- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
Tatlıkedi hemen ekledim, gerçekten çok cici tasarımlar var.
Teşekkürler bilgi için
ne demek canim benim keyifle bakinin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlıkedi hemen ekledim, gerçekten çok cici tasarımlar var.
Teşekkürler bilgi için
slm kızlarrrrr
Gülüm nasılsınnnnselammm bacımmmm
bilmiyorum tatlım ama bağlı olduğu nüfus müdürlüğüne sorsa daha sağlam bi bilgi alır nişanlın...Merhaba kizlar.
Size bir sorum olacak yardim edebilirseniz sevinirim.
Nikah islemlerimizi hall edebilmem icin nisanlimin bana göndermesi gereken belgeler var.
Bunlardan bir tanesi 'türk vatandasi oldugunu kanitlayan belge'.
Peki bunun adi nedir ve nereden alabilir?
Nüfus cüzdani yani mavi kart olmuyormus sanirim. Pasaportu da yok nisanlimin?
Ne yapmaliyiz peki simdi?
bilmiyorum tatlım ama bağlı olduğu nüfus müdürlüğüne sorsa daha sağlam bi blgi alır nişanlın...
rica ederim tatlımNüfus müdürlügü tamam canim benim cok cok tesekkür ederim.
Gülüm nasılsınnnn
Merhaba kizlar.
Size bir sorum olacak yardim edebilirseniz sevinirim.
Nikah islemlerimizi hall edebilmem icin nisanlimin bana göndermesi gereken belgeler var.
Bunlardan bir tanesi 'türk vatandasi oldugunu kanitlayan belge'.
Peki bunun adi nedir ve nereden alabilir?
Nüfus cüzdani yani mavi kart olmuyormus sanirim. Pasaportu da yok nisanlimin?
Ne yapmaliyiz peki simdi?
herkez nerede metalık 4 adet buyuk kavanoz gıbı baharatlık ıstıyorum kahve seker tuz cay
onerılerınızı beklıyorum gelınlerım
Yolcu; ınan ben hıc hatırlamıyorum bendende ıstemıslerdı bunları ama nufus kayıttan bekarlık belgesımı acaba bılemedım canım benım sen bana kırgın degılsın dımı ?
Öpüyorum sızı mesaı bıttı muaahhaa gelinlerim
Yolcucum "nüfus kayit örnegi" olabilir mi acaba?
yenidendogdum;
Eki Görüntüle 315288 Eki Görüntüle 315289 Eki Görüntüle 315291
gittigidiyordan bunlari buldum çok $Iklar ya :)
Diger ikisinide internette resim olarak ararken buldum valla markasini bilemicem
canım benim çok güzellermiş güle güle kullanırsın inş.
Ben bütün takımlarımı bu metallerden aldım canım büyüklü küçüklü 10 tane ,baharat seti,yağlık sosluk,çöp kovası vs...
Canım ya ben çok sonradan gördüm senin eklediklerini bindallın harikaaa sen de güle güle kullanKızLar tek tek aLıntı yapamadım maleseff yogunLuktan bakıorum öle hepinize çook tşk ederim...
gece kuşuuummm bayıLdımmm yemek takımına güLe güLe kuLLan..
Günaydinlar herkese mutlu bir hafta diliyorum hepinizede gelincikler Nasilsiniz iyimisiniz? Uzun zamandir giremiyordum kizlar, size söylemek için sabirsizlandigim bisey kesfettim
Facebook'ta "gelin buketlerim yapay ve canli" diye birisi var, hatta Istanbul'da sanayi mahallesinde magazalarida varmis, çok hos gelin buketleri, nikah sekerleri, gelin taçlari ve hatta gelinle damadin dügün esnasinda kullanacagi bardaga kadar süper tasarimlar yapiyorlar..
Eklemenizi tavsiye ederim fikir edinmek açisindan :)
Ortadakini çok sevdim bende öyle bisey ariyorum tamda ya :)) internetten mi siparis verdin canim?
güle güle kullan insallah
Yolcucum "nüfus kayit örnegi" olabilir mi acaba?
yenidendogdum;
Eki Görüntüle 315288 Eki Görüntüle 315289 Eki Görüntüle 315291
gittigidiyordan bunlari buldum çok $Iklar ya :)
Diger ikisinide internette resim olarak ararken buldum valla markasini bilemicem
Eki Görüntüle 315732 işte bunu giymeyi düşünüyorum nişanımdaa nasıl kızlar sizcee
güzelmiş cnm sende benim gibi koyu renklerden yanasın galiba
Ben bütün takımlarımı bu metallerden aldım canım büyüklü küçüklü 10 tane ,baharat seti,yağlık sosluk,çöp kovası vs...
Canım ya ben çok sonradan gördüm senin eklediklerini bindallın harikaaa sen de güle güle kullan
Aylar öncesinden hepimiz çiçeğimizi beğendik bile ordan
ahhh bulsam markasini falan bi sana bi bana alirim kiz vallatatlı kedı buldugun o 3 resımınde genıs kavanoz baharatlıkları tam benlık yaaaw