- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
günaydın tün kızçeleree,,yine bir hafta sonu geldiii ama ben işteyimdün nişanlımla kavga ettik,,ailesi bana sormadan banyo dolabını almış bide kalkıp sürpriz yaptık dmeişler oğullarına bende neden beğendirtmediler dedim kusura bakma sana herşeyi beğendirmek zorunda değilİZ dedi....şok oldum,, değiliz ne demek yaa,,siz kimsiniz ben kimim..böyle birşey söylenir mi,,beğendirtmeden almalarından çok nişanlımın söylediği bu laf beni çok üzdü...ve iki kere de tekrarladı..hatasını da anlamıyor halen...konuşmucam artık onunla anlayana kadar
Saolasın cnm düğün tarıhımız 31.08.2012Günaydin kizlar
Insallah canim yavas yavas yoluna koyariz artik bizde zamanla :) sizin ne zamandi dügün unuttum galiba :44: bir ömür mutluluklar dilerim sizedeeee(hepimizede kizlar )
son 149..... 9'lari sevmiyorum
Pek ciciymiş canımdün elbise bakamadım kotondan bir elbise begendım fermuarında sorun var kac semt dolandım hepsınde aynı sonunda hıcbısı alamadım.. Ne yapıcamı bılmıyorum ya evden gıyıcem bısıler yada o elbıseyı alıp fermuarını degıstırıcem
http://www.koton.com.tr/images/thumbs/0001280_800.jpeg
butarz bişeydı ama boyle değil tam bu kadar yogun degıl desenlerı neyse bakalım
Günaydın buarada
Bende epey eksıklerımı tamamladım kızlar cok mutluyum
günaydın tün kızçeleree,,yine bir hafta sonu geldiii ama ben işteyimdün nişanlımla kavga ettik,,ailesi bana sormadan banyo dolabını almış bide kalkıp sürpriz yaptık dmeişler oğullarına bende neden beğendirtmediler dedim kusura bakma sana herşeyi beğendirmek zorunda değilİZ dedi....şok oldum,, değiliz ne demek yaa,,siz kimsiniz ben kimim..böyle birşey söylenir mi,,beğendirtmeden almalarından çok nişanlımın söylediği bu laf beni çok üzdü...ve iki kere de tekrarladı..hatasını da anlamıyor halen...konuşmucam artık onunla anlayana kadar
hadi hadi gözümlen gördüm marifetiniyok kardeşim bee valla bölee entel dantel gelmez hiç elimden
bakcam fındıkımhttp://www.kadinlarkulubu.com/gelin...izi-yagdirmanizi-bekliyorum.html#post22641662
hatunlarımmm bunu çooook istiyom ben ama çok kararsız bırakanlar oldu fikir verirmisiniz banaaa:26:
ahh yaa, yapar bu adamlar böyle düşüncesizlik... ağızlarından çıkanı kulakları duymuyor bazen... hayırlısı diyelim kuzum...günaydın tün kızçeleree,,yine bir hafta sonu geldiii ama ben işteyimdün nişanlımla kavga ettik,,ailesi bana sormadan banyo dolabını almış bide kalkıp sürpriz yaptık dmeişler oğullarına bende neden beğendirtmediler dedim kusura bakma sana herşeyi beğendirmek zorunda değilİZ dedi....şok oldum,, değiliz ne demek yaa,,siz kimsiniz ben kimim..böyle birşey söylenir mi,,beğendirtmeden almalarından çok nişanlımın söylediği bu laf beni çok üzdü...ve iki kere de tekrarladı..hatasını da anlamıyor halen...konuşmucam artık onunla anlayana kadar
ben beğendim valla fındığımmmm,ben bunu giyecek olsam arkasına güzel bir fiyonk koydururdum harika olur benceeehttp://www.kadinlarkulubu.com/gelin...izi-yagdirmanizi-bekliyorum.html#post22641662
hatunlarımmm bunu çooook istiyom ben ama çok kararsız bırakanlar oldu fikir verirmisiniz banaaa:26:
canım bu nişanlılık dönemi bıçak sırtı bir dönem bu tarz tartışmalar olabiliyor
çok uzatmamak makul olmak gerekiyor benim naçizane fikrim
kuzum bende bi ara çok sıkılıp bn gelmicem siz seçin demiştim onlar seçti bikaç şeyi yani amaaan mutfak dolabını alsalar nolurki yni en kötü bi iki seneye değiştirirsin hiç içine sinmesse
ama nişanlın yanlış konuşmuş anlar hatasını canım.dilin kmiği yok işte agzından çıkmıştır
Canım süpriz yapmak istemıslerdir belki gercekten de yanı bu sekılde mutlu olucagını dusunmus olabılır incelik gbısınden ama tabıkı senın de fıkrın cok önemlı ama zaten genel olarak senın fıkrını muhtemelen hemen hemen her konuda alıyorlardır. Nişanlında sinirle agzından cıkmıs işte pişman olmuştur sıkma sen canını
hadi hadi gözümlen gördüm marifetini
bakcam fındıkım
ahh yaa, yapar bu adamlar böyle düşüncesizlik... ağızlarından çıkanı kulakları duymuyor bazen... hayırlısı diyelim kuzum...
