2012' de yazın evlenecekler

Merhaba kizlar.

Size bir sorum olacak yardim edebilirseniz sevinirim.

Nikah islemlerimizi hall edebilmem icin nisanlimin bana göndermesi gereken belgeler var.

Bunlardan bir tanesi 'türk vatandasi oldugunu kanitlayan belge'.

Peki bunun adi nedir ve nereden alabilir?

Nüfus cüzdani yani mavi kart olmuyormus sanirim. Pasaportu da yok nisanlimin?

Ne yapmaliyiz peki simdi?

bilmiyorum tatlım ama bağlı olduğu nüfus müdürlüğüne sorsa daha sağlam bi bilgi alır nişanlın...

Gülüm nasılsınnnn

iyiyim kuzum boğazlarım şiş çok acıyo onun dışında sıkıntı yok,sen nasılsın,bizim kızlar yok kaç gündür topikte,geliyorum bakıp çıkıyorum bende..

bilmiyorum kuzum deryawcıımında dediiği gibi nüfus mdürlüğü yardımcı olabilir.

herkez nerede metalık 4 adet buyuk kavanoz gıbı baharatlık ıstıyorum kahve seker tuz cay
onerılerınızı beklıyorum gelınlerım
Yolcu; ınan ben hıc hatırlamıyorum bendende ıstemıslerdı bunları ama nufus kayıttan bekarlık belgesımı acaba bılemedım canım benım sen bana kırgın degılsın dımı ?
Öpüyorum sızı mesaı bıttı muaahhaa gelinlerim

Yolcucum "nüfus kayit örnegi" olabilir mi acaba?

yenidendogdum;

gittigidiyordan bunlari buldum çok $Iklar ya :)

Diger ikisinide internette resim olarak ararken buldum valla markasini bilemicem

Eklentiler

• $313hsv7.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Tesekkür ederim canlar.

Vatandaslik Belgesi - Kaymakamlik
Dogum Belgesi - Nüfus Müdürlügü
Ikametgah Belgesi - Muhtarlik

Internette edindigim bilgilere göre buradan alabiliyormus nisanlim.
Az önce telefonda konustuk.
Bir an önce bu yerlere gidip soracak.

Gercekten cok ugrastiri islermis bunlar.
InsaAllah elimize yüzüme bulastirmadan hall ederiz.

Bu arada topicin bu kadar yalniz birakilmasina üzüldüm.
InsaAllah yeni yil heyecanini atlattiktan sonra eskisi gibi olur.

Sevgiler.

Ben bütün takımlarımı bu metallerden aldım canım büyüklü küçüklü 10 tane ,baharat seti,yağlık sosluk,çöp kovası vs...
KızLar tek tek aLıntı yapamadım maleseff yogunLuktan bakıorum öle hepinize çook tşk ederim...
gece kuşuuummm bayıLdımmm yemek takımına güLe güLe kuLLan..
Canım ya ben çok sonradan gördüm senin eklediklerini bindallın harikaaa sen de güle güle kullan

Aylar öncesinden hepimiz çiçeğimizi beğendik bile ordan

gece kusu ; 4 adet kahve tuz seker cay ıcın lazım bana nereden bulabılırım ??
Bu aksam bernardoya gıdıyorum benden 110 tl fazla para almıslar kredı kartı slibinde gordum fark ettım bırde 4 adet kupa aldım sımdıde begenmedım 140 tl ne alabılırım dıye dusunuyorum
yıne markafonıden alısverıs pesındeım yatak ortusu alıcam gunluk kadıfe mınımalde ındırımde
buay500 küsür ödemem var bi dahaki ayda simdiden 530 filan oldu

canim geç kalmisim yaa desene :26:bu hafta sonu görümcem söyledi kuzenleri ordan yapmis bütün nikah sekeri ve cicek alisverislerinide oda bana söyledi saolsun.. Valla neye göre, ne renk seçicegimi bilmiyorum aslinda.. dügün salonunun dekorasyon rengi belli olsun belki ona göre karar veriririm bende insallah :)

tatlı kedı buldugun o 3 resımınde genıs kavanoz baharatlıkları tam benlık yaaaw
ahhh bulsam markasini falan bi sana bi bana alirim kiz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…