2012' de yazın evlenecekler

yolcu ; bana darılmadın ınsallah ama herseye masraf yapılıyor kınanda o elbıseyı gıymemen daha guzel olur bence burada cok uygun fıyata cok guzel elbıseler var ınsallah kırmamısımdır senı ama suan ıcın ve senın kınan ıcın uygun bulmadım elbıseyı baska kısıler senden şık olabılırdı kusura bakma neolur buraya geldıgınde elbıse bakarsın kendıne
canım sıkıldı

kızlar haftasonu dışarı çıkmıştım gezerken çok güzel bir abiye buldum fiyatıda uygun olunca nişan alışverişine çıkmadan kendim aldım elbisemi :KK1: yalnız benim nişanım evde olacağı için abartımı olur bilmiyorum ama çok hoşuma gitti ne olursa olsun giymek istiyorum :KK19: fotoyu atmadım bilgisayara atınca ekleyim ama nasıl ekleyeceğim kızlar

Nevresim takımı aldım internetten :KK70: Sarev :KK53: :KK53::KK53::KK53:
Gulerek kullan cnm
Haziran ayında nasipse düğünüm olacak bayanlar. çeyizimi tamamlıyorum emin adımlarla ama bir konuda yardım istiyorum ben. Kristal takımları gümüş yaldızlı almak ,stiyorum ama yaldızlılar suya pek fazla gelmiyormuş. Ee bianda yaldızlıları çıkarsa süsü bitti. Sizce yaldızlı kristal takımlarını öneriyormusunuz ve kullanışı nasıl temizlenmesi
çok hoş oluyor ama sonuc ne gösterir tabi orasıda var ıster ıstemez kulanışı zor olabılır cnm.
kızlar pırlanta tek taşımı aldıkkk zen den Tektaş Pırlanta Yüzük : ZEN PIRLANTA bunu beğendim aşkım sonsuzluk işareti olanı beğenmişti ama gittim baktım panoradan taktım çok kötü duruyodu almadık.bandırmada şubesi olmadığı için netten siparişini verdik cumaya kadar gelir inş. kızlar kolyede fantazi kolye kalpli onu aldık çok mutluyummm :KK16: hayırlısıyla şu söz nişanda bi olsaydı heyecan yapıyorum :18:
Gülerek takın:nazar::nazar:
kızlar altı milyara salon tuttuk sizce fazlamı ya:26:

Hadi gözün aydın cnm normal gb.

kızlar haftasonu dışarı çıkmıştım gezerken çok güzel bir abiye buldum fiyatıda uygun olunca nişan alışverişine çıkmadan kendim aldım elbisemi :KK1: yalnız benim nişanım evde olacağı için abartımı olur bilmiyorum ama çok hoşuma gitti ne olursa olsun giymek istiyorum :KK19: fotoyu atmadım bilgisayara atınca ekleyim ama nasıl ekleyeceğim kızlar

Cevaplarken altta eklentı ekle var ordan eklıyceksın cnm begendıysen gerısı sorun degıl

kızlarrr güle güle kullanın her ikinizdee cicilerinizi :KK16::KK19:

Gecem kuşum çaydanlığına bayıldımm ben yaaa :KK16:

bu arada günaydın hatunlar ve yine pazartesi sendromu püff :KK31:
çok sağol canımmm
lilammm hayırlısı olsun kınalıkların,,çok güzellerrr :KK16:

