..
bizim de niyetimiz düğün günü salonda yapmak, ama bizim bi iş durumumuz var, o yüzden bir iki ay önce yapabiliriz düğünden.. Ama sadece bi düşünce bu

nasılsınız kızlarrrr, biz balayını ayarladık antalya-belekte sherwood dreams resort&spa da 11-15 eylülde inş tatilimizi yapıcaz kızlarr ya 14 şubatta nişanlıma sürpriz yapmak istiyorum ayrı illerde olduğumuz için ,ne olabilir sizce ??????

Canım ben sevgililer günüde değilde yılbaşında kitap yaptırmıştım içinde biizm fotoğraflarmız ve bizim tanışmamızı,hikayemizi anlatan bi kitaptı ilk başta bi erkeğin yapması gereken gibi düşünmüştüm ama çoookk beğendiğim ve kalıcı olmasını istediğim için yaptırdım ve nişanlımda çok beğendi tavsiye ederim
Romantik Hediye - Kişiye Özel Hediye Kitap Fabrikası - Sevgililer Günü Hediyeleri güvenilir bir site ve çok ilgililer 3 gün içinde teslim ediyorlar

canımm süper bir fikir, ama biraz bilgi verebilirmisin? kargo ücreti bizemi ait, kitabı bizmi yazıyoruz yoksa onlar hikayemizi kendilerine göre uyarlayıpmı yazıyolar kaç adet foto gönderiyoruz yani çok merak ettimde

Hayırlısı diyelim tatlım..
bizim de niyetimiz düğün günü salonda yapmak, ama bizim bi iş durumumuz var, o yüzden bir iki ay önce yapabiliriz düğünden.. Ama sadece bi düşünce bu

Amin canim hepimiz içinde hayirlisi olsun.. kim gidicek is icin? sen mi nisanlin mi?

hadi insallah ne güzel simdi bekleki tatil zamani gelsin
süpriz için bi fikrim yok maalesef canim.. 14 subata karsi oldugumuz için düsünme mecburiyetimizde yok

Enteresan bi hediye olabilir ama senin verdigin bilgilere göre yaziyorlarmis kafalarina göre yani %100 senin cümlelerin degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…