2012' de yazın evlenecekler

canım yaa kargo parasını hatırlamıyorum sen onların sitelerindeki soruları ve ilk tanışma zamanını anlatıyorsun onlar hikayeni yazıyorlar..fotoğraf adetine göre dğeişiyor ve kapak senin seçtiğin resim ve kitabın ismini sen belirliyosun ve tabikide yazarı sen oluyosun :))

canım bende böyle bir hediye yaptırdım nişanlım için,sevgilikitabı .com dan sipariş verdim.doğumgünüydü nişanlımın doğumgünü kitabını seçmiştim.

girersen sitesinde görürsün zaten 35 tl civarında vermiştim yanlış hatırlamıyorsam.çok güvenilir bir site karga medya firmasına bağlı onu tavsiye ederim çok güzel bir anı olur..

Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. yazılarınızı takip ediyorum. benzer şeyler yaşıyoruz.
İnşallah bu dönemi hepbirlikte sorunsuz atlatırız:)))

Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. yazılarınızı takip ediyorum. benzer şeyler yaşıyoruz.
İnşallah bu dönemi hepbirlikte sorunsuz atlatırız:)))

tgcgny; nin verdiği link Romantik Hediye - Kişiye Özel Hediye Kitap Fabrikası - Sevgililer Günü Hediyeleri-burada 75 lira ama daha güzele benziyo kaliteli duruyo kararsız kaldım :44:

Canım bende dış mekan istiyorum ama okadar paraya kıyamıyorum benim profosyonel NikonD3100 var. kardeşime cektirmeyi düsünüyordum yazını okuyunca:44: Sanırım böylesi Daha iyi olacak

Yanına git canım cok sasırır sevinir

Bende yardı istiyorum nişanımda siyah uzun düz bir elbise giydim kına gecen için kıyafet bakıyorum ama hiç begenemiyorum Cokta pahalı olsun istemiyorum ve ben
Eskişehirdeyim

kızlar acil görüşlerinize ihtiyacım var bu hafta moda evine haber vermem lazım bu gelinlikleri beğendim ve arada kaldım hangisini seçsem ya:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…