2012' de yazın evlenecekler

Genelde öyle olur benim bildigim.

Gelinligi erkek tarafi, damatligi kiz tarafi alir.

Ama ailelerin anlasmasina bagli yine de.

Hos geldin diycem ama kacicaksin yine sanirim :)

Facte seni ekledim ben sanirim

yok kaçmıorum burda hep gözüm..nadasa çekildim bu aralar biraz evet söyledi kızlar senmişsin ekleyende.bi silip bi ekliomuşsun o yüsden emin olamadık senmisin deilmisin

Gecekusum deryaw'le ayni takimi almisniz cok güzel gercekten rengine bayildim güle güle kullan insaAllah
evet aynı takımı aldık kuzum çok teşekkürlerr
içli dışlı olmak kişilere bağlı ama her zaman arada çizgi olmalı kuzu. çok çok samimi değilsen selam yeter böyle şeylerle sıkma canını
kızlar damatlığı kız tarafımı alıyo
evet canım
bende 2012 temmuzundaa evlenıyorum kızlar... daha vakıt olmasına ragmen inanılmazz heyecan basıo bazenn((
hayırlı olsunnn
sakızımı özledimm

gel verem

Eger aranızda bı problem varsa ki soguk davranıyor demıssın cnm bu yuzden ıyı yapmıssın.

Liloşummmmmmmmmmm süper süperrrrrrrrrrrr hepside

kızlarrr güle güle kullanın her ikinizdee cicilerinizi

Gecem kuşum çaydanlığına bayıldımm ben yaaa

bu arada günaydın hatunlar ve yine pazartesi sendromu püff

GÜNAYDIN kızlarrr
gene ben netten alısverıs derdındeyım
tabı once bı lımıtımı kontrol etmem gerek ama bugun evım.nette schafer 10 parca 220 tl trendyolda sar-ev saten nevresım 144 tl
tencere alsammı ne dersınız yoksa ceyız magazalarındada bu fıyata bulabılırmıyım aslında korkmaz almayı dusunuyorum ama nevresımımı alsam napsam ? buarada ben gecmıse bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…