Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlarrrrrr
İşte geldim burdayımmm, ben bu işte ustayımmm gülşenimmmm kuzummm geldim işte, iyiyim bugün çok şükür, sen nasılsın bakiim? geçen hafta bende havalar gök gürültülü sağnak yağışlıydı, o yüzden pek gelip yazamadım sen naptın görüşmeyeli?selam deryawım nerelerdesin neler yapıyorsun kuzuşum :13:
değişiyo canım 200 e var 300 e var 400-500 gidiyo yani burası indirime girmiş ondan öyle denk geldi valla,,maşallah diyeyim bu aralar bi şans var bizde ama bakalım hayırlısı
selamlar kuşum kürkümüzü giymişiz bakıyorum :)) beni de bir üye pro yapıyor bakalım ,benimde kürküm gelir herhal yakında
İşte geldim burdayımmm, ben bu işte ustayımmm gülşenimmmm kuzummm geldim işte, iyiyim bugün çok şükür, sen nasılsın bakiim? geçen hafta bende havalar gök gürültülü sağnak yağışlıydı, o yüzden pek gelip yazamadım sen naptın görüşmeyeli?
ehh şimdi parçalı bulutlu canımcım, güneş aradan kendini gösteriyor yavaştanhadi yaa ee şimdi nasıl kuzuşum güneş açtı mı peki sende :) sana mfö den güzel günleeeeeeeerrrrrrrrrrrrr bizi bekleeeeeeeeerrrrrrrrrrr şarkısını yolluyorum bende iyiyim maşallah iyi gidiyor şimdilik aman nazar değmesinnnnnnn,,,cumartesi işyerinin eğlencesi vardı stres attık çok iyiydi yaa,tabak kırdık bolca :)) öyle işte bende fabrikadayım az kaldı mesainin bitmesine beklemedeyimm banyo paspası ve mutfak ölüğü almak istiyorum ama denk gelmedi onun dışındaaaa dün saçımı kestirdim gitti güzelim saçlarımmm düğüne kadar uzar umarımm :18: bende haberler böyle
ehh şimdi parçalı bulutlu canımcım, güneş aradan kendini gösteriyor yavaştan
fotoları gördüm dün tlfndan canım, azcuk minik gördüm ama olsun, mesela orda tabak kırdığınızı anlayamamıştım ohhh ne güzel olmuş stres atmışsınız kuzum
ben de 1 ay fln oldu heralde saçlarımı kestirdim kısacık, inşallah düğüne kadar uzar diyorum bende:26:
O kadar kestirdim ama yıpranan yerler yine de tamamen temizlenmedi yaa:26:
hayırlı olsun, gözün aydınslm kızlar nasılsınız??
bu akşam düğün tarihimiz kesinleşti..1 nisan'da evleniyoruz inşallah.o kadar aksilikler oldu ki tekrardan ertelencek diye korkar oldum :s
kesinleşince de daha bi stres yaptım ya :26:
aynen tatlım, daha kes desem kesecek de, azcık da olsa toka takılabilsin toplansın istedim saçıme hadi bakalım iyi ol da gerisi boş kuzuşum :) benimde öyle kırıklar kalmış altta ama onarı da alsa daha da kısalıcak,ben dedim adama çok kısaltma diye ondan bıraktı bir kısmını korktu adam benden beğenmicem diye
az kalmış melekcim yaa, ne güzelgünaydınlarrrrrr
düğünüme sonnn 5 ay 17 gün
en geride benim gelinler
simdik kızlar bizim isteme nişan bir olacak
ailem yan cizmeye devam etmese bari :26:
söz mendili ? hazırmı olur işlememizmi gerek?neren alınır?
havlu dantellimi olur hazırmı olur fransız dantelli filan?
nişanda olacağı için nişan bohcası sadece ikimize yapılacak
nişan bohcam yok onuda hazır alsam fransız dantelli problem olurmu ayıplarlarmı?
bohcayı sonra evımde herhangı bırseyde kullanabılırmıyım bu bohca denen sey ne menen bısey tecrubelı gelınlerden fıkır beklıyorum
canım söz mendili için gümüş bi kutu almaya gittik biz çarşıya, içinde mendili çorabıyla hazırlayıp süslemişler... aldık ama mendili çorabı ben kendi beğendiğimle değiştirdim, işli değildi ama kaliteli iyi bi marka ipek mendil koydum...en geride benim gelinler
simdik kızlar bizim isteme nişan bir olacak
ailem yan cizmeye devam etmese bari :26:
söz mendili ? hazırmı olur işlememizmi gerek?neren alınır?
havlu dantellimi olur hazırmı olur fransız dantelli filan?
nişanda olacağı için nişan bohcası sadece ikimize yapılacak
nişan bohcam yok onuda hazır alsam fransız dantelli problem olurmu ayıplarlarmı?
bohcayı sonra evımde herhangı bırseyde kullanabılırmıyım bu bohca denen sey ne menen bısey tecrubelı gelınlerden fıkır beklıyorum
hayırlı olsun, bence doğru yoldasın, pek de yavaş sayılmaz<sınızSon 143 gün. Sadece beyaz eşyayı aldık. Fırın hariç. Diğerlerinin hepsi duruyor. Çokmu yavaş ilerliyoruz nedir:) Sizce bu aylarda ne yapılır kızlar, mobilyacıları geziyoz 2 haftadır. Ben netten gelinlikklere bakıyorum felan:)