2012' de yazın evlenecekler

selam deryawım nerelerdesin neler yapıyorsun kuzuşum :13:
İşte geldim burdayımmm, ben bu işte ustayımmm gülşenimmmm kuzummm geldim işte, iyiyim bugün çok şükür, sen nasılsın bakiim? geçen hafta bende havalar gök gürültülü sağnak yağışlıydı, o yüzden pek gelip yazamadım sen naptın görüşmeyeli?

maşallahh diyelim o zaman gulşen..darısı başımıza artıkk..

hadi yaa ee şimdi nasıl kuzuşum güneş açtı mı peki sende :) sana mfö den güzel günleeeeeeeerrrrrrrrrrrrr bizi bekleeeeeeeeerrrrrrrrrrr şarkısını yolluyorum bende iyiyim maşallah iyi gidiyor şimdilik aman nazar değmesinnnnnnn,,,cumartesi işyerinin eğlencesi vardı stres attık çok iyiydi yaa,tabak kırdık bolca :)) öyle işte bende fabrikadayım az kaldı mesainin bitmesine beklemedeyimm banyo paspası ve mutfak ölüğü almak istiyorum ama denk gelmedi onun dışındaaaa dün saçımı kestirdim gitti güzelim saçlarımmm düğüne kadar uzar umarımm :18: bende haberler böyle

ehh şimdi parçalı bulutlu canımcım, güneş aradan kendini gösteriyor yavaştan
fotoları gördüm dün tlfndan canım, azcuk minik gördüm ama olsun, mesela orda tabak kırdığınızı anlayamamıştım ohhh ne güzel olmuş stres atmışsınız kuzum
ben de 1 ay fln oldu heralde saçlarımı kestirdim kısacık, inşallah düğüne kadar uzar diyorum bende:26:
O kadar kestirdim ama yıpranan yerler yine de tamamen temizlenmedi yaa:26:

slm kızlar nasılsınız??
bu akşam düğün tarihimiz kesinleşti..1 nisan'da evleniyoruz inşallah.o kadar aksilikler oldu ki tekrardan ertelencek diye korkar oldum :s
kesinleşince de daha bi stres yaptım ya :26:

e hadi bakalım iyi ol da gerisi boş kuzuşum :) benimde öyle kırıklar kalmış altta ama onarı da alsa daha da kısalıcak,ben dedim adama çok kısaltma diye ondan bıraktı bir kısmını korktu adam benden beğenmicem diye

slm kızlar nasılsınız??
bu akşam düğün tarihimiz kesinleşti..1 nisan'da evleniyoruz inşallah.o kadar aksilikler oldu ki tekrardan ertelencek diye korkar oldum :s
kesinleşince de daha bi stres yaptım ya :26:
hayırlı olsun, gözün aydın

aynen tatlım, daha kes desem kesecek de, azcık da olsa toka takılabilsin toplansın istedim saçım
neyse kökü bizde, uzar elbet

günaydınlarrrrrr

düğünüme sonnn 5 ay 17 gün
az kalmış melekcim yaa, ne güzel

en geride benim gelinler
simdik kızlar bizim isteme nişan bir olacak
ailem yan cizmeye devam etmese bari :26:
söz mendili ? hazırmı olur işlememizmi gerek?neren alınır?
havlu dantellimi olur hazırmı olur fransız dantelli filan?
nişanda olacağı için nişan bohcası sadece ikimize yapılacak
nişan bohcam yok onuda hazır alsam fransız dantelli problem olurmu ayıplarlarmı?
bohcayı sonra evımde herhangı bırseyde kullanabılırmıyım bu bohca denen sey ne menen bısey tecrubelı gelınlerden fıkır beklıyorum

Son 143 gün. Sadece beyaz eşyayı aldık. Fırın hariç. Diğerlerinin hepsi duruyor. Çokmu yavaş ilerliyoruz nedir:) Sizce bu aylarda ne yapılır kızlar, mobilyacıları geziyoz 2 haftadır. Ben netten gelinlikklere bakıyorum felan:)

ahh canım sorma ya bizde geçen haftasonu götürdük bohçayı.. üstelik biz tüm aile fertlerine yaptık amcaydı, halaydı teyzeydi derken tam 15 bohça yapmış olduk.. vallahi bende gerek damat bohçasını gerek diğer bohçaları hazır aldım.. kayınvalide ve kardeşin bohçasına içinde havlusu ve seccadesi dahil 40l. verdik. damat bohçasına ise eminönünden 120 dedi 90 liraya aldık. diğerleri de zaten 10 liralık hazır bohçaydı.
bu sırada onların bize getirdikleri bohçalar iğne oyasından yapılmıştı biz hazır aldık ama ne yapalım biz dantel yapamıyoruz ki( vallahi kusur bulmak isteyen her şekilde kusur bulur şekerimm

canım söz mendili için gümüş bi kutu almaya gittik biz çarşıya, içinde mendili çorabıyla hazırlayıp süslemişler... aldık ama mendili çorabı ben kendi beğendiğimle değiştirdim, işli değildi ama kaliteli iyi bi marka ipek mendil koydum...
nişanda ise biz karşılıklı oaraka görümce kaynana amcalar dayılar teyzelere anneanne dedeye fln da bohça yaptık, baya detaylı oldu yani bizimki, sen merak ettiğini sor ben söyliyim
havlulardan mesela hem örme dantel koyduk hem fransız dantelli koyduk biz..
sen nasıl istersen öyle yaparsın canım

hayırlı olsun, bence doğru yoldasın, pek de yavaş sayılmaz<sınız

Teşekkürler deryaW. Kiracı olacağımız için ağırdan alıyoruz birazda:) Bu arada nikah gününü almak lazım sanırım, düğün salonunda kıyılcak nikah düğün 2 haziranda. Ya biiş sorcam hani nikah düğünden önce salonda kıyılcakya, nikah şekeri dağıtmaya gerek varmı bilemedimde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…