KızLaaar uzun bi aradan sonra seLamm =)
Geçmişi okuyamadım kusuruma bakmayınn çok sayfa birikmişşş..
Bugün eminönüne aLışverişe gittik..aLdıkLarımı payLaşıorum fikir oLur beLki sizin için de...
Eki Görüntüle 313435 Eki Görüntüle 313448 Eki Görüntüle 313447 Eki Görüntüle 313446 Eki Görüntüle 313445 Eki Görüntüle 313444 Eki Görüntüle 313443 Eki Görüntüle 313442 Eki Görüntüle 313441 Eki Görüntüle 313440 Eki Görüntüle 313439 Eki Görüntüle 313438 Eki Görüntüle 313437 Eki Görüntüle 313436 Eki Görüntüle 313434 Eki Görüntüle 313433 Eki Görüntüle 313449
inşallah neden olmasınCekilis yapildigini duydum ama hangi konuda nerede hic bi fikrim yoktu.
Bugün 'yeni mesajlar'a bakarken '2012 gelinleri...' diye okuyunca 'aaa demek burdaymislar' dedim ve hepsini olmasada bir cok sayfasini okudum
Özellikle su yorumdan sonra gercekten bu cekilese katilamadigim icin üzüldügümü belirtmek isterim.:26:
Kalabalik bir ailem olmasina ragmen bu konuda ki kizlar kadar kimsenin basini sisirmedim.
Gerek ceyiz konusunda gerek ileriye yönelik korkularim konusunda gerekse abuk subuk konusmalarim konusunda
Bu vesile ile beni dinleyen beni ciddiye alan herkese cok cok tesekkür ederim. Allah razi olsun.
TRde olmadigim icin katilamadim cekilise.
Yanlista anlasilmasin 'hediye alamayacagim' diye degil,
sizler arkadasliktan öte dostluga dogru adim atarken ben ancak pesinizden kosuyor olacagim icin üzülüyorum.
Eger kabul ederseniz bir önerim olacak.
Bir cogumuz yaz aylarinda evleniyoruz.
Evlendikten sonra da yine yeniden bir cekilis yapilmasini,
bu sefer de yeni yil niyetine degil de 'yeni yuva'niyetine bir cekilis yapilmasini isterim ve öneririm.
Bilmem siz ne dersiniz?
InsaAllah o günleri görmek nasip olur.
InsaAllah sizin simdi ki kurdugunuz dostlugun bir parcasida ben olurum o zamana kadar.
oohh ne güzellKızLaaar uzun bi aradan sonra seLamm =)
Geçmişi okuyamadım kusuruma bakmayınn çok sayfa birikmişşş..
Bugün eminönüne aLışverişe gittik..aLdıkLarımı payLaşıorum fikir oLur beLki sizin için de...
Canim benim bende gereckten bilmiyorum nasil yapsaniz daha iyi olur diye adetler farkli canim ne desem yalan olur.:44:
Biz mesela dügünden sonra el öpmeye gidince herkese ufak bi hediye hazirliycam.
Onun disinda nisanlim icinde alis veris yapiyorum 'bunlari kenara koy simdi kullanma' diye de uyariyorum
Ben kina gecemde abiye giycem ama abiyem hazir yani mezuniyet balomda bi sefer giydim.
O günden beri yes yeni elbise duruyor onu üzerime göre daralticam onu giycem.
Bu yüzden onlar bana abiye almalarina gerek yok.
Ama bende nisanlima takim elbise almiycam kina gecesi icin.
Ihtiyaci varsa kendisi alacak yani.
Kina gecesi icin gerekenleri de kiz tarafi aliyormus lilam bizde öyle konusuldu.
Yeni isin nasil gidiyor lilam? Yogunsun baya dimi?
canım güle güle kullan aldıklarını...hayırlısıyla inşallaaah...
inşallah neden olmasın
oohh ne güzell
InsaAllah gasom :)
3 ay sonra ben tekrar gelicem herlade..
O zaman bi telefon konferansi yapalim
Eksik kaliyorum uzakta oldugum icin.
Kaynasamiyorum
Lilam benim o elbisemi okul akradaslari bir de kendi ailem taniyor bitek.
Ziyan olmasini istemiyorum.
Ki o zamanlar aldigimda da ailemle sakasina 'kina gecende de giyersin' diye derdik.
Nasip kismet bak satmaya bile calsitim ama alan olmadi yine bana kaldi
Olsun canim bak ne güzel dügüne kadar yine üc bes kurus para biriktirebileceksin.
Bende 3 aylik bir yere basvurdum.
Ümitliydim ama yine olumsuz cevap hep olumsuz cevap.
Yoruldum artik aramaktan.
Sende biraz daha dayan canim.
Aynen kuzumm giy bak ne güzeL =) Hakkında hayırLısı oLsunn yoLcumm
yavrular bugün çeyizlik şeyler aldımm fotolarını bulursam eklicem
Kizlar, bugün kaynanami aradim hal hatir sormak icin konustuk biraz.
Eltimde ordaymis. Ben 'yengemle de konusayim' demedim.
Sadece 'herkese selam söyle' dedim.
Iyi mi yaptim sizce kizlar?
Konusmak isterim eltimde bunu 'yag yakiyor' diye algilamasindan korktum.
Hic konusmamak daha iyi diye düsündüm.
Ama selamimi gönderdim.
Konusmam gerekirmiydi yoksa kizlar?
ben olsaydım konuşurdum konuşsaydın keşke cnmama aranız iyiyse rahatsanız irbirinizin yanında bence alınmaz bu durumdan
Henüz o samimiyeti kuramadik biz.
Bana karsi biraz soguk davraniyor.
En son telefon görüsmemizde de cok soguktu.
Bu durumda beni üzüyor.
Simdi yine ayni sekilde olur ve ben yine bos yere kendimi üzerim diye en iyisi hic konusmamak dedim kendi kendime.
hmm durum öyleyse bence en doğrusunu yapmışsın çünkü o kendi değerini düşürmek olurdu
Yani emin olamiyorum cözemedim bi türlü kendisini.
Bi konu actim hatta mevlütte yasananlari anlattim istersen okursun.
Ondan sonra hele 'benden hoslanmadi' diye düsünmeye basladim.
Ilerde aramiz nasil olur bilmiyorum ama simdilik uzak durmayi daha dogru buluyorum.
en doğrusunu yaparsın çok fazla içli dışlı olmamak lazımbenim eltimde yok ya