2012' de yazın evlenecekler

2. veya 3. demi olmaz ? sonrada kınamda degıstırmelık olarak gıyerım ben bunu bıde ne renk tercıh etmelı ben beyaz tenlı sapsarı saclıyım zayıfım bıde
buarada nısan ıcın gıt geller tam gaz devam edıyor.. bır dukkan tutulabılır dernek gıbı dıyeyım.. cumartesıye kadar netlesmemız gerek

ayrıca bi arkadaşım nişan yaptı ,evde oldu onun, mercan renkliydi elbisesi.3. modeline çook benziyordu sarışın o da. çok yakışmıştı.o rengi de düşünebilirsin.

Renk siyahı tercih etme bence dernek veya bi mekan tutacaksan evet olabilir renk olarak bu aralar çok moda olan pudra rengi olabilir .

nereye diktirdin cnm dikiminden memnun kaldın mı?resimdeki ile aynı mı oldu dikim olunca?

ilk diktirdiğinden bahsetmiştim bende zaten canım.konuyu anladımda alıntı oturmadı..alıntıyı cevap vermek amaçlı yaptım dikkat etmedim yanlış anlaşılacağını..

yeniden doğdumcumm sana yakışacağını düşündüğüm renklerde elbiseler

altı siyah elbisenin alt tarafının rengi daha farklı olabilir mesela mor

turkuaz sarışınlar için çok iyi bir renk

turuncu

mor

mercan..

tgcgny ın nişanda giydiği elbisenin rengi de sana çok yakışır yenidendoğdumm :)

Son düzenleme:
MERcan rengınıde ılk kez duydum aslında bende pudra fılan dıyordum bı ara sıyah sıyah dıye tutturdum ama oyole kalabalık ıcınde sıyah gıymek pek olmaz gıbı geldı
turuncuda guzel ama turkuazı sevmıyorum ben bıde yesılı hıc yakıstırmam kendıme gozlerımde cok acık ela aslında ama
aslında hepsı olur ama bordo asla olmaz yanı sevmıyorum yatak ortusunude kıyafetınıde ama normalde gunlukte cok gıyerım su mercan ve pudra rengını ben bır kıyaslıyayım
ayretten tgcgny nısanlıgının rengı cok guzel ama bence herkez tututramaz bu konu ıyıce elektrık mavısıne doner ama cok cok guzel bı renkmıs

ha ayrıcana bu resımlerını ekledım hatunlarda benım gıbı goguslerı mınıscık

Renk benim daha saks mavisiydi ben daha koyu istemiştim fransız şifonu diye geçiyor sanırım hatırlamıyorum tam olarak :S
Siyah nişanlanacak birine yakışmaz bence düşünme canım.

yok cok guzelmıs senınkı canım bazıları cıdden cok cart çiğ oluyor
buarada bır model daha begendım

çok haklısın tatlım walla, hem de yerden göğe kadar...

sinavlarımı bitirdim ve geldimmmm

aşkıma kavuşmama allahın izniyle 159 günnnn
ohh gözün aydın melekcimmmm, şükür bitti sınavlar

Kızlar merhaba bende 2012 geliniyim yeni geldim aranıza
hoşgeldin, hayırlı olsun

yenidendoğdum bi senin yazını okuyabildim canım
sen bizimkileri okuma zaten hıhhh

Kızlar benim nişan elbisemde buydu belki fikir olur size.
Eki Görüntüle 328939
güzelmiş

kızlar ev ıcın abartımı ? ve ne renk olmalı?
hepsini çok beğendim canım, en çok 1 ve 2 yi. Ama madem evde olcak diosun, 2 daha uygun derim.. renk sana nar çiçeği, fıstık yeşili, lacivert çok çok yakışır, sakın siyah yaptırma hee

bu ikisine bayıldım, ama özellikle mercana gülşenim benim nişanlığım nar çiçeğiydi

Sanada hayırlı olsun canım Allah tamamını erdirsin :)
Aynı sorun bendede var maalesef karşıyaka ve bornova civarında adam gibi bi kuaför bulamadım . en lüksüne bakıyorum fön bile çekmesini bilmeyenler var. kafam o derece karışık yani.. gelin olan arkadaşlarımız deneyimlerini anlatsa daha kolay olcak işimiz :) ömrümüzde 1 gün oluyor ve güzel olmasını kim istemez???
Arkadaşlar bilgi paylaşıldıkça güzeldir:)))

Son düzenleme:

Sanada hayırlı olsun canım Allah tamamını erdirsin :)
Aynı sorun bendede var maalesef karşıyaka ve bornova civarında adam gibi bi kuaför bulamadım . en lüksüne bakıyorum fön bile çekmesini bilmeyenler var. kafam o derece karışık yani.. gelin olan arkadaşlarımız deneyimlerini anlatsa daha kolay olcak işimiz :) ömrümüzde 1 gün oluyor ve güzel olmasını kim istemez???
Arkadaşlar bilgi paylaşıldıkça güzeldir:)))

Ne tarafta oturuyorsun bilmiyorum ama şemikler de hilal&onur kuaför var ben yıllardır o kuaföre giidyorum nişanım da ordaydım gerçekten beğeniyorum bende makyaja çok önem veriyorum ve Hilal çok güzel makyaj yapıyor

benim iş arkadaşım Şebneme gidicek ama ben açıkca beğenmiyorum kadın herrkese aynı model yapıyor kafa üzerinde bir kafa daha var gibi şebnemden çıktığın belli oluyor :))

yenidendoğdum neden kırmızı düşünmüyorsun? sana çok güzel olur,siyah çok hoş ama nişan için fazla karanlık bence

pudra ,mürdüm,mor,pudra,mercan,saks mavi düşün bence

günaydın gelinlerimm
kırmızı olursa makyajıda kırmızı yapcaklar bilemiyorum ama mercan pudra saks mavisi ve mürdüm en son ihtimaldün bi arkadasın nısan resımlerını gordum fızıksel be goruntu olarak bırbırımıze benzedıgımız gıbı gecmıslerımızde neredeyse aynı aynı zamanlarda yasadık sıkıntıları
onun nısanı gecen hafta olmus evde cok hosuma gıttı sonrada bır mekan kapatmıslar oraya eglenmeye gıtmısler
ıstanbulda cumartesı aksamı mekan kapatmak zor ama buda bı fıkır oldu
corba gıbı hersey netlessın nısan olsun bıtsın gecsın ıstıyorum :26:

olur olur dert etme sen, insanın en özel günlerinden biridir nişan ve eminim seninki de rüya gibi geçecek.. Herşey rayına oturcak
Ben de ay salon bulamadım, ayy nişanlığı daha alamadım bohçalardı fotocuydu fln derken hepsi hallolmuş bitmiş de nişanım bile bitmiş, ben hala "ee nişan bu kadar mı? daha oynamıcaz mı? bitti mi şimdi ?" die aval aval bakınıodum hepsi rüya gibiydi, keşke tekrar nişanlansak ahh ahhhh, o müthiş günü geceyi tekrar yaşasak
Darısı düğünlerimize de olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…