2012' de yazın evlenecekler

gülşen olmaz bencede bida sıkmayın tatlı canınızı ,
ayy sonunda atlattık cok sukurde ısteme ile nişan bir olması abesmı oluyor kafam karıstı durdu

Canım bence senin ne istediğin önemli eğer isteme ve nişan aynı anda olsun istiyorsan öyle olur illa herkesin yaptığı gibi yapılması şart değil bence.

ayy sonunda atlattık cok sukurde ısteme ile nişan bir olması abesmı oluyor kafam karıstı durdu

olmaz canım neden olsun ya,size nasıl uygunsa öyle olur.maksat adet yerini bulsun zaten.benim bi arkadaşım kına ile nişanı aynı gün yaptı 1 hafta sonra da düğünü oldu,şartları öyle gerektirmişti onların mesela,,başka bi arkadaşımında isteme olmadan nişan oldu nişan da öğretmen evinde oldu istemeyi nişanda yaptılar yemekte aile ve en yakınları arasında.

hayırlı olsun, hangi şehirdesin?

canım ben istanbul' danım yeni üyeyim tam olarak ney nasıl kullanılıoyo çözemedim forumda o yüzden geç dönüyotum böle ..öğrencem :)

Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin

Kızlar herkese günaydın ve iyi bir hafat diliyorum.

canım benim hayırlı olsun. bütün koşturmalar biti darısı düğünün başına inş.
iyi haftalar

benim de maalesef kendimi böyle hissettiğim zamanlar oluyor:26: hissettirenler utansın

gülşenimmm kuzum benim bulurum inşallah, şimdi kar yağdı biyere gidip bakamıyorum, her taraf buz..
Hava düzelse de fellik fellik salon arasam gezsem görsem keşke

yani gelme gitme konusunda sıkıntı varsa birlikte yapabilirsiniz tabi, sonuç olarak gençler nasıl isterlerse öyle olur bu işler, tabi büyükler de münasip görürlerse

canım ben istanbul' danım yeni üyeyim tam olarak ney nasıl kullanılıoyo çözemedim forumda o yüzden geç dönüyotum böle ..öğrencem :)
olsun öğrenirsin
walla istanbuldaki organizasyon şirketlerini bilmiyorum tatlım, yardımcı olamayacağım, kusura bakma.. ama evlilik hazırlıkları bölümünde organizasyon kısmı var, orada aradığını bulabilirsin belki

arkadailar dün gelinlik baktık ve ben bunu begendim nasıl sizce
Eki Görüntüle 327538
walla bence hoş
Allah gönlüne göre versin arkadaşım

Taşekkürederim canım:) Hiç kabarık düsünmezken gittim kabarık begendim

Merhaba arkadaşlar biz 30 ağustos 2011'de tanıştık ve 30 ağustos 2012 e evlenicez nasipse...
Nişanımızda 12.11.2011'de oldu.
Benim pek fazla vaktim olmuyor araştırmalarım için fakat yinede ben gelinliğimi ilk görüşte aşk denir gibi buldum
Düğün salonunu ayarladık
Balayımızı ayarladık
Sırada hangi kuaföre gitsem derdi var izmirde olan arkadaşlar varsa fikirlerini beklerim.
Şimdiden evlenecek olan bütün gelin ve damat adaylarına mutluluklar diliyorum .
Eki Görüntüle 327689

kızlar selam..nasılsınız?size bi sorum var vitrin takımı mı diyolar misaifr yemek takımı için bardak seti aldınız mı?bakıyorum setlere gereksiz çok parça var ya da 6 kişilik olarak setler var..bana 12 kişilik lazım ama çoook pahalı oluolar..siz nasıl yaptınız nerden aldınız fikir verebilir misiniz
yemek takımım bu..uygun fiyata uygun model fikirleri verebilir misiniz

hayırlısı olsun,benimde düğünüm seninkinden 4 gün önce,valla bende de kuaför derdi var,,şirinyerde jale var ama eskisi kadar iyi değil sanırım,eşrefpaşa yolu üstünde şebnem var onu da methediyorlar ama gitmedim hiç..sıkıntılı bi durum yani bende ne yapacağıma karar veremedim :26:

Son düzenleme:
Taşekkürederim canım:) Hiç kabarık düsünmezken gittim kabarık begendim
Benim de nişanda aynısı olmuştu, hiç kabarık istemiyordum, balık modellere bakıyordum, kendi nişanlığımı görünce aşık oldum, kabarık fln demedim walla Güle güle giy

ohh sizin işler baya hızlı ilerlemiş maşallah
Benim nişanım da 10.11.11'di
Bu gelinliği ben de beğenmiştim, hatta fotosunu da kaydetmiştim favorilerim arasına, ağız tadıyla giy inşallah...

tatlım ben öyle takım almayacağım, sadece 12 adet kadeh 12 adet meşrubat ya da su bardağı ile karafını alacağım.. viski bardağı fln bi sürü tefarruata gerek yok, kullanacaklarımı alacağım, sen de öyle yap tatlım

