InsAllah canimmmm bizim senemiz olcak valla
güle güle kullan yolcucum link yokmu bulamadim nereye koydugunu
Amin canim insaAllah :)
Canim bak 'Ceyizimiz icin neler aldik' Bölüm varya..
Orada bi topic var 'Yolcunun dünyasina hos geldiniz' diye..
Oradan bakabilirsin canim..
herkes bizim çekiliş topiğinde şuan, heyecanla hediyelerin fotolarını ekliolarherkez nerede yahuu lavanta elıf rosa , gulsenn oooo unuttuklarımda nerdesiniz
yaa ben de evlenince işten ayrılacağım, ama nasıl olacak, ne zaman olacak, tazminat nasıl olacak hiç bilmiyorum yaa:26:ya kızlar bide bişi sorcam ben kıdem(evlilik)tazminatı hakkında pek bişi bilmiyorum evlendiğimde işten ayrılıcam ben başka şehire gideceğim için ama nikahı nezaman yapsam nasıl bir yol izlesem bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
topiğne bakacağım canım güle güle kullanYeni gelinleri tebrik ederim bende
Bugün ismarladigim bir kac esyam geldi ceyiz topicime ekledim..
Ablamin uzun yillardir can dostu olan arkadasim geldi bugün bana hayirli olsuna espritden cok güzel bir saat almsi bana cok mahcup oldum ona karsilik olarak bir sey almam gerekiyor diye düsünüyorum..
Haftaya yeni yila giriyoruz..
2012 bizim senemiz olacak kizlar..
hayırlı olsun hoşgeldin canımselam kızlarrrr.
bende 2012 geliniyim.
lilam ve pinkimle aynı topikteniz ama buryada yazmak istiyorum arada.
12 mayısda düğünümmmmm.nişanlım da yılbasından sonra nikah işlemlerini arastırcak inşallah
Canım valla ben burada çeyizlik şeyler satan bi mağazadan aldım internette bulabilirsin ama fiyat farkı çok oluyor,bir de kalite kalite olduğu için görerek,dokunarak almanı tavsiye ederim
Büyük salon nişanı olmayacaksa güzel canım ama eğer büyün nişansa çok sade kaçar gibi geldi
saol canımmm yok evde olcak
evde olacaksa elbise güzel canım, aldın mı?saol canımmm yok evde olcak
evde olacaksa elbise güzel canım, aldın mı?
Eveet :13:
Sende gelinlik begendin mi bileee? :)
selam kızlarrrr.
bende 2012 geliniyim.
lilam ve pinkimle aynı topikteniz ama buryada yazmak istiyorum arada.
12 mayısda düğünümmmmm.nişanlım da yılbasından sonra nikah işlemlerini arastırcak inşallah
saol tatlımmm, çok koyu değil aslında gümüş rengi fotoda öle çıkmış galibaya ama şöyle bir sorun var göğüs dekoltesi var ama benimkiler çok küçük doldurmuyo ayy sinir oldum destekli takayım artık napıyım
ah ah aşkımla evlenmeme daha 180 günüm var