2012' de yazın evlenecekler

lilammm hayırlısı olsun kınalıkların,,çok güzellerrr

gece kuşummm alıntı yapmıştım ama olmadıı sanırım çook beğendim yemek takımının modelini çok beğeniyordum ben zaten hepsini iyi günlerde kullan innşallahhh

OOoo gece kusu birbirine cok güzel kombin etmişssin tencere takımının markası ve fiyatı ne acaba canım ?
Buarada lilada alışberiş yapmıs kına için bana o kadar uzak geliyorki anlatamam
istanbulda hava hala cok soguk buz gıbı hatta bu sabah cok çiğ düşmüş yerler kayıyordu hep
mesai basşayallı 1 saatı gecıyor hala uyukluyorum
sebebsız yere boyle bı ıcım huzunlu
yolcu ; sen böyle seylerı cok kafana takıyorsun hanı yengemıde ver dememısın dıye bence bıraz rahat relax davranmalısın boyle her yaptıgını sorgulamak seni yormuyormu ?
Beni niye face kimse eklemiyor ya :26:

Kızlar günaydın. Güzel bir hafta diliyorum herkese. Kızlar geçmişe çok bakamadım ama birkaç sayfa geriye gittiğimde herkesin cici cici çeyizler aldıklarını ve eksikliklerini tamaladığını gördüm. Güle Güle kullanmak nasip etsin Allahım çok güzeller.

kızlar pırlanta tek taşımı aldıkkk zen den Tektaş Pırlanta Yüzük : ZEN PIRLANTA bunu beğendim aşkım sonsuzluk işareti olanı beğenmişti ama gittim baktım panoradan taktım çok kötü duruyodu almadık.bandırmada şubesi olmadığı için netten siparişini verdik cumaya kadar gelir inş. kızlar kolyede fantazi kolye kalpli onu aldık çok mutluyummm hayırlısıyla şu söz nişanda bi olsaydı heyecan yapıyorum :18:

Haziran ayında nasipse düğünüm olacak bayanlar. çeyizimi tamamlıyorum emin adımlarla ama bir konuda yardım istiyorum ben. Kristal takımları gümüş yaldızlı almak ,stiyorum ama yaldızlılar suya pek fazla gelmiyormuş. Ee bianda yaldızlıları çıkarsa süsü bitti. Sizce yaldızlı kristal takımlarını öneriyormusunuz ve kullanışı nasıl temizlenmesi

Hayırlı olsun, her şey böyle gönlünce geçsin

liloşum hayırlı uğurlu olsun tatlım, çok güzeller

canım Allah kavuştursun az kalmış yokuş aşağı inmeye başlamış şafagın..
Ewet canım baya baya azaldı, 146 oldu bugün

walla tatlım biz nişanda birçok şeyini aldık zaten damadımın... düğüne yakın da eksik neyi varsa alacağız işte... damatlık fln alırız, yine çamaşır çorabını giymini kuşamını alırız... başka da bi eksiği kalmadı sanırsam:26:

kuzummmmm güle güle kullan

kızlar damatlığı kız tarafımı alıyo
ewet canım, bizde kız tarafı alıo

evet aynı takımı aldık kuzum çok teşekkürlerr
güle güle kullanalım yawyummm, daha bi sürü şeyimiz aynı olacak topikcek sanırım masa örtülerimiz, çamaşır makinalarımız, yemek takımlarımız .. fln

canım yaa evim netten alınan şeyler çok geç geliyor.. dedikleri tarihte göndermiolar, bubabur'un da başına geldi benim de:26:
bi de ben sarev nevresimi geçen hafta markafoniden 139 tl aldım:26:

Nevresim takımı aldım internetten Sarev
hangini aldın, bak benimki bu..

hayırlı olsun canım, güle güle kullan.. Sen Bandırmada'mısın?

hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin... eğer iyi bi marka alıp kullanma şartlarına uyarsan yaldızlar gitmez canım

hayırlı olsun cnm sağlıkla kullan

çok teşekkür ederim canlarımmmm çok sağolunn, deryaw yok tatlım aşkım ordaa ben ankaradayım
hımm anladım, benim de baba tarafım bandırmalı da, belki seninle tanışıyor olabiliriz dicektim bandırma'ya mı evleneceksin peki?

kızlar altı milyara salon tuttuk sizce fazlamı ya:26:
bence değil tatlım, haftasonu mu? ikramda ne var? hayırlı uğurlu olsun canım darısı başıma

saol allahsanada nasip etsinyok cnm hafta sonu değil nişanlımın iznine bağlı kaldık..pasta içecek ve çerez ikramlarımız olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…