gece kuşummm alıntı yapmıştım ama olmadıı sanırım :KK25: çook beğendim yemek takımının modelini çok beğeniyordum ben zaten hepsini iyi günlerde kullan innşallahhh :21:
çok teşekkürlerr canımmm
OOoo gece kusu birbirine cok güzel kombin etmişssin tencere takımının markası ve fiyatı ne acaba canım ?
Buarada lilada alışberiş yapmıs kına için bana o kadar uzak geliyorki anlatamam
istanbulda hava hala cok soguk buz gıbı hatta bu sabah cok çiğ düşmüş yerler kayıyordu hep
mesai basşayallı 1 saatı gecıyor hala uyukluyorum
sebebsız yere boyle bı ıcım huzunlu
yolcu ; sen böyle seylerı cok kafana takıyorsun hanı yengemıde ver dememısın dıye bence bıraz rahat relax davranmalısın boyle her yaptıgını sorgulamak seni yormuyormu ?
Beni niye face kimse eklemiyor ya :26:
canım ismini bilmiyoruz ki nasıl eklicez?bütün takım kütahya corner serisi canım
Kızlar günaydın. Güzel bir hafta diliyorum herkese. Kızlar geçmişe çok bakamadım ama birkaç sayfa geriye gittiğimde herkesin cici cici çeyizler aldıklarını ve eksikliklerini tamaladığını gördüm. Güle Güle kullanmak nasip etsin Allahım çok güzeller.
çok sağol canımcımm
Nevresim takımı aldım internetten :KK70: Sarev :KK53: :KK53::KK53::KK53:
hayırlı olsun
kızlar pırlanta tek taşımı aldıkkk zen den Tektaş Pırlanta Yüzük : ZEN PIRLANTA bunu beğendim aşkım sonsuzluk işareti olanı beğenmişti ama gittim baktım panoradan taktım çok kötü duruyodu almadık.bandırmada şubesi olmadığı için netten siparişini verdik cumaya kadar gelir inş. kızlar kolyede fantazi kolye kalpli onu aldık çok mutluyummm :KK16: hayırlısıyla şu söz nişanda bi olsaydı heyecan yapıyorum :18:
çok tatlıymış canım
Haziran ayında nasipse düğünüm olacak bayanlar. çeyizimi tamamlıyorum emin adımlarla ama bir konuda yardım istiyorum ben. Kristal takımları gümüş yaldızlı almak ,stiyorum ama yaldızlılar suya pek fazla gelmiyormuş. Ee bianda yaldızlıları çıkarsa süsü bitti. Sizce yaldızlı kristal takımlarını öneriyormusunuz ve kullanışı nasıl temizlenmesi
kristal takımlarını sadece süs amaçlı gördüğüm için almıcam o yüzden hiç bilmiyorum
liloşum hayırlı uğurlu olsun tatlım, çok güzeller :KK54: :nazar:

Ewet canım baya baya azaldı, 146 oldu bugün:KK31::KK31::KK31:En Büyük TÜRKİYE

walla tatlım biz nişanda birçok şeyini aldık zaten damadımın... düğüne yakın da eksik neyi varsa alacağız işte... damatlık fln alırız, yine çamaşır çorabını giymini kuşamını alırız... başka da bi eksiği kalmadı sanırsam:26:

kuzummmmm güle güle kullan :KK54::nazar:

ewet canım, bizde kız tarafı alıo:KK34:

güle güle kullanalım yawyummm, daha bi sürü şeyimiz aynı olacak topikcek sanırım :KK1: masa örtülerimiz, çamaşır makinalarımız, yemek takımlarımız .. fln :KK16::nazar:

canım yaa evim netten alınan şeyler çok geç geliyor.. dedikleri tarihte göndermiolar, bubabur'un da başına geldi benim de:26:
bi de ben sarev nevresimi geçen hafta markafoniden 139 tl aldım:26:

hangini aldın, bak benimki bu..
Eki Görüntüle 314173
hakket kuzum haa:KK1:
kızlar altı milyara salon tuttuk sizce fazlamı ya:26:
canım hizmettine ,ikramına ve yerine göre değişir
Albüm eklenmistir kizlar yorumlarinizi bekliyorum.

ben göremiyorummm

kızlaarrrrrr günaydınnnnnn esse bugün morhipo da kampanyada ilgililere duyurulur :KK1: :KK16:

GÜLSEN elim ayama dolandııı bacıımm
yazım hemende gıdım bakım dun bızzat essede ıdım facebookta album 3-5 kısıye acık oraya eklıyorum aldıklarımı hem goz onunde duruyor hemde muhtıs mutluluk hormonu calısıyor :KK70:
baharatlık yagdanlık recellık aldım 80 tutuyordu 40 tl geldı bana
bernardo kahvaltım tukenmıs forumdan nısan 15den sonra dedıler pınk'ım baska yerden alabılırsın dedı bırazdan arıcam
sılıkon tutamak yumurta frıcası vs aldım evım nette kargo ucretsız ancak kırmızı aldım sımdıe turuncumu alaydım dıyorum buarada gecende evım nette hcı ragbet gormemıs akrılık surahı ekmeklık salata kaselerı essede aynıları aynı marka ıdı ve cok guzellerdı sahsen pısman oldum ama turuncu kırmızı yesıl ve mavı var ıdı sıyah olsaydı guzel olurdu neyse morhıpodayım

