KızLaaar uzun bi aradan sonra seLamm =)
Geçmişi okuyamadım kusuruma bakmayınn çok sayfa birikmişşş..
Bugün eminönüne aLışverişe gittik..aLdıkLarımı payLaşıorum fikir oLur beLki sizin için de...
Eki Görüntüle 313435 Eki Görüntüle 313448 Eki Görüntüle 313447 Eki Görüntüle 313446 Eki Görüntüle 313445 Eki Görüntüle 313444 Eki Görüntüle 313443 Eki Görüntüle 313442 Eki Görüntüle 313441 Eki Görüntüle 313440 Eki Görüntüle 313439 Eki Görüntüle 313438 Eki Görüntüle 313437 Eki Görüntüle 313436 Eki Görüntüle 313434 Eki Görüntüle 313433 Eki Görüntüle 313449
yemek takımım
tencere takımım
çaydanlığım
fotografını boyut sorun yarattığı için yükleyemedim şurdan bakabilirsiniz:
Ktahya Porselen 90 PARA ATAL KAIK BIAK TAKIMI | atal Kak Bak Takmlar - Ktahya , www.yenireyon.com
Nevresim takımı aldım internettenSarev
kızlar pırlanta tek taşımı aldıkkk zen den Tektaş Pırlanta Yüzük : ZEN PIRLANTA bunu beğendim aşkım sonsuzluk işareti olanı beğenmişti ama gittim baktım panoradan taktım çok kötü duruyodu almadık.bandırmada şubesi olmadığı için netten siparişini verdik cumaya kadar gelir inş. kızlar kolyede fantazi kolye kalpli onu aldık çok mutluyummmhayırlısıyla şu söz nişanda bi olsaydı heyecan yapıyorum :18:
liloşum hayırlı uğurlu olsun tatlım, çok güzellerKızLaaar uzun bi aradan sonra seLamm =)
Geçmişi okuyamadım kusuruma bakmayınn çok sayfa birikmişşş..
Bugün eminönüne aLışverişe gittik..aLdıkLarımı payLaşıorum fikir oLur beLki sizin için de...
Ewet canım baya baya azaldı, 146 oldu bugüncanım Allah kavuştursun az kalmış yokuş aşağı inmeye başlamış şafagın..
walla tatlım biz nişanda birçok şeyini aldık zaten damadımın... düğüne yakın da eksik neyi varsa alacağız işte... damatlık fln alırız, yine çamaşır çorabını giymini kuşamını alırız... başka da bi eksiği kalmadı sanırsam:26:SaoLsun kayınvaLidem soruo ben herseye bosver aLmayaLım dıorum..en sonunda nişanLımın teyzesı bı kızdı aLınacak hersey dieYa insanLarı zora sokmak istemıorum bi de utanıorum sunu aLın bunu aLın dıemem ben asLa...İç çamaşırcıda makyaj malzemesi fln da ekLıoLardı yok dedım aLMayın..hem kuLLanamam onLarı yazık OLur..dogru mu yaptım bıLmıorum :S..
KızLar bir de bişey sorucam...Şimdi biz gittik bana böLe aLışveriş yaptık..Bizim de damada yapmamız gerekıo mu?
Yapıcaksak damadı da mı götürücez böLe aLışverişe?
Bi de neLer aLınır?
Yardımcı oLur musunuz..
kuzummmmm güle güle kullanyemek takımım
tencere takımım
çaydanlığım
fotografını boyut sorun yarattığı için yükleyemedim şurdan bakabilirsiniz:
Ktahya Porselen 90 PARA ATAL KAIK BIAK TAKIMI | atal Kak Bak Takmlar - Ktahya , www.yenireyon.com
ewet canım, bizde kız tarafı alıokızlar damatlığı kız tarafımı alıyo
güle güle kullanalım yawyummm, daha bi sürü şeyimiz aynı olacak topikcek sanırımevet aynı takımı aldık kuzum çok teşekkürlerr
canım yaa evim netten alınan şeyler çok geç geliyor.. dedikleri tarihte göndermiolar, bubabur'un da başına geldi benim de:26:GÜNAYDIN kızlarrr
gene ben netten alısverıs derdındeyım
tabı once bı lımıtımı kontrol etmem gerek ama bugun evım.nette schafer 10 parca 220 tl trendyolda sar-ev saten nevresım 144 tl
tencere alsammı ne dersınız yoksa ceyız magazalarındada bu fıyata bulabılırmıyım aslında korkmaz almayı dusunuyorum ama nevresımımı alsam napsam ? buarada ben gecmıse bakayım
hangini aldın, bak benimki bu..Nevresim takımı aldım internettenSarev
hayırlı olsun canım, güle güle kullan.. Sen Bandırmada'mısın?kızlar pırlanta tek taşımı aldıkkk zen den Tektaş Pırlanta Yüzük : ZEN PIRLANTA bunu beğendim aşkım sonsuzluk işareti olanı beğenmişti ama gittim baktım panoradan taktım çok kötü duruyodu almadık.bandırmada şubesi olmadığı için netten siparişini verdik cumaya kadar gelir inş. kızlar kolyede fantazi kolye kalpli onu aldık çok mutluyummmhayırlısıyla şu söz nişanda bi olsaydı heyecan yapıyorum :18:
hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin... eğer iyi bi marka alıp kullanma şartlarına uyarsan yaldızlar gitmez canımHaziran ayında nasipse düğünüm olacak bayanlar. çeyizimi tamamlıyorum emin adımlarla ama bir konuda yardım istiyorum ben. Kristal takımları gümüş yaldızlı almak ,stiyorum ama yaldızlılar suya pek fazla gelmiyormuş. Ee bianda yaldızlıları çıkarsa süsü bitti. Sizce yaldızlı kristal takımlarını öneriyormusunuz ve kullanışı nasıl temizlenmesi
kızlar pırlanta tek taşımı aldıkkk zen den Tektaş Pırlanta Yüzük : ZEN PIRLANTA bunu beğendim aşkım sonsuzluk işareti olanı beğenmişti ama gittim baktım panoradan taktım çok kötü duruyodu almadık.bandırmada şubesi olmadığı için netten siparişini verdik cumaya kadar gelir inş. kızlar kolyede fantazi kolye kalpli onu aldık çok mutluyummmhayırlısıyla şu söz nişanda bi olsaydı heyecan yapıyorum :18:
hımm anladım, benim de baba tarafım bandırmalı da, belki seninle tanışıyor olabiliriz dicektimçok teşekkür ederim canlarımmmm çok sağolunn, deryaw yok tatlım aşkım ordaa ben ankaradayım
bence değil tatlım, haftasonu mu? ikramda ne var? hayırlı uğurlu olsun canımkızlar altı milyara salon tuttuk sizce fazlamı ya:26:
hımm anladım, benim de baba tarafım bandırmalı da, belki seninle tanışıyor olabiliriz dicektimbandırma'ya mı evleneceksin peki?
bence değil tatlım, haftasonu mu? ikramda ne var? hayırlı uğurlu olsun canımdarısı başıma
hımm anladım, benim de baba tarafım bandırmalı da, belki seninle tanışıyor olabiliriz dicektimbandırma'ya mı evleneceksin peki?
tayin istedi ankaraya inş olur eğer olmazsa evet bandırmaya gideceğim mecbur
kızlar altı milyara salon tuttuk sizce fazlamı ya:26:
melekkkk cnm hayırlı olsunbence biraz fazla gibi ama hangi ilde olcaktı düğün ?