gülşen olmaz bencede bida sıkmayın tatlı canınızı ,
ayy sonunda atlattık cok sukurde ısteme ile nişan bir olması abesmı oluyor kafam karıstı durdu
gülşen olmaz bencede bida sıkmayın tatlı canınızı ,
ayy sonunda atlattık cok sukurde ısteme ile nişan bir olması abesmı oluyor kafam karıstı durdu
Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsinkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende nişanlandımmmm dünnnnAllahımmm şükürler olsun kazasız belasız atlattık herşey çok güzeldi darısı tüm bekarlara olsun inş. değişik bir duyguymuş
iyi haftalarKızlar herkese günaydın ve iyi bir hafat diliyorum.
canım benim hayırlı olsun. bütün koşturmalar biti darısı düğünün başına inş.
benim de maalesef kendimi böyle hissettiğim zamanlar oluyor:26: hissettirenler utansınGünaydınlarr, yine mi pazartesi yaaaa
Neyse ki gidebildiğimiz bir işimiz var.
gulsengo ben de bu tarz bir konuşmayla karşılaşmıştım, bir anda insan kendini kötü gelin gibi hissediyor, sanki hiçbir şeyi beğenmiyor da karşı tarafı zora sokuyor gibi.
Oysa ki en doğal hakkımız.
gülşenimmmkuzum araştırmaya devam et bence,bende başka biryeri çok istemiştim kına için,çok şirin bi yerdi ama onlar da tanıdık olmasına rağmen cumartesimizi heba edemeyiz gibilerinden konuştular..çok üzüldüm,sonra bi gün onun yakınında biyerin önünden geçerken nişan yapıldığını gördüm başka bi cafe de birkaç gn sonra sorduk orayı hem fiyatıda dierine göre 1500 tl daha azdı :) hemde daha güzel.diğer taraf 2000 tl demişti,yuh oha demiştim içimden..diğer yeri tuttuk sonra..burası daha güzel daha hoşbence araştırın allah gönlüne göre verir yavru ceylanım üzülme emiii :)
yani gelme gitme konusunda sıkıntı varsa birlikte yapabilirsiniz tabi, sonuç olarak gençler nasıl isterlerse öyle olur bu işler, tabi büyükler de münasip görürlersegülşen olmaz bencede bida sıkmayın tatlı canınızı ,
olsun öğrenirsincanım ben istanbul' danım yeni üyeyim tam olarak ney nasıl kullanılıoyo çözemedim forumda o yüzden geç dönüyotum böle ..öğrencem :)
walla bence hoş
Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin
iyi haftalar
benim de maalesef kendimi böyle hissettiğim zamanlar oluyor:26: hissettirenler utansın
gülşenimmmkuzum benim bulurum inşallah, şimdi kar yağdı biyere gidip bakamıyorum, her taraf buz..
Hava düzelse de fellik fellik salon arasam gezsem görsem keşke
yani gelme gitme konusunda sıkıntı varsa birlikte yapabilirsiniz tabi, sonuç olarak gençler nasıl isterlerse öyle olur bu işler, tabi büyükler de münasip görürlerse
olsun öğrenirsin
walla istanbuldaki organizasyon şirketlerini bilmiyorum tatlım, yardımcı olamayacağım, kusura bakma.. ama evlilik hazırlıkları bölümünde organizasyon kısmı var, orada aradığını bulabilirsin belki
walla bence hoş
Allah gönlüne göre versin arkadaşım
Merhaba arkadaşlar biz 30 ağustos 2011'de tanıştık ve 30 ağustos 2012 e evlenicez nasipse...
Nişanımızda 12.11.2011'de oldu.
Benim pek fazla vaktim olmuyor araştırmalarım için fakat yinede ben gelinliğimi ilk görüşte aşk denir gibi buldum
Düğün salonunu ayarladık
Balayımızı ayarladık
Sırada hangi kuaföre gitsem derdi varizmirde olan arkadaşlar varsa fikirlerini beklerim.
Şimdiden evlenecek olan bütün gelin ve damat adaylarına mutluluklar diliyorum .
