- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
Eki Görüntüle 315732 işte bunu giymeyi düşünüyorum nişanımdaa nasıl kızlar sizcee
güle güle giyin yesilimsi duruyor ama gümüs yazmissin çok hosmus rengi :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 315732 işte bunu giymeyi düşünüyorum nişanımdaa nasıl kızlar sizcee
güle güle giyin yesilimsi duruyor ama gümüs yazmissin çok hosmus rengi :))
mrb kızlar benimde düğünüm 2012 ağustostda inş ama güzel bir gelin olamıycam diye korkuyorum birbirmizi teselli edelim burda
hayırlı olsun kızlarrrrrr
canim geç kalmisim yaa desene :26:bu hafta sonu görümcem söyledi kuzenleri ordan yapmis bütün nikah sekeri ve cicek alisverislerinide oda bana söyledi saolsun.. Valla neye göre, ne renk seçicegimi bilmiyorum aslinda.. dügün salonunun dekorasyon rengi belli olsun belki ona göre karar veriririm bende insallah :)
teşekkürler canım suanda lımangoda var onu aradım boyutlarını sordum olmadı bernardodan seramık alıcam kafam sıstı altı ustu bı kavanoz yahu
ahhh bulsam markasini falan bi sana bi bana alirim kiz valla
yeni kısçelerin tarihleri hayırlı olsun
kızlar hepinize hayırlı olsunn bende 8 ocakta nişanlanıyorum allah nasip ederse 9 haziranda evleniyorum :) nişan için bakırköy gönül daveti tuttuk düğün için zeytinburnunda sur restaurantta kır düğünü yeri tuttuk:):) cok heyecanlıyımm..
Evet canım bende güzel gelin olmak istiyorum herles gibi ve ilk olarak rejime başladım saçlarımı uztıyorum
bende canım ya rejime başlamadım daha ama saçlarımı uzatmaya başladım sivilcelerim var onlardan kurtulmaya çalışıyorum yani sürekli kendimle uğraşıyorum :18::18:
Canım valla ben burada çeyizlik şeyler satan bi mağazadan aldım internette bulabilirsin ama fiyat farkı çok oluyor,bir de kalite kalite olduğu için görerek,dokunarak almanı tavsiye ederimgece kusu ; 4 adet kahve tuz seker cay ıcın lazım bana nereden bulabılırım ??
Bu aksam bernardoya gıdıyorum benden 110 tl fazla para almıslar kredı kartı slibinde gordum fark ettım bırde 4 adet kupa aldım sımdıde begenmedım 140 tl ne alabılırım dıye dusunuyorum
yıne markafonıden alısverıs pesındeım yatak ortusu alıcam gunluk kadıfe mınımalde ındırımde
buay500 küsür ödemem var bi dahaki ayda simdiden 530 filan oldu
Büyük salon nişanı olmayacaksa güzel canım ama eğer büyün nişansa çok sade kaçar gibi geldiEki Görüntüle 315732 işte bunu giymeyi düşünüyorum nişanımdaa nasıl kızlar sizcee
Sipariş vermedik henüz ama ben model ve renk olarak karar verenlerimiz varcanim geç kalmisim yaa desene :26:bu hafta sonu görümcem söyledi kuzenleri ordan yapmis bütün nikah sekeri ve cicek alisverislerinide oda bana söyledi saolsun.. Valla neye göre, ne renk seçicegimi bilmiyorum aslinda.. dügün salonunun dekorasyon rengi belli olsun belki ona göre karar veriririm bende insallah :)
ahhh bulsam markasini falan bi sana bi bana alirim kiz valla
Arkadaşlar benimde dügün terihim belli oldu salonda tutuldu
21.08.2012
mrb kızlar benimde düğünüm 2012 ağustostda inş ama güzel bir gelin olamıycam diye korkuyorum birbirmizi teselli edelim burda
hayırlı olsun kızlarrkızlar hepinize hayırlı olsunn bende 8 ocakta nişanlanıyorum allah nasip ederse 9 haziranda evleniyorum :) nişan için bakırköy gönül daveti tuttuk düğün için zeytinburnunda sur restaurantta kır düğünü yeri tuttuk:):) cok heyecanlıyımm..
ya kızlar bide bişi sorcam ben kıdem(evlilik)tazminatı hakkında pek bişi bilmiyorum evlendiğimde işten ayrılıcam ben başka şehire gideceğim için ama nikahı nezaman yapsam nasıl bir yol izlesem bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
Arkadaşlar benimde dügün terihim belli oldu salonda tutuldu
21.08.2012
dügünümüz ayni günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hayirli olsun canim çok sanslisin bende kir dügünü isterdim ama havalara güvenilmiyor insallah istedigin gibi geçer heyecan yapmakızlar hepinize hayırlı olsunn bende 8 ocakta nişanlanıyorum allah nasip ederse 9 haziranda evleniyorum :) nişan için bakırköy gönül daveti tuttuk düğün için zeytinburnunda sur restaurantta kır düğünü yeri tuttuk:):) cok heyecanlıyımm..
Yeni gelinleri tebrik ederim bende
Bugün ismarladigim bir kac esyam geldi ceyiz topicime ekledim..
Ablamin uzun yillardir can dostu olan arkadasim geldi bugün bana hayirli olsuna espritden cok güzel bir saat almsi bana cok mahcup oldum ona karsilik olarak bir sey almam gerekiyor diye düsünüyorum..
Haftaya yeni yila giriyoruz..
2012 bizim senemiz olacak kizlar..