güle güle kullanıkı adet nevresım aldımbiri sar-ev biri minimal marka
yolcu; ben elbiseyi begenmedim canım üzgünüm
inşallah canım, düğün ne zaman?evet cnm büyük ihtimal lojman olur, öyle herkes çok güzel diyo canım inş hemen alışırım
niye sildin kııııı? bakacaktım ben dee :26:Albümü sildim tesekkürler yine de.
güle güle kullan
inşallah canım, düğün ne zaman?
Gulerek kullan cnmNevresim takımı aldım internettenSarev
çok hoş oluyor ama sonuc ne gösterir tabi orasıda var ıster ıstemez kulanışı zor olabılır cnm.Haziran ayında nasipse düğünüm olacak bayanlar. çeyizimi tamamlıyorum emin adımlarla ama bir konuda yardım istiyorum ben. Kristal takımları gümüş yaldızlı almak ,stiyorum ama yaldızlılar suya pek fazla gelmiyormuş. Ee bianda yaldızlıları çıkarsa süsü bitti. Sizce yaldızlı kristal takımlarını öneriyormusunuz ve kullanışı nasıl temizlenmesi
Gülerek takınkızlar pırlanta tek taşımı aldıkkk zen den Tektaş Pırlanta Yüzük : ZEN PIRLANTA bunu beğendim aşkım sonsuzluk işareti olanı beğenmişti ama gittim baktım panoradan taktım çok kötü duruyodu almadık.bandırmada şubesi olmadığı için netten siparişini verdik cumaya kadar gelir inş. kızlar kolyede fantazi kolye kalpli onu aldık çok mutluyummmhayırlısıyla şu söz nişanda bi olsaydı heyecan yapıyorum :18:
kızlar altı milyara salon tuttuk sizce fazlamı ya:26:
kızlar haftasonu dışarı çıkmıştım gezerken çok güzel bir abiye buldum fiyatıda uygun olunca nişan alışverişine çıkmadan kendim aldım elbisemiyalnız benim nişanım evde olacağı için abartımı olur bilmiyorum ama çok hoşuma gitti ne olursa olsun giymek istiyorum fotoyu atmadım bilgisayara atınca ekleyim ama nasıl ekleyeceğim kızlar
çok sağol canımmmkızlarrr güle güle kullanın her ikinizdee cicilerinizi
Gecem kuşum çaydanlığına bayıldımm ben yaaa
bu arada günaydın hatunlar ve yine pazartesi sendromu püff
çok teşekkürlerr canımmmlilammm hayırlısı olsun kınalıkların,,çok güzellerrr
gece kuşummm alıntı yapmıştım ama olmadıı sanırımçook beğendim yemek takımının modelini çok beğeniyordum ben zaten hepsini iyi günlerde kullan innşallahhh
canım ismini bilmiyoruz ki nasıl eklicez?bütün takım kütahya corner serisi canımOOoo gece kusu birbirine cok güzel kombin etmişssin tencere takımının markası ve fiyatı ne acaba canım ?
Buarada lilada alışberiş yapmıs kına için bana o kadar uzak geliyorki anlatamam
istanbulda hava hala cok soguk buz gıbı hatta bu sabah cok çiğ düşmüş yerler kayıyordu hep
mesai basşayallı 1 saatı gecıyor hala uyukluyorum
sebebsız yere boyle bı ıcım huzunlu
yolcu ; sen böyle seylerı cok kafana takıyorsun hanı yengemıde ver dememısın dıye bence bıraz rahat relax davranmalısın boyle her yaptıgını sorgulamak seni yormuyormu ?
Beni niye face kimse eklemiyor ya :26:
çok sağol canımcımmKızlar günaydın. Güzel bir hafta diliyorum herkese. Kızlar geçmişe çok bakamadım ama birkaç sayfa geriye gittiğimde herkesin cici cici çeyizler aldıklarını ve eksikliklerini tamaladığını gördüm. Güle Güle kullanmak nasip etsin Allahım çok güzeller.
hayırlı olsunNevresim takımı aldım internettenSarev
çok tatlıymış canımkızlar pırlanta tek taşımı aldıkkk zen den Tektaş Pırlanta Yüzük : ZEN PIRLANTA bunu beğendim aşkım sonsuzluk işareti olanı beğenmişti ama gittim baktım panoradan taktım çok kötü duruyodu almadık.bandırmada şubesi olmadığı için netten siparişini verdik cumaya kadar gelir inş. kızlar kolyede fantazi kolye kalpli onu aldık çok mutluyummmhayırlısıyla şu söz nişanda bi olsaydı heyecan yapıyorum :18:
kristal takımlarını sadece süs amaçlı gördüğüm için almıcam o yüzden hiç bilmiyorumHaziran ayında nasipse düğünüm olacak bayanlar. çeyizimi tamamlıyorum emin adımlarla ama bir konuda yardım istiyorum ben. Kristal takımları gümüş yaldızlı almak ,stiyorum ama yaldızlılar suya pek fazla gelmiyormuş. Ee bianda yaldızlıları çıkarsa süsü bitti. Sizce yaldızlı kristal takımlarını öneriyormusunuz ve kullanışı nasıl temizlenmesi
hakket kuzum haaliloşum hayırlı uğurlu olsun tatlım, çok güzeller
Ewet canım baya baya azaldı, 146 oldu bugün
walla tatlım biz nişanda birçok şeyini aldık zaten damadımın... düğüne yakın da eksik neyi varsa alacağız işte... damatlık fln alırız, yine çamaşır çorabını giymini kuşamını alırız... başka da bi eksiği kalmadı sanırsam:26:
kuzummmmm güle güle kullan
ewet canım, bizde kız tarafı alıo
güle güle kullanalım yawyummm, daha bi sürü şeyimiz aynı olacak topikcek sanırımmasa örtülerimiz, çamaşır makinalarımız, yemek takımlarımız .. fln
canım yaa evim netten alınan şeyler çok geç geliyor.. dedikleri tarihte göndermiolar, bubabur'un da başına geldi benim de:26:
bi de ben sarev nevresimi geçen hafta markafoniden 139 tl aldım:26:
hangini aldın, bak benimki bu..
Eki Görüntüle 314173
canım hizmettine ,ikramına ve yerine göre değişirkızlar altı milyara salon tuttuk sizce fazlamı ya:26:
Albüm eklenmistir kizlar yorumlarinizi bekliyorum.
kızlaarrrrrr günaydınnnnnn esse bugün morhipo da kampanyada ilgililere duyurulur
Cevaplarken altta eklentı ekle var ordan eklıyceksın cnm begendıysen gerısı sorun degıl
KızLar tek tek aLıntı yapamadım maleseff yogunLuktan bakıorum öle hepinize çook tşk ederim...
gece kuşuuummm bayıLdımmm yemek takımına güLe güLe kuLLan..
selamGünaydinlar herkese mutlu bir hafta diliyorum hepinizede gelinciklerNasilsiniz iyimisiniz? Uzun zamandir giremiyordum kizlar, size söylemek için sabirsizlandigim bisey kesfettim
aynen ben deBütün ceyızı netten yapıcam sanırım tekrarlıyorum
O zaman almıyayım şu 3'lü olanı yıne vipdukkanında var bu kavanozlardan ama hepsı ayrı boyda sanırım boy boy olarak düşünmüşler ama ben tuzda koymak ıstıyorum cay olmasada olur yada cayda olsun ama 4'lü olsun.. onlarında altı cam. madem oyle yarın esseye gıder bakarım
tatlıkedı, benh enuz oyle seylere bakmıyorum daha malum cok var heycan yapıyorum kafam karısıyor sonracıma ama genede eklıyeyım
lila , hoşgeldin canım
ha tatlıkedı ben aldıklarımı magazadan aldım dırek kataloga bakmadım netten ama bakıcam bır suru sey acık suanda onumde ısımde var azıcıkBütün ceyızı netten yapıcam sanırım tekrarlıyorum
selam
aynen ben de