- 9 Eylül 2009
- 447
- 67
hadi insallah ne güzel simdi bekleki tatil zamani gelsin
süpriz için bi fikrim yok maalesef canim.. 14 subata karsi oldugumuz için düsünme mecburiyetimizde yok
aynen tatlım
ayy nişanlıma söylesem aslında bende karşıyım falan diyemarttada doğum günü sürprizler yapmak istiyorum sürekli aşkımıııı mutlu etmek istiyorum o yüzdende düşünüp duruyorum böyle canımmm
canımm süper bir fikir, ama biraz bilgi verebilirmisin? kargo ücreti bizemi ait, kitabı bizmi yazıyoruz yoksa onlar hikayemizi kendilerine göre uyarlayıpmı yazıyolar kaç adet foto gönderiyoruz yani çok merak ettimde
canımm süper bir fikir, ama biraz bilgi verebilirmisin? kargo ücreti bizemi ait, kitabı bizmi yazıyoruz yoksa onlar hikayemizi kendilerine göre uyarlayıpmı yazıyolar kaç adet foto gönderiyoruz yani çok merak ettimde
canım bende böyle bir hediye yaptırdım nişanlım için,sevgilikitabı .com dan sipariş verdim.doğumgünüydü nişanlımın doğumgünü kitabını seçmiştim.
girersen sitesinde görürsün zaten 35 tl civarında vermiştim yanlış hatırlamıyorsam.çok güvenilir bir site karga medya firmasına bağlı onu tavsiye ederimçok güzel bir anı olur..
Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. yazılarınızı takip ediyorum. benzer şeyler yaşıyoruz.
İnşallah bu dönemi hepbirlikte sorunsuz atlatırız:)))
günaydın kızlar
aşkımla evlenmeme tam 150 gün kaldı bu günhiç zaman geçmiyomu ne
Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. yazılarınızı takip ediyorum. benzer şeyler yaşıyoruz.
İnşallah bu dönemi hepbirlikte sorunsuz atlatırız:)))
Kızlar merhaba hepinize
Balayı için Kremlin Palace düşünüyoruz..WOW World Of Wonders Resort Hotels-WOW RESORT HOTELS - WOW HOTELS - LARA - ANTALYA / TURKEY görüşlerinizi bekliyorum.
Kızlarrrrr bittimi yoksa hazırlıklar kimse yok???
selam kızlarrrr
yenidendoğdum canım bizim bir yakınımız bu işi yapıyor diye dış mekanda ona çektirdik ama hiç güzel olmadı hemde o adamda çok kalleşlik yaptı halen vermediği fotoğraflarımız var. ucuz diye yaptırdık bin pişmanız,,eğer güzel bir makinası olan arkadaşınız falan varsa gidip kuaförden sonra birlikte gezin çeksin fotolarınızı..birde aklında olsun her fırsatta foto çekilin yoksa az pozunuz olur..bence bi sütüdyoda 2-3 poz çektirip başka bi makinesi olan birini bulup ondan rica edebilirsiniz dışarda çeker..nişanda durumun azsa idareli ol canım bak düğün de yakın sonuçta para çok lazım şimdi
nasılsınız kızlarrrr, biz balayını ayarladık antalya-belekte sherwood dreams resort&spa da 11-15 eylülde inş tatilimizi yapıcazkızlarr ya 14 şubatta nişanlıma sürpriz yapmak istiyorum ayrı illerde olduğumuz için ,ne olabilir sizce ??????