- 31 Ekim 2011
- 2.602
- 1
Düğünümüzün tarihini kesinleştirdik kızlarrr...
16 Eylül'de evleniyoruuuuzzzz
selam kizlar,
bende 2 sene önce isvicreden döndüm ve geldigim günün aksaminda simdiki sözlümle tanistim. 2 senedir beraberiz ve temmuzda nisanlaniyoruz, eylülde evleniyoruz. evlenmeye hic düsünmeyen biriydim ama sözlüm düsüncelerimi degistirdi. biraz acele davraniyoruz evlenmekle sanirsam, korkuda sarmadi degil hani. is ciddeye binince korkuyor vazgecme modundayim, istemede ve sözde böyleydi. neyse benimde pek ceyizim yok ama cok üzülmüyoruz yavas yavas almak daha mantikli evlenince de alinir bence.
Kızlarrrr yardımmmm
Laperi Gelinleri - Gelinlik Modelleri 2012
gelinlik modeli hakkında yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 337077 Eki Görüntüle 337078 Eki Görüntüle 337079
Düğünümüzün tarihini kesinleştirdik kızlarrr...
16 Eylül'de evleniyoruuuuzzzz
Kızlarrrr yardımmmm
Laperi Gelinleri - Gelinlik Modelleri 2012
gelinlik modeli hakkında yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 337077 Eki Görüntüle 337078 Eki Görüntüle 337079
Anammm uzun zamandır uğramıyorum buraya mobilyalarımı aldık, gelinliğimi aldık 14 şubatta ilk provam var nasipse
Hayır karar veremedim birde moda evlerine bakıcam ve şuan sıkı bir diyet programında olduğum için gidip deneyemiyorum o yüzden beklemedeyim..Ama bu modellerde olcak seçimin duvağım uzun olcak..Birde verdiğim linkde bazı beğendiğim gelinlikler var ooofff nasıl cıkcam içinden bilemiyorumortadakine bayildimmmmm soldakininde duvagi cok ama cok güzel :) karar verdin mi merak ettim canim?
Hayır karar veremedim birde moda evlerine bakıcam ve şuan sıkı bir diyet programında olduğum için gidip deneyemiyorum o yüzden beklemedeyim..Ama bu modellerde olcak seçimin duvağım uzun olcak..Birde verdiğim linkde bazı beğendiğim gelinlikler var ooofff nasıl cıkcam içinden bilemiyorum
Canım Bu model hHannada denedim Cok begendim ama Nişanlım kabarık İsiyorHayır karar veremedim birde moda evlerine bakıcam ve şuan sıkı bir diyet programında olduğum için gidip deneyemiyorum o yüzden beklemedeyim..Ama bu modellerde olcak seçimin duvağım uzun olcak..Birde verdiğim linkde bazı beğendiğim gelinlikler var ooofff nasıl cıkcam içinden bilemiyorum
Anammm uzun zamandır uğramıyorum buraya mobilyalarımı aldık, gelinliğimi aldık 14 şubatta ilk provam var nasipse
kıızzzzz gel arada böyle boş bırakmayın buraları da :)) bu arada fabrika komple kar olduresmen 5-6 cm kar var yaa...izmirdeyiz kızlar ondan böyle resmen çıldırdım sevinçten senelerdir böyle yağmadı :) :)
mercan..
Eki Görüntüle 329813
ben bu mercana bayıldım yaa ama benim isteme nişan ikisi bir arada evde olucak böyle birşey giysem çokmu abartı olurum
Canım Bu model hHannada denedim Cok begendim ama Nişanlım kabarık İsiyor
Henna Gelinlik Mersin'in Fotoğrafları | Facebook
güzelmiş canım,Kabarık prenses modellerine de bakabilrsin
[ATTACH=CONFIG]339308[/ATTACH]
Canım Bu model hHannada denedim Cok begendim ama Nişanlım kabarık İsiyor
Henna Gelinlik Mersin'in Fotoğrafları | Facebook