2012' de yazın evlenecekler

kesinlikle çok sevinir ama gidemem şu anda :KK14: zaten bu hafta hep tartıştık bazen okadar sinir oluyorumki ona :KK47:

Canım uzak olunca oluyordur bukadar tartısma sanırım tartışmadan olmuyor
Bizde tartısıyoruz yanyan olunca 10 dakka sonra unutuyoruz:KK16:
Neden gidemiyorsun canım biraz sartları zorla :44:

canım ben en sağdakini kaydetmiştim bilgisayarıma çok beğenmiştim :KK16: ama onun kırık beyazını almayı düşünüyodum.

ben diorumki şöylemi yapsam ilk resimdeki gelinliğin üst kısmının modelini daha kabarık bir eteğe uyarlayıp diktirsem çünkü kuyruğu uzun beni rahatsız eder die düşünüyorum cnm:KK9:

Canım bende Annen ve Kayınvalide katılıyorum daha güzel gösterişli bir model olabilir.Şubat ayından sonra 2012 Modelleri cıkacak biraz bekle istersen fikrin dğeişebilir.

şıkır şıkır olsun diolar :KK9:nişanlımda tam aksine sade olsun dio off arada kaldım:KK9:

canım bence de başka modellere de bak derim.sade ve daha beğeneceğin bir model çıkabilir karşına,şubattan sonra sezon açılıyor daha model araştır bence.

canım ankaradan alıcam gelinliğimi ancak bu dönemde alabilirim orada yaşamıyorum o nedenle şimdi bakıyorum:KK9:aslında evet gösterişli modeller daha iyi olur haklılar:KK9:

Canım uzak olunca oluyordur bukadar tartısma sanırım tartışmadan olmuyor
Bizde tartısıyoruz yanyan olunca 10 dakka sonra unutuyoruz:KK16:
Neden gidemiyorsun canım biraz sartları zorla :44:

aynen öyle tatlım uzak olunca anlayamıyoruz birbirimizi sürekli sıkıntı yaşıyoruz bilmiyorum ne olacak :KK53: iznim 29 gün ama daha çok kullanırım eylüle kadar düğündü balayısı nikahı alışverişi eşyası derken anca yeter diye düşünyorum hemde orda yalnız kalıyo bende onunla kalamayacağıma göre gidemem heralde :2:

Düğünümüzün tarihini kesinleştirdik kızlarrr...
16 Eylül'de evleniyoruuuuzzzz:KK16::KK16::KK16:

hadi bakalım :) hayırlısı olsun kıss :) :) tarih belirlenince sanki insanın üstünden büyük bi yük kalkıyo gibi oluyo,o tarihe odaklanıyo sevindim seninde netleşmesine canım :KK16: :KK16:

slm kızlar ben bursadayım şuanda düğünümüz için kır düğünü mekanı araştırmasındayız iki yer arasında karar vericez galiba çekirge istasyon veya rumeli kır düğünü yeri sizden hiç rumelide düğüne katılan varmı fikirlerinizi almak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim :)

hadi bakalım :) hayırlısı olsun kıss :) :) tarih belirlenince sanki insanın üstünden büyük bi yük kalkıyo gibi oluyo,o tarihe odaklanıyo sevindim seninde netleşmesine canım :KK16: :KK16:
sağol kuzum benim, walla hafifledim heee :KK60::KK60:
Şimdi sıra kına yerinde.. o da istediğim gibi biyer olsa çok mutlu olcam, ama yine hava muhalefeti nedeniyle biyere bakmaya gidemiyorum :44:

hayırlı olsun tatlımm, 1hafta öncesindede biz evleniyoruz inşşş :KK1:
ohh ne güzel, arka arkaya evleniyoruz :KK1:

slm kızlar ben bursadayım şuanda düğünümüz için kır düğünü mekanı araştırmasındayız iki yer arasında karar vericez galiba çekirge istasyon veya rumeli kır düğünü yeri sizden hiç rumelide düğüne katılan varmı fikirlerinizi almak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim :)
aynen ben de çok merak ediyorum rumelideki düğünleri.. olumlu bişeyler duysam kına için tutucam orayı, çok beğendim de, aydınlatma olayı kafamı kurcalıyor, bir de üzerine kapanabilir panel yapacaklarmış, ya yapmazlarsa die tereddütüm var:26:
Ama çekirge istasyona gittim, güzeldi orası..
Çekirge istasyondan fiyat aldınız mı siz? ne kadarmış?

selam kizlar,
bende 2 sene önce isvicreden döndüm ve geldigim günün aksaminda simdiki sözlümle tanistim. 2 senedir beraberiz ve temmuzda nisanlaniyoruz, eylülde evleniyoruz. evlenmeye hic düsünmeyen biriydim ama sözlüm düsüncelerimi degistirdi. biraz acele davraniyoruz evlenmekle sanirsam, korkuda sarmadi degil hani. is ciddeye binince korkuyor vazgecme modundayim, istemede ve sözde böyleydi. neyse benimde pek ceyizim yok ama cok üzülmüyoruz yavas yavas almak daha mantikli evlenince de alinir bence.

X