- 1 Aralık 2010
- 1.968
- 24
Evet belli bi mesafeyi koruyabilmeyi ögrenmeliyim bende :)
Görümcen var mi peki?
Yoksa ailenin tek evladi mi? :)
ailenin tek çocuğu cnm yani kimse yok ne görümce ne elti:26:nişanlım adına üzülüyorum ama keşke olsaydı diorum
Olsun canim onun da avantajilari vardir :)
Senin kardesin yada büyük kardesin var mi peki?
bende 2012 temmuzundaa evlenıyorum kızlar... daha vakıt olmasına ragmen inanılmazz heyecan basıo bazenn((
sakızımı özledimm
Hos geldin diycem ama kacicaksin yine sanirim :)
Facte seni ekledim ben sanirim
Hayirli olsun :) Hos geldin. Hazirliklar nasil gidiyor? Neler yaptin? Eksiklerin neler? Anlatsana biraz :)
canım hazırlıklara çarsıdan basladık.. nişan için kırmızı bi abiye 2tkım elbise iç çamasırı aldık. ayakkabı birde.. şmdi çeyizin derdine düştümm(
Hayirli olsun :) Hos geldin. Hazirliklar nasil gidiyor? Neler yaptin? Eksiklerin neler? Anlatsana biraz :)
canım hazırlıklara çarsıdan basladık.. nişan için kırmızı bi abiye 2tkım elbise iç çamasırı aldık. ayakkabı birde.. şmdi çeyizin derdine düştümm(
Nisanin ne zaman peki? :)
Allah yardimcin olsun.
Yavas yavas hall edersin hepsini dert etme.
kızlar damatlığı kız tarafımı alıyo
Nisanin ne zaman peki? :)
Allah yardimcin olsun.
Yavas yavas hall edersin hepsini dert etme.
Nişan oldu bitti gülüm. 29ekimdeydi. dügün 1 temmuz:))) inşallah halledilir bitmiyo eksikkkk
evet aynı takımı aldık kuzum çok teşekkürlerrGecekusum deryaw'le ayni takimi almisniz cok güzel gercekten rengine bayildim güle güle kullan insaAllah
içli dışlı olmak kişilere bağlı ama her zaman arada çizgi olmalı kuzu. çok çok samimi değilsen selam yeter böyle şeylerle sıkma canınıKizlar, bugün kaynanami aradim hal hatir sormak icin konustuk biraz.
Eltimde ordaymis. Ben 'yengemle de konusayim' demedim.
Sadece 'herkese selam söyle' dedim.
Iyi mi yaptim sizce kizlar?
Konusmak isterim eltimde bunu 'yag yakiyor' diye algilamasindan korktum.
Hic konusmamak daha iyi diye düsündüm.
Ama selamimi gönderdim.
Konusmam gerekirmiydi yoksa kizlar?
evet canımkızlar damatlığı kız tarafımı alıyo
hayırlı olsunnnbende 2012 temmuzundaa evlenıyorum kızlar... daha vakıt olmasına ragmen inanılmazz heyecan basıo bazenn((
sakızımı özledimm
Eger aranızda bı problem varsa ki soguk davranıyor demıssın cnm bu yuzden ıyı yapmıssın.Kizlar, bugün kaynanami aradim hal hatir sormak icin konustuk biraz.
Eltimde ordaymis. Ben 'yengemle de konusayim' demedim.
Sadece 'herkese selam söyle' dedim.
Iyi mi yaptim sizce kizlar?
Konusmak isterim eltimde bunu 'yag yakiyor' diye algilamasindan korktum.
Hic konusmamak daha iyi diye düsündüm.
Ama selamimi gönderdim.
Konusmam gerekirmiydi yoksa kizlar?
KızLaaar uzun bi aradan sonra seLamm =)
Geçmişi okuyamadım kusuruma bakmayınn çok sayfa birikmişşş..
Bugün eminönüne aLışverişe gittik..aLdıkLarımı payLaşıorum fikir oLur beLki sizin için de...
Eki Görüntüle 313435 Eki Görüntüle 313448 Eki Görüntüle 313447 Eki Görüntüle 313446 Eki Görüntüle 313445 Eki Görüntüle 313444 Eki Görüntüle 313443 Eki Görüntüle 313442 Eki Görüntüle 313441 Eki Görüntüle 313440 Eki Görüntüle 313439 Eki Görüntüle 313438 Eki Görüntüle 313437 Eki Görüntüle 313436 Eki Görüntüle 313434 Eki Görüntüle 313433 Eki Görüntüle 313449
KızLaaar uzun bi aradan sonra seLamm =)
Geçmişi okuyamadım kusuruma bakmayınn çok sayfa birikmişşş..
Bugün eminönüne aLışverişe gittik..aLdıkLarımı payLaşıorum fikir oLur beLki sizin için de...
Eki Görüntüle 313435 Eki Görüntüle 313448 Eki Görüntüle 313447 Eki Görüntüle 313446 Eki Görüntüle 313445 Eki Görüntüle 313444 Eki Görüntüle 313443 Eki Görüntüle 313442 Eki Görüntüle 313441 Eki Görüntüle 313440 Eki Görüntüle 313439 Eki Görüntüle 313438 Eki Görüntüle 313437 Eki Görüntüle 313436 Eki Görüntüle 313434 Eki Görüntüle 313433 Eki Görüntüle 313449
yemek takımım
tencere takımım
çaydanlığım
fotografını boyut sorun yarattığı için yükleyemedim şurdan bakabilirsiniz:
Ktahya Porselen 90 PARA ATAL KAIK BIAK TAKIMI | atal Kak Bak Takmlar - Ktahya , www.yenireyon.com