Eki Görüntüle 327689
Benim de nişanda aynısı olmuştu, hiç kabarık istemiyordum, balık modellere bakıyordum, kendi nişanlığımı görünce aşık oldum, kabarık fln demedim wallaTaşekkürederim canım:) Hiç kabarık düsünmezken gittim kabarık begendim
ohh sizin işler baya hızlı ilerlemiş maşallahMerhaba arkadaşlar biz 30 ağustos 2011'de tanıştık ve 30 ağustos 2012 e evlenicez nasipse...
Nişanımızda 12.11.2011'de oldu.
Benim pek fazla vaktim olmuyor araştırmalarım için fakat yinede ben gelinliğimi ilk görüşte aşk denir gibi buldum
Düğün salonunu ayarladık
Balayımızı ayarladık
Sırada hangi kuaföre gitsem derdi varizmirde olan arkadaşlar varsa fikirlerini beklerim.
Şimdiden evlenecek olan bütün gelin ve damat adaylarına mutluluklar diliyorum .
Eki Görüntüle 327689
tatlım ben öyle takım almayacağım, sadece 12 adet kadeh 12 adet meşrubat ya da su bardağı ile karafını alacağım.. viski bardağı fln bi sürü tefarruata gerek yok, kullanacaklarımı alacağım, sen de öyle yap tatlımkızlar selam..nasılsınız?size bi sorum var vitrin takımı mı diyolar misaifr yemek takımı için bardak seti aldınız mı?bakıyorum setlere gereksiz çok parça var ya da 6 kişilik olarak setler var..bana 12 kişilik lazım ama çoook pahalı oluolar..siz nasıl yaptınız nerden aldınız fikir verebilir misiniz
yemek takımım bu..uygun fiyata uygun model fikirleri verebilir misiniz
Eki Görüntüle 327746
Gülşenimmm günaydın kuzummmhayırlısı olsun,benimde düğünüm seninkinden 4 gün önce,valla bende de kuaför derdi var,,şirinyerde jale var ama eskisi kadar iyi değil sanırım,eşrefpaşa yolu üstünde şebnem var onu da methediyorlar ama gitmedim hiç..sıkıntılı bi durum yani bende ne yapacağıma karar veremedim :26:
Benim de nişanda aynısı olmuştu, hiç kabarık istemiyordum, balık modellere bakıyordum, kendi nişanlığımı görünce aşık oldum, kabarık fln demedim wallaGüle güle giy
ohh sizin işler baya hızlı ilerlemiş maşallah
Benim nişanım da 10.11.11'di
Bu gelinliği ben de beğenmiştim, hatta fotosunu da kaydetmiştim favorilerim arasına, ağız tadıyla giy inşallah...
tatlım ben öyle takım almayacağım, sadece 12 adet kadeh 12 adet meşrubat ya da su bardağı ile karafını alacağım.. viski bardağı fln bi sürü tefarruata gerek yok, kullanacaklarımı alacağım, sen de öyle yap tatlım
Gülşenimmm günaydın kuzummmİŞE daha şimdi gelebildik kardan Keşke erken gönderseler bugün ya:26:
oyyy walla buraya fena yağdı, bazı yollar buzdan dolayı kullanılmıyor, saat 7:20'de bindim servise, normal şartlarda 8de fabrikada oluoduj, bugün 9'u buldu walla, ne zamandır böyle kar görmemiştim, çok hoşuma gitti wallagünaydın yavrucumm :)) inşallah erken yollarlar canım,keşke kar buraya da yağsaacayip soğuk burası da ,yakınlara yağıyo :)
Benim de nişanda aynısı olmuştu, hiç kabarık istemiyordum, balık modellere bakıyordum, kendi nişanlığımı görünce aşık oldum, kabarık fln demedim wallaGüle güle giy
ohh sizin işler baya hızlı ilerlemiş maşallah
Benim nişanım da 10.11.11'di
Bu gelinliği ben de beğenmiştim, hatta fotosunu da kaydetmiştim favorilerim arasına, ağız tadıyla giy inşallah...