3 adet buyuk baharat kavanozuna ıhtıyacım var
kahve seker tuz koymak ıcın
dun esseden sunları aldım

evim nette 24 tl su

acaba kalite olarak renk olarak birbirlerinden ayrılırlarmı yoksa esseyemi baksam ama essede asla 3 adetını bu fıyata alamam ne dersınız

KızLar tek tek aLıntı yapamadım maleseff yogunLuktan bakıorum öle hepinize çook tşk ederim...
gece kuşuuummm bayıLdımmm yemek takımına güLe güLe kuLLan..:KK16:

Günaydinlar herkese mutlu bir hafta diliyorum hepinizede gelincikler :KK16: Nasilsiniz iyimisiniz? Uzun zamandir giremiyordum kizlar, size söylemek için sabirsizlandigim bisey kesfettim :KK1:

Facebook'ta "gelin buketlerim yapay ve canli" diye birisi var, hatta Istanbul'da sanayi mahallesinde magazalarida varmis, çok hos gelin buketleri, nikah sekerleri, gelin taçlari ve hatta gelinle damadin dügün esnasinda kullanacagi bardaga kadar süper tasarimlar yapiyorlar..
Eklemenizi tavsiye ederim fikir edinmek açisindan :)

3 adet buyuk baharat kavanozuna ıhtıyacım var
kahve seker tuz koymak ıcın
dun esseden sunları aldım

evim nette 24 tl su

acaba kalite olarak renk olarak birbirlerinden ayrılırlarmı yoksa esseyemi baksam ama essede asla 3 adetını bu fıyata alamam ne dersınız

Ortadakini çok sevdim bende öyle bisey ariyorum tamda ya :)) internetten mi siparis verdin canim?
güle güle kullan insallah :nazar:

O zaman almıyayım şu 3'lü olanı yıne vipdukkanında var bu kavanozlardan ama hepsı ayrı boyda sanırım boy boy olarak düşünmüşler ama ben tuzda koymak ıstıyorum cay olmasada olur yada cayda olsun ama 4'lü olsun.. onlarında altı cam. madem oyle yarın esseye gıder bakarım
tatlıkedı, benh enuz oyle seylere bakmıyorum daha malum cok var heycan yapıyorum kafam karısıyor sonracıma ama genede eklıyeyım

lila , hoşgeldin canım

ha tatlıkedı ben aldıklarımı magazadan aldım dırek kataloga bakmadım netten ama bakıcam bır suru sey acık suanda onumde ısımde var azıcık :KK70: Bütün ceyızı netten yapıcam sanırım tekrarlıyorum

KızLar tek tek aLıntı yapamadım maleseff yogunLuktan bakıorum öle hepinize çook tşk ederim...
gece kuşuuummm bayıLdımmm yemek takımına güLe güLe kuLLan..:KK16:
:KK54::KK54::KK54::KK16::KK16:

Günaydinlar herkese mutlu bir hafta diliyorum hepinizede gelincikler :KK16: Nasilsiniz iyimisiniz? Uzun zamandir giremiyordum kizlar, size söylemek için sabirsizlandigim bisey kesfettim :KK1:
selam:KK3:

Bütün ceyızı netten yapıcam sanırım tekrarlıyorum
aynen ben de :KK9:

O zaman almıyayım şu 3'lü olanı yıne vipdukkanında var bu kavanozlardan ama hepsı ayrı boyda sanırım boy boy olarak düşünmüşler ama ben tuzda koymak ıstıyorum cay olmasada olur yada cayda olsun ama 4'lü olsun.. onlarında altı cam. madem oyle yarın esseye gıder bakarım
tatlıkedı, benh enuz oyle seylere bakmıyorum daha malum cok var heycan yapıyorum kafam karısıyor sonracıma ama genede eklıyeyım

lila , hoşgeldin canım

ha tatlıkedı ben aldıklarımı magazadan aldım dırek kataloga bakmadım netten ama bakıcam bır suru sey acık suanda onumde ısımde var azıcık :KK70: Bütün ceyızı netten yapıcam sanırım tekrarlıyorum

haklisin canim aynen bende heyecan yapiyorum ama bakmak hosuma gidiyor çok güzel buketler var :KK52:
:KK54::KK54::KK54::KK16::KK16:

selam:KK3:

aynen ben de :KK9:

selammm canim :KK16:

X