2. veya 3. demi olmaz ? sonrada kınamda degıstırmelık olarak gıyerım ben bunu bıde ne renk tercıh etmelı ben beyaz tenlı sapsarı saclıyımzayıfım bıde
buarada nısan ıcın gıt geller tam gaz devam edıyor.. bır dukkan tutulabılır dernek gıbı dıyeyım.. cumartesıye kadar netlesmemız gerek
nereye diktirdin cnm dikiminden memnun kaldın mı?resimdeki ile aynı mı oldu dikim olunca?
ilk diktirdiğinden bahsetmiştim bende zaten canım.konuyu anladımda alıntı oturmadı..alıntıyı cevap vermek amaçlı yaptım dikkat etmedim yanlış anlaşılacağını..
MERcan rengınıde ılk kez duydum aslında bende pudra fılan dıyordum bı ara sıyah sıyah dıye tutturdum ama oyole kalabalık ıcınde sıyah gıymek pek olmaz gıbı geldı
turuncuda guzel ama turkuazı sevmıyorum ben bıde yesılı hıc yakıstırmam kendıme gozlerımde cok acık ela aslında ama
aslında hepsı olur ama bordo asla olmaz yanı sevmıyorum yatak ortusunude kıyafetınıde ama normalde gunlukte cok gıyerım su mercan ve pudra rengını ben bır kıyaslıyayım
ayretten tgcgny nısanlıgının rengı cok guzel ama bence herkez tututramaz bu konu ıyıce elektrık mavısıne doner ama cok cok guzel bı renkmıs
çok haklısın tatlım walla, hem de yerden göğe kadar...artık safmı cok mu uyanık bılemıcem
ama kendıne yenı gelın gıbı ev duzdu
benımde hevesım var bende guzel olsun ıstıyorum
bende boyle formalıtelere takılmam ama
ben bısey beklemıyor dıllendırmıyor ısem onlarında buna saygı duyup boyle davranmalarını beklerım
ama bu devırde erkek aılelerı boyle kız aılelerı daha cok verıcı hem bebek oldugundada artık hep kız annelerı bakıyor valla
erkek evlendırmek daha kolay
ohh gözün aydın melekcimmmm, şükür bitti sınavlarsinavlarımı bitirdim ve geldimmmm
aşkıma kavuşmama allahın izniyle 159 günnnn
hoşgeldin, hayırlı olsunKızlar merhaba bende 2012 geliniyim yeni geldim aranıza
sen bizimkileri okuma zaten hıhhhyenidendoğdum bi senin yazını okuyabildim canım
güzelmişKızlar benim nişan elbisemde buydu belki fikir olur size.
Eki Görüntüle 328939
hepsini çok beğendim canım, en çok 1 ve 2 yi. Ama madem evde olcak diosun, 2 daha uygun derim.. renk sana nar çiçeği, fıstık yeşili, lacivert çok çok yakışır, sakın siyah yaptırma hee
bu ikisine bayıldım, ama özellikle mercana gülşenim
hayırlısı olsun,benimde düğünüm seninkinden 4 gün önce,valla bende de kuaför derdi var,,şirinyerde jale var ama eskisi kadar iyi değil sanırım,eşrefpaşa yolu üstünde şebnem var onu da methediyorlar ama gitmedim hiç..sıkıntılı bi durum yani bende ne yapacağıma karar veremedim :26:
Sanada hayırlı olsun canım Allah tamamını erdirsin :)
Aynı sorun bendede var maalesef karşıyaka ve bornova civarında adam gibi bi kuaför bulamadım . en lüksüne bakıyorum fön bile çekmesini bilmeyenler var. kafam o derece karışık yani.. gelin olan arkadaşlarımız deneyimlerini anlatsa daha kolay olcak işimiz :) ömrümüzde 1 gün oluyor ve güzel olmasını kim istemez???
Arkadaşlar bilgi paylaşıldıkça güzeldir:)))
olur olur dert etme sen, insanın en özel günlerinden biridir nişan ve eminim seninki de rüya gibi geçecek.. Herşey rayına oturcakgünaydın gelinlerimm
kırmızı olursa makyajıda kırmızı yapcaklar bilemiyorum ama mercan pudra saks mavisi ve mürdüm en son ihtimaldün bi arkadasın nısan resımlerını gordum fızıksel be goruntu olarak bırbırımıze benzedıgımız gıbı gecmıslerımızde neredeyse aynı aynı zamanlarda yasadık sıkıntıları
onun nısanı gecen hafta olmus evde cok hosuma gıttı sonrada bır mekan kapatmıslar oraya eglenmeye gıtmısler
ıstanbulda cumartesı aksamı mekan kapatmak zor ama buda bı fıkır oldu
corba gıbı hersey netlessın nısan olsun bıtsın gecsın ıstıyorum :26: