2012' de yazın evlenecekler

saol allahsanada nasip etsin:KK8:yok cnm hafta sonu değil nişanlımın iznine bağlı kaldık..pasta içecek ve çerez ikramlarımız olcak :KK16:
salon senin içine sindiyse ve tutulduysa artık dert etme tatlım, şimdi hazırlıklarını tamamlamaya bak :KK34: düğünün herbişeyin tadını çıkart :KK34:

[tayin istedi ankaraya inş olur eğer olmazsa evet bandırmaya gideceğim mecbur :KK43:
nişanlın asker mi orada? bandırmaya da gitsen sevdiceğin yanında olacak canım, hem bandırma güzel yerdir, küçük, şirin... orada yaşarken çok sevmezdim ama şimdi çok özlüyorum ben orayı..:KK14::KK14::KK14:

$302062_269097529777034_202727053080749_861084_1427262181_n.jpg $308840_269097026443751_202727053080749_861077_653173691_n.jpg

kızlar paylaşmak istedim ama pek resim bulamadım :KK1:

salon senin içine sindiyse ve tutulduysa artık dert etme tatlım, şimdi hazırlıklarını tamamlamaya bak :KK34: düğünün herbişeyin tadını çıkart :KK34:

nişanlın asker mi orada? bandırmaya da gitsen sevdiceğin yanında olacak canım, hem bandırma güzel yerdir, küçük, şirin... orada yaşarken çok sevmezdim ama şimdi çok özlüyorum ben orayı..:KK14::KK14::KK14:

çok içime sindi cnm :KK1:allah evlendiğimiz günleri göstermeyi nasip etsin:KK16:

astsubay canım.sen nerdesin şimdi ? doğma büyüme ankaradayım ve çok seviyorum hiç biryere tercih etmem :KK14:

Eki Görüntüle 314188 Eki Görüntüle 314189

kızlar paylaşmak istedim ama pek resim bulamadım :KK1:
salon güzelmiş canım, senin de içine sinmiş, gerisini boşver :KK34:

çok içime sindi cnm :KK1:allah evlendiğimiz günleri göstermeyi nasip etsin:KK16:
Aminn inşallah canım :KK16:
astsubay canım.sen nerdesin şimdi ? doğma büyüme ankaradayım ve çok seviyorum hiç biryere tercih etmem :KK14:
ben şimdi bursadayım.. Bursada doğdum, bandırmada büyüdüm, ama memleketim olan bursaya geri döndüm, çünkü burada iş ve eş buldum :KK1: ama bandırmayı çok ama çok özlüyorum.. deniz içinde büyüyen biri için denizden uzak olmak gerçekten çok zormuş.. sen bandırma deyince bile içim sızladı resmen..:KK31:
hava üssündeki lojmanlarda kankardeşim vardı, onlara kalmaya giderdim, ben lojmanları beğenmiştim, eğer sen de oraya gidersen lojmanda kalırsınız heralde..
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, ama şöyle düşün, ankaraya tayininiz çıkana kadar yaşanabilecek biyer en azından, için rahat olsun yani :KK34:

Herkesciklere hayirli bir gün dilerim.
Ben bugün resmen sarhos gibi hiss ediyorum kendimi.
Gece gözüme uyku girmedi kara kara düsündüm durdum.
Herkes iyidir insaAllah?

Kizlar özel albüm yapip kina gecemde giymeyi düsündügüm elbiseyi paylasicam.
Yorum yaparsaniz sevinirim.
Önce fotograflarimda bir bulayim ekleyince haber veririm.

Herkese güzel bir hafta dilerim.

ıkı adet nevresım aldım :KK1: :KK1::KK1::KK1: biri sar-ev biri minimal marka

yolcu; ben elbiseyi begenmedim canım üzgünüm

salon güzelmiş canım, senin de içine sinmiş, gerisini boşver :KK34:

Aminn inşallah canım :KK16:

ben şimdi bursadayım.. Bursada doğdum, bandırmada büyüdüm, ama memleketim olan bursaya geri döndüm, çünkü burada iş ve eş buldum :KK1: ama bandırmayı çok ama çok özlüyorum.. deniz içinde büyüyen biri için denizden uzak olmak gerçekten çok zormuş.. sen bandırma deyince bile içim sızladı resmen..:KK31:
hava üssündeki lojmanlarda kankardeşim vardı, onlara kalmaya giderdim, ben lojmanları beğenmiştim, eğer sen de oraya gidersen lojmanda kalırsınız heralde..
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, ama şöyle düşün, ankaraya tayininiz çıkana kadar yaşanabilecek biyer en azından, için rahat olsun yani :KK34:

evet cnm büyük ihtimal lojman olur, öyle herkes çok güzel diyo canım inş hemen alışırım :KK34:

Herkesciklere hayirli bir gün dilerim.
Ben bugün resmen sarhos gibi hiss ediyorum kendimi.
Gece gözüme uyku girmedi kara kara düsündüm durdum.
Herkes iyidir insaAllah?

Kizlar özel albüm yapip kina gecemde giymeyi düsündügüm elbiseyi paylasicam.
Yorum yaparsaniz sevinirim.
Önce fotograflarimda bir bulayim ekleyince haber veririm.

Herkese güzel bir hafta dilerim.

yolcummmm??niye sildin hemen yorum yapılmamış pek fikir verirdik belki sana

X