2012' de yazın evlenecekler

hadi insallah ne güzel simdi bekleki tatil zamani gelsin :KK9:
süpriz için bi fikrim yok maalesef canim.. 14 subata karsi oldugumuz için düsünme mecburiyetimizde yok :KK47::KK1:

aynen tatlım
ayy nişanlıma söylesem aslında bende karşıyım falan diye :KK1: marttada doğum günü sürprizler yapmak istiyorum sürekli aşkımıııı mutlu etmek istiyorum o yüzdende düşünüp duruyorum böyle canımmm :KK34:

canımm süper bir fikir, ama biraz bilgi verebilirmisin? kargo ücreti bizemi ait, kitabı bizmi yazıyoruz yoksa onlar hikayemizi kendilerine göre uyarlayıpmı yazıyolar kaç adet foto gönderiyoruz yani çok merak ettimde

canım yaa kargo parasını hatırlamıyorum sen onların sitelerindeki soruları ve ilk tanışma zamanını anlatıyorsun onlar hikayeni yazıyorlar..fotoğraf adetine göre dğeişiyor ve kapak senin seçtiğin resim ve kitabın ismini sen belirliyosun ve tabikide yazarı sen oluyosun :)):KK1::KK1::KK1:

canımm süper bir fikir, ama biraz bilgi verebilirmisin? kargo ücreti bizemi ait, kitabı bizmi yazıyoruz yoksa onlar hikayemizi kendilerine göre uyarlayıpmı yazıyolar kaç adet foto gönderiyoruz yani çok merak ettimde

canım bende böyle bir hediye yaptırdım nişanlım için,sevgilikitabı .com dan sipariş verdim.doğumgünüydü nişanlımın doğumgünü kitabını seçmiştim.

girersen sitesinde görürsün zaten 35 tl civarında vermiştim yanlış hatırlamıyorsam.çok güvenilir bir site karga medya firmasına bağlı onu tavsiye ederim :KK16: çok güzel bir anı olur..

Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. yazılarınızı takip ediyorum. benzer şeyler yaşıyoruz.
İnşallah bu dönemi hepbirlikte sorunsuz atlatırız:)))

Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. yazılarınızı takip ediyorum. benzer şeyler yaşıyoruz.
İnşallah bu dönemi hepbirlikte sorunsuz atlatırız:)))

canım bende böyle bir hediye yaptırdım nişanlım için,sevgilikitabı .com dan sipariş verdim.doğumgünüydü nişanlımın doğumgünü kitabını seçmiştim.

girersen sitesinde görürsün zaten 35 tl civarında vermiştim yanlış hatırlamıyorsam.çok güvenilir bir site karga medya firmasına bağlı onu tavsiye ederim :KK16: çok güzel bir anı olur..

tgcgny; nin verdiği link Romantik Hediye - Kişiye Özel Hediye Kitap Fabrikası - Sevgililer Günü Hediyeleri-burada 75 lira ama daha güzele benziyo kaliteli duruyo kararsız kaldım :44:

selam kızlarrrr

yenidendoğdum canım bizim bir yakınımız bu işi yapıyor diye dış mekanda ona çektirdik ama hiç güzel olmadı hemde o adamda çok kalleşlik yaptı halen vermediği fotoğraflarımız var. ucuz diye yaptırdık bin pişmanız,,eğer güzel bir makinası olan arkadaşınız falan varsa gidip kuaförden sonra birlikte gezin çeksin fotolarınızı..birde aklında olsun her fırsatta foto çekilin yoksa az pozunuz olur..bence bi sütüdyoda 2-3 poz çektirip başka bi makinesi olan birini bulup ondan rica edebilirsiniz dışarda çeker..nişanda durumun azsa idareli ol canım bak düğün de yakın sonuçta para çok lazım şimdi

Canım bende dış mekan istiyorum ama okadar paraya kıyamıyorum benim profosyonel NikonD3100 var. kardeşime cektirmeyi düsünüyordum yazını okuyunca:44: Sanırım böylesi Daha iyi olacak

nasılsınız kızlarrrr, biz balayını ayarladık antalya-belekte sherwood dreams resort&spa da 11-15 eylülde inş tatilimizi yapıcaz :KK1: kızlarr ya 14 şubatta nişanlıma sürpriz yapmak istiyorum ayrı illerde olduğumuz için ,ne olabilir sizce ??????

Yanına git canım:KK52: cok sasırır sevinir:KK16:

Bende yardı istiyorum nişanımda siyah uzun düz bir elbise giydim kına gecen için kıyafet bakıyorum ama hiç begenemiyorum Cokta pahalı olsun istemiyorum ve ben
Eskişehirdeyim

$51_KL30.jpg $97_KL30a.jpg $86_T45.jpg

kızlar acil görüşlerinize ihtiyacım var bu hafta moda evine haber vermem lazım bu gelinlikleri beğendim ve arada kaldım hangisini seçsem ya:26:

X