2012' de yazın evlenecekler

inan canım hiç düşünmedim nasılsa zaman var diye
du bi, resimlerdeki abiye klasörümü karıştıriyim
[/QUOTE]

bende netten arastıyorum cok guzel abıyler var ınsanın kafası karısıyor öyle cok görunce

ılk zamanlar buraya eklemıstım ıstedıgım gelınlıgı ve kınada gıyebılecegım elbıseyı

kafamda cok guzel bı model var olmadı onu dıktırtırım ama kına yakılacagı esnada kaftan gıycem ınsallah

canımcım ben onu benım tarafımda kı kuzenlerım bende dahıl olmak uzere rahat edemeyız dıye dedım yoksa sen daha önce demıstın acık oldugunu bılıyorum yanı

hee okiş, durumumuz aynı o zaman, benim de kuzenler kapalı :)))
ben de onlar da rahat edelim diye erkek sinekleri kışkışlıyoruz

pekiiiiii, nerde yapıcaksınız kınayı? ev? salon? bahçe? cafe?

canım nerde bu yer kadıköyde çok merak ettim şimcik belki başıma,saçıma birşey alırım bende oradan kına için nasipse
bu arada gerçekten çok şanslısın valla abiyeni annen dikecekmiş,annelerin güçlerini birleştirelim benimki saçı,seninki elbiseyi bedavaya kapatalım bu işi hahahhahha

Ayyy ne güzel anneciğin dikcek elbiseni çok şanslısın canım benimmm
Ohhh yandan yandannn

mrb canım bende hep 2012de evlenecekler topiklerindeyim nezamandır ama senle pek rastlaşmadık sohbet edemedik ismini görünce dikkatimi çekti geçenlerde nişan fotolarına bakmıştım ben senin bayıldım bayıldım sen kıyafetin fotolar çok beğendim Allah tamamına erdirsin inşallah canım benim

Ayyy ne güzel anneciğin dikcek elbiseni çok şanslısın canım benimmm
Ohhh yandan yandannn
oohh

hoşbulduk canım benim özledim valla sohbetlerinizi
ben de valla
sen ne zaman başlıyodun canım? haftaya mı?

hımm ben gördüm mü hatırlayamadım eklediğin elbiseleri, du başlardaysa bakim bi:26:

canım boğadan sağa dönünce ilk sağda sokağın başında küçük bir dükkan, bi hanım var çok tatlı, kendi imalatlarıymış
içindeki her parçaya ayrı aşık olmuştum ben

birleştirelim tabi kıızz :))

Son düzenleme:

hee okiş, durumumuz aynı o zaman, benim de kuzenler kapalı :)))
ben de onlar da rahat edelim diye erkek sinekleri kışkışlıyoruz

pekiiiiii, nerde yapıcaksınız kınayı? ev? salon? bahçe? cafe?

aynen canımınıcı böyle konusuluyor erkekler evde otracaklar ıste

bızde otel tutacaz orda olacak allah nasıp ederse gunduz nişan aksam kına olacak

evde de olsa guzel olur ama ben cok duygulanırım ozaman en ıyısı salonda olması

pınarcık :) koyarım tabiki
aa hakkaten göreliimm

oohh gezersin mis gibi, havalar daha da soğumadann
nerede kalıcaksın, yani ne tarafta? anadolu avrupa?
2 hafta kız bişe olmaz, hem istanbul u geziceksin işte, oohh

fiyatlar nasıldı peki canım,çok uçuk değildi inş.
yok yoook hiç değildi, hatta yakında gitmeye niyetim var, gidersem inş. izin alır bir iki foto çeker fiyatını da söylerim sana, olar mı :))

Hoşgeldin canım ben çılgın gelin Pınar
Çok sağol canımm aminn inşallahhh

pınarcık :) koyarım tabiki

Bekliyorummmmm

yaa ben de o kadar kadını nereye sığdırıcam bilmiyorum gerçi ben konu komşu çağırmam sadece akrabalarım olucak,ama yine de misafirlerimi de ağırlamak isterim ama işte dışarıda o kadar rahat olamam gibi geliyo, nişanım dışardaydı ama ona göre giyinmiştim
ama şimdi kınada göbecik falan da atıcaz ya, bilmiyorum ki, bi de evde yapılan kına çok sıcak geliyo bana, o yüzden bir taraftan da evde olsun istiyorum, karşı dairede teyzem olduğu için çok sıkıntı olmayabilir evde olması, dediğiin gibi daha duygusal gibi olur sanki evinde
ay bilemedim :26:

hemen tekrar koyuyorum canım neeeeeeee annenmı dıkecekkk
ay hemen miiii, bekliyoruzz

yok yoook hiç değildi, hatta yakında gitmeye niyetim var, gidersem inş. izin alır bir iki foto çeker fiyatını da söylerim sana, olar mı :))

ayy çok sevinirim kuzum yaaa..bir de boğadan sağa dönünce dedin ya hangi tarafa doğru yani şu mağazaların olduğu tarafa doğru giderken mi? gidersen açık adreslerini ve mağzanın adını da alabilir misin tatlım,zahmet olacak ama

oohh gezersin mis gibi, havalar daha da soğumadann
nerede kalıcaksın, yani ne tarafta? anadolu avrupa?
2 hafta kız bişe olmaz, hem istanbul u geziceksin işte, oohh

yaa nesi güzel ya resman 2 hafta ben evden hiç ayrılmadım 3 4 kez arkadaşlarıma gitmiştim oda 1 gece üniversite bile eskişehir kazanmıştım ilk yıl gidemedim sonraki yıl şükür bursayı kazandım. nişanlımda bende çok mutsuzuz benimki sakın dışarlara çıkma istanbulda kapkaççı çok bak deyip duruyo banagezmeyeyim diye. eğitime beşiktaşta sanırım daha onları söylemediler hangi yakada bilmiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…