yok canım seçmedim yaaa :26:
bu arada erkek sinek bile girmez çünküüüüüü istediğimiz gibi giyinebilelim açılalım saçılalımmm
hahha bilmiyorum ne giyeceğimi ama hiç giymdiğim türden yani askılı veya straplez bişeyler olabilir
kına gecelerimizde ancak öyle giyinebiliyoruz çünkü :)))
yok canım ya ne demek, ne kadar fikir ne kadar öneri o kadar iyi,çok teşekkür ederim...
annem kuaför,gerçi emekli olup kuaförü kapattı ama evde de mucizeler yaratıyor. pazar akşamı arkadaşımın düğününe giderken,9 tel tokayla muhteşem bir topuz yaptı,evde o kadar toka bulabildik çünküona yaptırırım yine birşeyler evden öyle çıkayım madem nasipse,hepiniz gelinlikle çıkılır demişsiniz çünkü belki o akşam olmaz ama ertesi akşamda düğün yaparız nasip bakalım
aynen öyle canım kimseye açıklama yapman gerekmez hem.. şu saatte şurda eğlencemiz vardır dersin....bizde kızlar arasında öyle evde yada uygun bi yerde eğlence olur kendi çaldığımız müziklerle..ertesi gece kına gecesi olur herkes gelir bazı gelinler giyer gelinlik bazıları bindallı ve kına gecesi için abiye alır giyer..ertesi günde gelin alma olur gecesinede oğlanın şehrinde semtinde yada mahallesinde artık nasılsa durum balosu olur ..
ooo annen madem kuaför, hiç dert etme tatlişkom, öyle çok da güzel anısı olur hem
aynen cnım bızımde öyle kapalı kuzenlerım var onların rahat etmesı ıcın
bızde de erkekler olmıcak zaten bu bızım oralarda adettır erkekler ayrı bı tarafta oturur
maşallah maşallah muhabbeti koyultmunuz kıslar kıslar 2 gündür fırsat bulup nete giremedim özledim valla sizleri
doğrudur canım, adet meselesi işte
bu arada giyeceğim elbise abiye olucak ama şu kaftan dedikleri şeyden de çok şık bitane görürsem eğer alırım, hani kına yakılırken falan onu giyebilirim belki :26:
bence kesinlikle bindallı veya kaftan giymelisinnn canım ben çok seviorum yaa çok giyesim var kınada gelinliğimi çıkarcam az durup sonra hemen bindallımı giycem rahat rahat oynucammm başımda fesim ayağımda çarıklar elimde kına eldivenlerimmm ayyyy
hoşgeldin tatlım,o gün bankacılık ile söylediklerimden sonra bi daha karşılaşamadık,içime dert oldu ya,üzmedim inşallah seni:18:
selam kızlar bende 2012 temmuz gelinlerindenim hepimiz için hayırlı olsunn aksilikler yaşanmasın inşallahhazırlıklarınız ne durumda ben sıkışmış durumdayım yardıma ihtiyacım var açıkcası
ooo hoşgeldin kıızzmaşallah maşallah muhabbeti koyultmunuz kıslar kıslar 2 gündür fırsat bulup nete giremedim özledim valla sizleri
canım benim nişan elbisem de kabarık değildi, kına elbisem de çok kabarık olmaz herhalde, ben yine abiye diktiririm anneciğimeNişanlık gibi kabarık elbise mi alcanız kızlar yoksa normal abiye mii
hıımm bakayım şu bindallılara bakalım belki kendime özgü birşey tasarlar onu dikerizbence kesinlikle bindallı veya kaftan giymelisinnn canım ben çok seviorum yaa çok giyesim var kınada gelinliğimi çıkarcam az durup sonra hemen bindallımı giycem rahat rahat oynucammm başımda fesim ayağımda çarıklar elimde kına eldivenlerimmm ayyyy
inan canım hiç düşünmedim nasılsa zaman var diyeaynen cnım benmde öyle kapalı kuzenlerım var onların rahat etmesı ıcın
bızde de erkekler olmıcak zaten bu bızım oralarda adettır erkekler ayrı bı tarafta oturur
pekı hıc dusunuyormusun nasıl bıt elbıse gıyecegını?
yok canım ya valla el mahkum çeyiz için çalışmak zorundayım ne olursa olsun 1 sene dayancaz artık yoksa 1000tl kim vercek bana evde otururken yaza kpssye gircem zatem düğünde olmuş olcak sonra 1 yıl çok zorlanırsam sözleşme yenilemem çıkarım atamamı beklerim napalım inşallah genel müdürlük diye zorlanmam belkide çok sever kalırım
ben kapalı değilim
oojjgeldiinnselam kızlar bende 2012 temmuz gelinlerindenim hepimiz için hayırlı olsunn aksilikler yaşanmasın inşallahhazırlıklarınız ne durumda ben sıkışmış durumdayım yardıma ihtiyacım var açıkcası
aaa hürrem demişken aklıma geldiinşallah tatlım,yapmışsın planı
bende şu hürremin elbiselerinden istiyorum,diktireceğim bir tanesini belirleyip nasipse
canım benim nişan elbisem de kabarık değildi, kına elbisem de çok kabarık olmaz herhalde, ben yine abiye diktiririm anneciğime
hem attığım göbecikler daha net görünsün, o kadar oynicam
inşallah tatlım,yapmışsın planı
bende şu hürremin elbiselerinden istiyorum,diktireceğim bir tanesini belirleyip nasipse
ooo hoşgeldin kıızz
hoşbulduk canım benim özledim valla sohbetlerinizi