Gülşenimmm günaydın kuzummm İŞE daha şimdi gelebildik kardan Keşke erken gönderseler bugün ya:26:

günaydın yavrucumm :)) inşallah erken yollarlar canım,keşke kar buraya da yağsa acayip soğuk burası da ,yakınlara yağıyo :)

günaydın yavrucumm :)) inşallah erken yollarlar canım,keşke kar buraya da yağsa acayip soğuk burası da ,yakınlara yağıyo :)
oyyy walla buraya fena yağdı, bazı yollar buzdan dolayı kullanılmıyor, saat 7:20'de bindim servise, normal şartlarda 8de fabrikada oluoduj, bugün 9'u buldu walla, ne zamandır böyle kar görmemiştim, çok hoşuma gitti walla
çok güzel, gel kar topu oynayalım senle

canım bende öyle yapmayı düşünüyorum ama tek tek nasıl bulucam bıldıgınız markalar var mı önerebileceğiniz??

benimde düğünüm bu yaz ramazan öncesi inşallah ama hiç ceyizim yok henüz şimdiden strese girdim umarım yetişir yurtdışına gelin gidiyorum düğünden önce evi alıcaz ev alınmadan da bi hazırlık yapamıyoruz malesf

12 kişilik kadeh ve suu bardağı alıcam ben sadece cnım.diğer parçalar gereksiz geliyor.bir de sürahi olacak tabi
bursa yağar gibi oluyor geçiyor yaaa

hayırlı osun canım ev alınca hepsi olur merak etme bizde de ev yok henüz

gecmıse bakamadan hızlı hızlı yazmak ıstıyorum
sanırım bi süredir kendimize vakit ayıramıyoruz
hala isteme nişan ikilemesidne gidip geliyoruz ailesi beni cagrıyor benle konusuyolar hayır dıyemıyorum
bızımkıne dıyorum oda ılk olacak heveslerı var dıyor
aıleme gıdıyorum olan bıtenı anlatıyorum baska bır ses cıkıyor
ben ıstemeyle bnısan bır olsun ama ıstemeden evvel aıleler bır kez daha bızde bır araya gelıp konussunlar ıstıyorum
annem babam ve abımler karar degıstırıyolar sureklı
ısteme ayrı nısan ayrı olsun
ıstemeye az kısı gelsınler
nısanda oynamalı olmaz evde olsun
karsı taraf babam ıstemeyle nısan bır olmasın dedı dıyınce nerden nasıl anladılarsa
nişanı baya bay anişan salonda yapıcagımızı düşündüler kendi kendine sayıklamaya basladılar zaten komsularımızda sıgmaz cagıramayız daha ıyı olmus
sonra cok masraf etmeyın dıyor sonrada aman nısanı kız tarafı yapar dıyor(ki düğün salonunu sürekli kadın pahalı tutmayalım dıyor yani sürekli kendı yapacakları seylerden bır kısma pesındeler benım ıcıns orun degıl ama benım babam dişiyle tırnagıyla kazanıyor haladaha calısıyor hatta cogu zaman kendi iş yerini birilerine emaet edıp abım yengem gıbı ınsaata kalfalık yapmaya gıdıyor benım aılemı sarmaz bı salon bı bohca bı bılmem ne ama bu cok cırkın degılmı o zamanda benım aılem yemeklı dugunmu ıstesın yanı)
bunlar cok kucuk hesaplar benım aılem maddıyattan kacınmaz ama
benım basımdan da onceden bır evlılık gectı
mıllet 40 gelıyor hıc evlenemıyor ben 24 yasında 2eç.vlencem ne kendıme guldurmek ne cok gösterişe girip duyurmak ıstemıyorum
canım sıkılıyor
benımkıne dedım onlada hep evde ıkısı bır olur dıye konusurken oda kendını aılenın yanına atıyor
dun gece epey bır uyuyamadım
ufak sorunlar ama can sıkıyor
ben bızımkıne 2.evlenıyorum ben nısan dugunu yapmak ıstemıyorum demek ıstemıyorum ama hıc anlamazmı yahu ?
en sonunda cumartesı annesıyle annemı bır araya getırıcez
bu mevzulara gırınce tartısıyoruz 5-6 gundur sureklı bı o kızgın bı ben kızgın
o hep kızgın
ben genelde altan alıyorum
ben ne bılım tecrubem var ya neyın yıkıp neyın bozacagını kestırebılıyorum
ama karsımdakı cok tecrubesız ıste
cok sıkıcı
paylaşmak ıstedım

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bende öyle yapmayı düşünüyorum ama tek tek nasıl bulucam bıldıgınız markalar var mı önerebileceğiniz??
marka olarak bilmiyorum canım züccaciyelere gidersen bakarsın belki bulursun.. ben bursada buldum çünkü...

hayırlı olsun, inşallah yetişir işleriniz...

bursa yağar gibi oluyor geçiyor yaaa

walla canım senin kayınvaliden çok uyanık anladığım kadarıyla, ama sen ondan daha uyanık ol kendini ezdirme... sen bişeyleri yapıosan ya da o senden bazı şeyler bekliyorsa kusura bakmasın ama o da karşılığını fazlasıyla verecek.. Kİ erkek tarafı daha verici olmalıdır kız tarafına göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…