2012' de yazın evlenecekler

selam kizlar,
bende 2 sene önce isvicreden döndüm ve geldigim günün aksaminda simdiki sözlümle tanistim. 2 senedir beraberiz ve temmuzda nisanlaniyoruz, eylülde evleniyoruz. evlenmeye hic düsünmeyen biriydim ama sözlüm düsüncelerimi degistirdi. biraz acele davraniyoruz evlenmekle sanirsam, korkuda sarmadi degil hani. is ciddeye binince korkuyor vazgecme modundayim, istemede ve sözde böyleydi. neyse benimde pek ceyizim yok ama cok üzülmüyoruz yavas yavas almak daha mantikli evlenince de alinir bence.

Hayırlısı olsun..Herşey alınır yavaş yavaş önemli olan mutluluğun düşünceleri insanın bazen değişebiliyor..Umarım herşey gönlünce olur canım

Kızlarrrr yardımmmm
Laperi Gelinleri - Gelinlik Modelleri 2012
gelinlik modeli hakkında yorumlarınızı bekliyorum $388505_10150412223423326_607473325_8320062_2009639320_n.jpg $392146_10150388020307021_203634867020_8651183_2120178573_n.jpg $sanpatrick2011gelinlik0.jpg :nazar::nazar::nazar::nazar:

Anammm uzun zamandır uğramıyorum buraya mobilyalarımı aldık, gelinliğimi aldık 14 şubatta ilk provam var nasipse :KK16:

Selammm kizlarrr nasilsiniz ? uzun zamandir bakip cikiyodum yazamadim umarim hersey herkesin gönlüne göre yolunda gidiyordur :KK16:

Soooooooooooon 129 :KK14:

Düğünümüzün tarihini kesinleştirdik kızlarrr...
16 Eylül'de evleniyoruuuuzzzz:KK16::KK16::KK16:

çoook sevindim canim hayirlisi olsun insAllah :nazar:

ortadakine bayildimmmmm soldakininde duvagi cok ama cok güzel :) karar verdin mi merak ettim canim?
Anammm uzun zamandır uğramıyorum buraya mobilyalarımı aldık, gelinliğimi aldık 14 şubatta ilk provam var nasipse :KK16:

ohhhh ne güzel darisi bize insallah :)):nazar:

ortadakine bayildimmmmm soldakininde duvagi cok ama cok güzel :) karar verdin mi merak ettim canim?
Hayır karar veremedim birde moda evlerine bakıcam ve şuan sıkı bir diyet programında olduğum için gidip deneyemiyorum o yüzden beklemedeyim..Ama bu modellerde olcak seçimin duvağım uzun olcak..Birde verdiğim linkde bazı beğendiğim gelinlikler var ooofff nasıl cıkcam içinden bilemiyorum :KK53::KK52:

Hayır karar veremedim birde moda evlerine bakıcam ve şuan sıkı bir diyet programında olduğum için gidip deneyemiyorum o yüzden beklemedeyim..Ama bu modellerde olcak seçimin duvağım uzun olcak..Birde verdiğim linkde bazı beğendiğim gelinlikler var ooofff nasıl cıkcam içinden bilemiyorum :KK53::KK52:

Canım bende hafta sonu karar verecegim Gercekten cok zor seçmekDeneyerek karar ver Üzerinde Görünce model degişiyor ben cok kabarık İstemiyordum begendigim kandime yakıştırdıgım model kabarık :44: İnşallah hepimiz Cok Güzel gelinler olacagız:KK52:

Canım Bu model hHannada denedim Cok begendim ama Nişanlım kabarık İsiyor :KK16:
Henna Gelinlik Mersin'in Fotoğrafları | Facebook

kıızzzzz gel arada böyle boş bırakmayın buraları da :)) bu arada fabrika komple kar oldu :KK1: resmen 5-6 cm kar var yaa...izmirdeyiz kızlar ondan böyle resmen çıldırdım sevinçten senelerdir böyle yağmadı :) :)

kıızzzzz gel arada böyle boş bırakmayın buraları da :)) bu arada fabrika komple kar oldu :KK1: resmen 5-6 cm kar var yaa...izmirdeyiz kızlar ondan böyle resmen çıldırdım sevinçten senelerdir böyle yağmadı :) :)

Ahahahaha kar gören masum İzmir'lileriz bizz.:KK53::KK53::KK53:
Bütün apartman aşağıya inip savaş yaptık :KK1::KK1::KK1:

güzelmiş canım,Kabarık prenses modellerine de bakabilrsin

Bu pazar karar verecegim Aslında 48-50 kilo olunca bakacaktım ama Şimdi fiyatlar daha uygun nişanlımın begendigi model bende begendim Başka begenmezsem bu olacak sanırım

Kod:
[ATTACH=CONFIG]339308[/ATTACH]
Kart gecmiyor taksitte yok Biraz o sıkıyor bir anda 2100 cok geliyor Pazar konusacagım bakalım.:44:

Eklentiler

• $HGB0131.jpg
    $HGB0131.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 11
Canım Bu model hHannada denedim Cok begendim ama Nişanlım kabarık İsiyor :KK16:
Henna Gelinlik Mersin'in Fotoğrafları | Facebook

merhaba, tesadüf resmini gördüm, geçmişi okumadım ama...bu modelin çok benzeri bağdat caddesi aysırada görmüştüm, gerçi kabarık istiyormuşsunuz ama kabarık bir sürü modelde var aysırada ve fiyatları indirimde olduğu için 2100 tl den az biraz daha uyguna gelebilir, 3 taksit yapıyorlar. Yanlış bilmiyorsam mersinde veya adanada şubeleri vardı. Karar vermeden bakmadıysan bir bak derim...

X