tatlım ben öyle takım almayacağım, sadece 12 adet kadeh 12 adet meşrubat ya da su bardağı ile karafını alacağım.. viski bardağı fln bi sürü tefarruata gerek yok, kullanacaklarımı alacağım, sen de öyle yap tatlım
Gülşenimmm günaydın kuzummmİŞE daha şimdi gelebildik kardan Keşke erken gönderseler bugün ya:26:
12 kişilik kadeh ve suu bardağı alıcam ben sadece cnım.diğer parçalar gereksiz geliyor.bir de sürahi olacak tabikızlar selam..nasılsınız?size bi sorum var vitrin takımı mı diyolar misaifr yemek takımı için bardak seti aldınız mı?bakıyorum setlere gereksiz çok parça var ya da 6 kişilik olarak setler var..bana 12 kişilik lazım ama çoook pahalı oluolar..siz nasıl yaptınız nerden aldınız fikir verebilir misiniz
yemek takımım bu..uygun fiyata uygun model fikirleri verebilir misiniz
Eki Görüntüle 327746
bursa yağar gibi oluyor geçiyor yaaaoyyy walla buraya fena yağdı, bazı yollar buzdan dolayı kullanılmıyor, saat 7:20'de bindim servise, normal şartlarda 8de fabrikada oluoduj, bugün 9'u buldu walla, ne zamandır böyle kar görmemiştim, çok hoşuma gitti walla
çok güzel, gel kar topu oynayalım senle
benimde düğünüm bu yaz ramazan öncesi inşallah ama hiç ceyizim yok henüzşimdiden strese girdim umarım yetişir yurtdışına gelin gidiyorum düğünden önce evi alıcaz ev alınmadan da bi hazırlık yapamıyoruz malesf
marka olarak bilmiyorum canım züccaciyelere gidersen bakarsın belki bulursun.. ben bursada buldum çünkü...canım bende öyle yapmayı düşünüyorum ama tek tek nasıl bulucam bıldıgınız markalar var mı önerebileceğiniz??
hayırlı olsun, inşallah yetişir işleriniz...benimde düğünüm bu yaz ramazan öncesi inşallah ama hiç ceyizim yok henüzşimdiden strese girdim umarım yetişir yurtdışına gelin gidiyorum düğünden önce evi alıcaz ev alınmadan da bi hazırlık yapamıyoruz malesf
bursa yağar gibi oluyor geçiyor yaaa
walla canım senin kayınvaliden çok uyanık anladığım kadarıyla, ama sen ondan daha uyanık ol kendini ezdirme... sen bişeyleri yapıosan ya da o senden bazı şeyler bekliyorsa kusura bakmasın ama o da karşılığını fazlasıyla verecek.. Kİ erkek tarafı daha verici olmalıdır kız tarafına göre...gecmıse bakamadan hızlı hızlı yazmak ıstıyorum
sanırım bi süredir kendimize vakit ayıramıyoruz
hala isteme nişan ikilemesidne gidip geliyoruz ailesi beni cagrıyor benle konusuyolar hayır dıyemıyorum
..........................................................................................................................................
gecmıse bakamadan hızlı hızlı yazmak ıstıyorum
sanırım bi süredir kendimize vakit ayıramıyoruz
cnm nişan olmadan isteme olayı felan işte bu konuslarda bizde sürekli atrtışıyoduk nişan geçtikten sonra hepsi geçti ama kaynanlara ezdirme yok adet değil şu değil bu değil diyolar kaçmak için sende oğulalrına söle böle böle hiç küseek edecekler die suskunluk yapma yoksa herşeyi kendi bildiklerine göre yapıyolar benmkine sölüyorum valla diyeceğini yapıyo iste ne istersen yok filan derse nie doğurdunuz bunun annesi babası kim de ailesi yapmayacak da de ezdirirsen sonra hep ezilirsin ya biz beyaz eşyaları aldık mesela bişey demdiler seç hangisini istyosan filan dediler neyse ben önceden beğenmiştim aldık eve geldik halasının kızı filan halalar teyzeler biz eşya almadan gelene kadar yerleşmişler saolsunlar meraklılar çok pahalı olmuş diyolar sizene diyecektim sanki onlar ödeyecek. bide çok bilmiş halasının kızı yemek hazırladık işte yedik halasının kıızı 35 yaşında dul muş işte yaklaşıtırmak istemedi beni kaynanamgilde ben yapıyorum filan kendini övdü neyse bulaşık yıkayacakltık ben dedim ben görümcemle yıkarım dedim nese bişey demedi sonra tabaklıları diyorum işte bana diyoki yanlış diyosun diyo bende dayanamadım çatladım artık dedim bizim evde de var bulaşık makinesi salak değilim biliyorum dedi fırt dolandı böle akrabalara da dikkat edin kızlar sonra paşa paşa salonda oturduuu.kalkamadı