2012' de yazın evlenecekler

mrb kızlar benimde düğünüm 2012 ağustostda inş ama güzel bir gelin olamıycam diye korkuyorum birbirmizi teselli edelim burda

mrb kızlar benimde düğünüm 2012 ağustostda inş ama güzel bir gelin olamıycam diye korkuyorum birbirmizi teselli edelim burda

Evet canım bende güzel gelin olmak istiyorum herles gibi ve ilk olarak rejime başladım saçlarımı uztıyorum:KK16:

canim geç kalmisim yaa desene :26:bu hafta sonu görümcem söyledi kuzenleri ordan yapmis bütün nikah sekeri ve cicek alisverislerinide oda bana söyledi saolsun.. Valla neye göre, ne renk seçicegimi bilmiyorum aslinda.. dügün salonunun dekorasyon rengi belli olsun belki ona göre karar veriririm bende insallah :)

:KK70: teşekkürler canım suanda lımangoda var onu aradım boyutlarını sordum olmadı bernardodan seramık alıcam :KK70: kafam sıstı altı ustu bı kavanoz yahu
ahhh bulsam markasini falan bi sana bi bana alirim kiz valla :KK52:

yeni kısçelerin tarihleri hayırlı olsun :KK34:

herkez nerede yahuu lavanta elıf rosa , gulsenn oooo unuttuklarımda nerdesiniz

kızlar hepinize hayırlı olsunn bende 8 ocakta nişanlanıyorum allah nasip ederse 9 haziranda evleniyorum :) nişan için bakırköy gönül daveti tuttuk düğün için zeytinburnunda sur restaurantta kır düğünü yeri tuttuk:):) cok heyecanlıyımm..

kızlar hepinize hayırlı olsunn bende 8 ocakta nişanlanıyorum allah nasip ederse 9 haziranda evleniyorum :) nişan için bakırköy gönül daveti tuttuk düğün için zeytinburnunda sur restaurantta kır düğünü yeri tuttuk:):) cok heyecanlıyımm..

seninkide hayırlı olsun canım şimdiden :KK1: darısı bize inş :nazar:

ya kızlar bide bişi sorcam ben kıdem(evlilik)tazminatı hakkında pek bişi bilmiyorum evlendiğimde işten ayrılıcam ben başka şehire gideceğim için ama nikahı nezaman yapsam nasıl bir yol izlesem bilmiyorum yardımcı olurmusunuz :KK50:

gece kusu ; 4 adet kahve tuz seker cay ıcın lazım bana nereden bulabılırım ??
Bu aksam bernardoya gıdıyorum benden 110 tl fazla para almıslar kredı kartı slibinde gordum fark ettım bırde 4 adet kupa aldım sımdıde begenmedım 140 tl ne alabılırım dıye dusunuyorum
yıne markafonıden alısverıs pesındeım yatak ortusu alıcam gunluk kadıfe :KK70: mınımalde ındırımde :KK53:
buay500 küsür ödemem var bi dahaki ayda simdiden 530 filan oldu :KK51:
Canım valla ben burada çeyizlik şeyler satan bi mağazadan aldım internette bulabilirsin ama fiyat farkı çok oluyor,bir de kalite kalite olduğu için görerek,dokunarak almanı tavsiye ederim :KK1:
Eki Görüntüle 315732 işte bunu giymeyi düşünüyorum nişanımdaa nasıl kızlar sizcee
Büyük salon nişanı olmayacaksa güzel canım ama eğer büyün nişansa çok sade kaçar gibi geldi
canim geç kalmisim yaa desene :26:bu hafta sonu görümcem söyledi kuzenleri ordan yapmis bütün nikah sekeri ve cicek alisverislerinide oda bana söyledi saolsun.. Valla neye göre, ne renk seçicegimi bilmiyorum aslinda.. dügün salonunun dekorasyon rengi belli olsun belki ona göre karar veriririm bende insallah :)

ahhh bulsam markasini falan bi sana bi bana alirim kiz valla :KK52:
Sipariş vermedik henüz ama ben model ve renk olarak karar verenlerimiz var
Arkadaşlar benimde dügün terihim belli oldu salonda tutuldu
21.08.2012 :KK16:

hayırlı olsun kızlarr:KK19:
ya kızlar bide bişi sorcam ben kıdem(evlilik)tazminatı hakkında pek bişi bilmiyorum evlendiğimde işten ayrılıcam ben başka şehire gideceğim için ama nikahı nezaman yapsam nasıl bir yol izlesem bilmiyorum yardımcı olurmusunuz :KK50:

hiç bilmiyorum ben malesef yaaa

Yeni gelinleri tebrik ederim bende :nazar:

Bugün ismarladigim bir kac esyam geldi ceyiz topicime ekledim..

Ablamin uzun yillardir can dostu olan arkadasim geldi bugün bana hayirli olsuna espritden cok güzel bir saat almsi bana cok mahcup oldum ona karsilik olarak bir sey almam gerekiyor diye düsünüyorum..

Haftaya yeni yila giriyoruz..

2012 bizim senemiz olacak kizlar..

Arkadaşlar benimde dügün terihim belli oldu salonda tutuldu
21.08.2012 :KK16:

hayirli olsun kizlar hosgelmissiniz 2012 gelinleri arasina :KK16:

yenidendogdum, yaniii canim kafani agritma simdiden kücücük baharatliklar için daha neler cikcak bizi deli edecek :KK52: insallah hepsinin hayirlisiyla üstesinden geliriz :))

dügünümüz ayni günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK16::KK16: hayirli olsun canim :nazar: çok sanslisin bende kir dügünü isterdim ama havalara güvenilmiyor :KK43: insallah istedigin gibi geçer heyecan yapma :KK9:

Yeni gelinleri tebrik ederim bende :nazar:

Bugün ismarladigim bir kac esyam geldi ceyiz topicime ekledim..

Ablamin uzun yillardir can dostu olan arkadasim geldi bugün bana hayirli olsuna espritden cok güzel bir saat almsi bana cok mahcup oldum ona karsilik olarak bir sey almam gerekiyor diye düsünüyorum..

Haftaya yeni yila giriyoruz..

2012 bizim senemiz olacak kizlar..

InsAllah canimmmm bizim senemiz olcak valla :KK16:
güle güle kullan yolcucum link yokmu bulamadim nereye koydugunu :KK50:

X