ben beğendim valla fındığımmmm,ben bunu giyecek olsam arkasına güzel bir fiyonk koydururdum harika olur benceee
erkekler biz kadar ince düşünceli değil malesef kuzu ,ailesine karşı tavır alma sinir olsan da belki hakikaten sürpriz yapmak istemişlerdir,senin tepki vermene şaşırsan nişanlının da ağzından çıkıvermiş istemeden sanırım o laf.Değil böylr bir şeyi seçmenin senin hakkın olduğuunu bilir,onun hoşuna gitmiştir sana değer veriyorlar da sürpriz yapmak istiyorlar diye,sen tepki verince de umduğu olmadı ondan konultu bu şekilde,sen rahatsuız olduğunu güzel dlle anlatırsın sorun olmaz
bu gelinliğin bel kısmı cok guzelmiş ya bayıldımhttp://www.kadinlarkulubu.com/gelin...izi-yagdirmanizi-bekliyorum.html#post22641662
haklısın canım, üzülmüşsündür tabi, ama bak karşılıklı konuşunca anlaşabilmişsiniz, önemli olan da bualmaları herşey tamam da lafı üzdü ama dediğiniz gibi kızlar dilin kemiği yok malesef..hepimiz böyle kırıcı şeyler söyleyebiliyoruz bazı zamanlarda..cumartesi günü iş çıkışında görüştük konuştuk,beni anladı (umuyorum).. sıkıntı yok gibi gözüküyor şimdilik bakalım nişanlım ilerde değiştiririz dedi :) pek sanmıyorum ama neyse artık..
hayırlı olsun, hangi şehirdesin?arkadaslar kına organizasyon şirketi varmış ama pahalıymış ya bildiğiniz kına organizasyonu yapacak uygun fiyatlı organizasyon şirketi varmı ?yardım lütfen
Ahh ahhhh bir de tadını çıkarttırsalar, gereksiz gerginlikler çıkartmasalar şu erkekler, herşeye burunlarını sokmasalar... Gerçekten o zaman çok güzel geçecek bu tatlı telaşlarımıztopiği görünce kendi telaşım aklıma geldi ah ah ne günlerdi onlar be :) herşeyin zevkini çıkartın.
hayırlısı olsun diyelim, belli olmaz belki sen de yazarsın bir günkeske ben de bu topic'e 'ben de bu yaz evleniyorum' diye yazabilseydim. mutluluklar herkese
Geçmiş olsun canım, atlattın telaşeyi sonundagünaydınn kızlarrr
istanbulda yasann elektrık kesıntısı cumartesı gunu nedenıyle cumartesı aksam 12 kadar halı sılkele yer sıl süpür işleri yaptık daha sonra hamur işleri pazara kadar azıcık uyuduk sonra bır daha kıtyafet bakmaya cıktık neysekı tamda gonlume gore 30 tl saten ustu fıson gomlek bı elbıse buldum cok guzel gectı
nedense cok utandım
nısan tarıhıde 4 subat dun aksam aralarında konusulmusmus bende bunu eve soyleyemedım dun geldıklerınde bu muhabbet soyle konusuldu
bır daha bızı ne zaman kabul ederısnız annemlerde gencler bılır dedı
halbukı mart dıyorduk subat 4 nerden cıktı aıleler arasında tost olacagım yıne hadı hayırlısı
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende nişanlandımmmm dünnnnAllahımmm şükürler olsun kazasız belasız atlattık herşey çok güzeldi darısı tüm bekarlara olsun inş. değişik bir duyguymuş
Kızlar herkese günaydın ve iyi bir hafat diliyorum.
canım benim hayırlı olsun. bütün koşturmalar biti darısı düğünün başına inş.
haklısın canım, üzülmüşsündür tabi, ama bak karşılıklı konuşunca anlaşabilmişsiniz, önemli olan da bu
Günaydın bu arada
hayırlı olsun, hangi şehirdesin?
Ahh ahhhh bir de tadını çıkarttırsalar, gereksiz gerginlikler çıkartmasalar şu erkekler, herşeye burunlarını sokmasalar... Gerçekten o zaman çok güzel geçecek bu tatlı telaşlarımız
hayırlısı olsun diyelim, belli olmaz belki sen de yazarsın bir gün
Geçmiş olsun canım, atlattın telaşeyi sonunda
siz sevgilinle nasıl kararlaştırırsanız öyle olur canım ya, onlar öyle konuştu die illa 4 şubat olmak zorunda değil yani, rahat ol sıkma canını
Yaa ben de cumartesi günü çok güzel bir salon buldum kına için, tam istediğim gibiydi.. Ama haftasonu kına için vermiyor, yemekli düğünlere veriolarmış cuma-cmrtsi-pazar
Resmen hayallerim yıkıldı, içime oturdu..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende nişanlandımmmm dünnnnAllahımmm şükürler olsun kazasız belasız atlattık herşey çok güzeldi darısı tüm bekarlara olsun inş. değişik bir duyguymuş
Günaydınlarr, yine mi pazartesi yaaaa
Neyse ki gidebildiğimiz bir işimiz var.
gulsengo ben de bu tarz bir konuşmayla karşılaşmıştım, bir anda insan kendini kötü gelin gibi hissediyor, sanki hiçbir şeyi beğenmiyor da karşı tarafı zora sokuyor gibi.
Oysa ki en doğal hakkımız.