kızlar altı milyara salon tuttuk sizce fazlamı ya:26:
salon senin içine sindiyse ve tutulduysa artık dert etme tatlım, şimdi hazırlıklarını tamamlamaya baksaol allahsanada nasip etsinyok cnm hafta sonu değil nişanlımın iznine bağlı kaldık..pasta içecek ve çerez ikramlarımız olcak
nişanlın asker mi orada? bandırmaya da gitsen sevdiceğin yanında olacak canım, hem bandırma güzel yerdir, küçük, şirin... orada yaşarken çok sevmezdim ama şimdi çok özlüyorum ben orayı..[tayin istedi ankaraya inş olur eğer olmazsa evet bandırmaya gideceğim mecbur
pek resim yok ama güzel duruyor canım önemli olan zaten sizin mutluluğunuz
salon senin içine sindiyse ve tutulduysa artık dert etme tatlım, şimdi hazırlıklarını tamamlamaya bakdüğünün herbişeyin tadını çıkart
nişanlın asker mi orada? bandırmaya da gitsen sevdiceğin yanında olacak canım, hem bandırma güzel yerdir, küçük, şirin... orada yaşarken çok sevmezdim ama şimdi çok özlüyorum ben orayı..
salon senin içine sindiyse ve tutulduysa artık dert etme tatlım, şimdi hazırlıklarını tamamlamaya bakdüğünün herbişeyin tadını çıkart
nişanlın asker mi orada? bandırmaya da gitsen sevdiceğin yanında olacak canım, hem bandırma güzel yerdir, küçük, şirin... orada yaşarken çok sevmezdim ama şimdi çok özlüyorum ben orayı..
pek resim yok ama güzel duruyor canım önemli olan zaten sizin mutluluğunuz
saol cnm allah herkesin gönlüne göre versin
mekan çok güzelmiş canımmm çok beğendim hayırlı olsun inş. maşallah
salonun alanınıda göstermek istedim ama resim bulamadım saol darısı başına cnm
salon güzelmiş canım, senin de içine sinmiş, gerisini boşver
Aminn inşallah canımçok içime sindi cnmallah evlendiğimiz günleri göstermeyi nasip etsin
ben şimdi bursadayım.. Bursada doğdum, bandırmada büyüdüm, ama memleketim olan bursaya geri döndüm, çünkü burada iş ve eş buldumastsubay canım.sen nerdesin şimdi ? doğma büyüme ankaradayım ve çok seviyorum hiç biryere tercih etmem
yolcu; ben elbiseyi begenmedim canım üzgünüm
salon güzelmiş canım, senin de içine sinmiş, gerisini boşver
Aminn inşallah canım
ben şimdi bursadayım.. Bursada doğdum, bandırmada büyüdüm, ama memleketim olan bursaya geri döndüm, çünkü burada iş ve eş buldumama bandırmayı çok ama çok özlüyorum.. deniz içinde büyüyen biri için denizden uzak olmak gerçekten çok zormuş.. sen bandırma deyince bile içim sızladı resmen..
hava üssündeki lojmanlarda kankardeşim vardı, onlara kalmaya giderdim, ben lojmanları beğenmiştim, eğer sen de oraya gidersen lojmanda kalırsınız heralde..
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, ama şöyle düşün, ankaraya tayininiz çıkana kadar yaşanabilecek biyer en azından, için rahat olsun yani
Albüm eklenmistir kizlar yorumlarinizi bekliyorum.
canım nerden bakıyoruz ?
Herkesciklere hayirli bir gün dilerim.
Ben bugün resmen sarhos gibi hiss ediyorum kendimi.
Gece gözüme uyku girmedi kara kara düsündüm durdum.
Herkes iyidir insaAllah?
Kizlar özel albüm yapip kina gecemde giymeyi düsündügüm elbiseyi paylasicam.
Yorum yaparsaniz sevinirim.
Önce fotograflarimda bir bulayim ekleyince haber veririm.
Herkese güzel bir hafta dilerim.