2012' de yazın evlenecekler

aynen cnım benmde öyle kapalı kuzenlerım var onların rahat etmesı ıcın

bızde de erkekler olmıcak zaten bu bızım oralarda adettır erkekler ayrı bı tarafta oturur

pekı hıc dusunuyormusun nasıl bıt elbıse gıyecegını?

Son düzenleme:

ooo annen madem kuaför, hiç dert etme tatlişkom, öyle çok da güzel anısı olur hem

anladım canım benim,teşekkür ederiiiim

maşallah maşallah muhabbeti koyultmunuz kıslar kıslar 2 gündür fırsat bulup nete giremedim özledim valla sizleri

maşallah maşallah muhabbeti koyultmunuz kıslar kıslar 2 gündür fırsat bulup nete giremedim özledim valla sizleri

hoşgeldin tatlım,o gün bankacılık ile söylediklerimden sonra bi daha karşılaşamadık,içime dert oldu ya,üzmedim inşallah seni:18:

bence kesinlikle bindallı veya kaftan giymelisinnn canım ben çok seviorum yaa çok giyesim var kınada gelinliğimi çıkarcam az durup sonra hemen bindallımı giycem rahat rahat oynucammm başımda fesim ayağımda çarıklar elimde kına eldivenlerimmm ayyyy

selam kızlar bende 2012 temmuz gelinlerindenim hepimiz için hayırlı olsunn aksilikler yaşanmasın inşallah hazırlıklarınız ne durumda ben sıkışmış durumdayım yardıma ihtiyacım var açıkcası

inşallah tatlım,yapmışsın planı
bende şu hürremin elbiselerinden istiyorum,diktireceğim bir tanesini belirleyip nasipse

hoşgeldin tatlım,o gün bankacılık ile söylediklerimden sonra bi daha karşılaşamadık,içime dert oldu ya,üzmedim inşallah seni:18:

yok canım ya valla el mahkum çeyiz için çalışmak zorundayım ne olursa olsun 1 sene dayancaz artık yoksa 1000tl kim vercek bana evde otururken yaza kpssye gircem zatem düğünde olmuş olcak sonra 1 yıl çok zorlanırsam sözleşme yenilemem çıkarım atamamı beklerim napalım inşallah genel müdürlük diye zorlanmam belkide çok sever kalırım

selam canım.. hoşgeldin...
amin inşallah sorunsuz geçer gider tüm telaşlarımız hayırlısıyla...

ooo hoşgeldin kıızz

Nişanlık gibi kabarık elbise mi alcanız kızlar yoksa normal abiye mii
canım benim nişan elbisem de kabarık değildi, kına elbisem de çok kabarık olmaz herhalde, ben yine abiye diktiririm anneciğime
hem attığım göbecikler daha net görünsün, o kadar oynicam

hıımm bakayım şu bindallılara bakalım belki kendime özgü birşey tasarlar onu dikeriz
bak şimdi aklıma düşürdünüz

inan canım hiç düşünmedim nasılsa zaman var diye
du bi, resimlerdeki abiye klasörümü karıştıriyim

inşallah canım benim yaaa,sevindim karar vermiş olmana ve seni üzmediğime..doğru diyorsun evde otururken kimse para vermiyor,en güselini düşünmüşsünhayırlısı olsun inşallah...

oojjgeldiinn
hayırlı olsun öncelikle
temmuza çok vari gamze hatun, niye sıkıştın kız?

bende şu hürremin elbiselerinden istiyorum,diktireceğim bir tanesini belirleyip nasipse
aaa hürrem demişken aklıma geldi
kına gecem için veya gelinliğim için kayınvalidem beni bir aksesuarcya götürmüştü, kadıköyde keşfetmiş
o da benim gibi gezmeyi alışverişi çok seviyo, hiç bir yerde görmediğim ne eminönünde ne başka bijuteride, hiç görmediğim otantik aksesuarlar vardı, kendi imalatlarıymış, onlardan almak istiyorum, aynen muhteşem yüzyıldakilere benziyodu, baş için, alın için, el için, parmaklar için, kol için, çok değişik aksesuarlar vardı hürreminkiler hatice sultanınkiler gibiydi
hatırlattığın iyi oldu sedoşum yaa unutmuştum ben orayııı

canım benim nişan elbisem de kabarık değildi, kına elbisem de çok kabarık olmaz herhalde, ben yine abiye diktiririm anneciğime
hem attığım göbecikler daha net görünsün, o kadar oynicam

Ayyy ne güzel anneciğin dikcek elbiseni çok şanslısın canım benimmm
Ohhh yandan yandannn

ewet canım çok hoş oluo onlarda olabilirr..benim nişan elbisem öyleydi herkes çok hoş demişti değişik olmuştu.:87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…