2012' de yazın evlenecekler

teşekkür ederim kızlar ama yol üstünde gelinliğimi çıkarabileceğim hiçbir yer yok ki bir de gelinlikle çıkarken saç makyajda yapılıyor mu? benim 2 saatlik yolum var gelinlikle çıktım diyelim,akşamına düğün mü olmalı yoksa 1 gün önceden mi yola çıkılmalı?
gasolinecim gelin alıcı;erkek tarafının gelini evinden alması ve düğün olacağı yere götürmesi gibi bişey ya da en azından ben öyle biliyorum
davetiye meselesine de çözüm bulduğunuz için teşekkür ederim beybileeer

kızlar öncelıkle hepınıze selamlar bı bır gırıp cıkıyorum haber veremıyorum ama cıkıslarım anı oluyor

canım bızde böyle olacak erkek tarafı gelıp benı alacak nısanlım en az 300 araba olur dedı ama bız aynı sehırdeyız ama sız ayrı sehırdesınız sımdı anladım canım durum bıraz degısıyor tabı böyle olunca benım kuzenım gecen hafta evlendı nıkahı adapazarında oldu ama kendısı elazıya gıttı kına olduktan sonra dugun oldu ama o normal elbıse gıydı kınasında ve dugunden sonra ıkı gun otelde kaldılar sonra elazıya gıttıler ama benım duydugum kadarıyla oglan tarafı kızı alır kızı gelınlıgıyle kalacakları şehire göturur. davetıyeye yazmana gerek yokkı senın kınan sen ne gıymek ıstersen gıyersın canım zaten gelen mısafırler anlar bunu ve onlarında cok hoşuna gıdebılır

canım çok teşekkür ederim deneyimini paylaştığın için

anaa erkekler niye gelmiyoki..senin memleketinde başka düğünün olmucakmış bence sen normal büyük kına gecesi yap sedoşş kimseye bişey deme davitiyeye tarih ve saat verip eğlencemiz vardır yazdır.

Oyyy canımm benimm yaaaa
Allahım kavuştursun tez zamanda

canım sağol almış kadar oldun [/COLOR][/B]

teşekkür ederim Sultancım,bu arada 300 araba mı maşallaah,araba o kadarsa nasıl bir düğün olur düşünemiyorum,müthiş kalabalık olur galiba,Allah mutlu mesut etsiiiiiiin tatlım beniiiiim

hımm gelin alma dedikleri şeyle aynı yani, okiş

canım babanın evinden çıktıktan sonra gidebileceğin hiç akraba evi yok mu? çok uzakta olmayan, git onun evine çıkar gelinliği ve yola çık, hani güzergaha çok uygun olması şart değil aslında, tabi çevrede hiç akraba arkadaş falan yoksa ayrı mesele de, sen bulursun artık en uygun tarafından bir yol

yok canım ya aynı gün düğünü bünye kaldırmaz, bence 1 gün önce çık git sen, dinlenmiş olarak yap düğününü bence

anaa erkekler niye gelmiyoki..senin memleketinde başka düğünün olmucakmış bence sen normal büyük kına gecesi yap sedoşş kimseye bişey deme davitiyeye tarih ve saat verip eğlencemiz vardır yazdır.

bu arada bizde kına gecesine damat dahil erkek sinek bile giremez

düğünle kınayı bir yapayım mı daha karar vermedim tatlışım yaa,Edirne'de de düğünüm olacak çünkü ama dediğim gibi belki Edirne'ye gelemeyen olur diye gelinlik giysem mi diye düşünüyorum.
Sen şöle mi diyorsun yani,eğlencemiz var diye yazıp kına mı düğün mü belirtmeyeyim.doğru mu anlamışım canım

tamam canımcım,ters yönde çok tanıdık var olmadı öyle yaparız
peki makyaj ve saç konusundaki soruma da cevap verir misin beybim?

akşama dugun olsa heycanınız bır gun surer ıkı saat yol cok degıl aslında bolca resım cekrsınız yolda ben cok gördum öyle

cok ılgı topluyorsunuz hatta bır cok kısı sızınle tanısmak felan ıstıyor cok eglencelı olabılır sen gelınlıkle esın damatlıkla dınlenme tesısınde karslıklı kahve

ıcıyormusuz ay cok zevklı eskı gunlerdekı gıbı oturursunuz tek fark :123:

çok tatlısın canım yaa

bu arada bizde kına gecesine damat dahil erkek sinek bile giremez

hahaha erkek sınek

bızde de erkekler olmıcak bır erkek tarafının kadınları gelır kıza kına yakar gıdermıs

kınam yakılacagnda kaftan gıycem ınsallah sen ne yapacan gıycen elbıseyı sectınmı

tamam canımcım,ters yönde çok tanıdık var olmadı öyle yaparız
peki makyaj ve saç konusundaki soruma da cevap verir misin beybim?

eğer bir gün önce çıkacaksan evden gelinliğinle, yani o akşam düğünün olmayacaksa hafif bir saç makyaj yapsan da olur, nasılsa sadece evden çıkma merasimi olacak, istersen ben kendim güzel yaparım dersen sen veya bir yakının da yapabilir veya kuaförde gelinbaşı değil de (hem gereksiz fazladan para hem de abartı olur sadece evden çıkmak için) normal bir topuz yaptırırsın kendin de hafif makyaj, çünkü normal günlük saçın başınla da çıkmamış olursun gelinlik giyceksin netice de

eğer aynı gün düğün yaparsan da, (ki 2 saat madem yol, olabilir de) zaten normal gelin başı ve makyajı yaparsın gittiğinde tazelersin

ama yoooook 2 saatte sıcakta saç makyaj kalmaz dersen de, ilk alternatifteki gibi hafif bişeyler yapar çıkarsın evden, edirneye geldiğinde düğüne 1-2 saat kala vaktin oalcaksa gider bi kuaföre gelin başı ve makyajı yaptırırsın, tabi orada böyle bir kuaför biliyorsan

aayy kusura bakma çok uzattım

aynen öyle canım kimseye açıklama yapman gerekmez hem.. şu saatte şurda eğlencemiz vardır dersin....bizde kızlar arasında öyle evde yada uygun bi yerde eğlence olur kendi çaldığımız müziklerle..ertesi gece kına gecesi olur herkes gelir bazı gelinler giyer gelinlik bazıları bindallı ve kına gecesi için abiye alır giyer..ertesi günde gelin alma olur gecesinede oğlanın şehrinde semtinde yada mahallesinde artık nasılsa durum balosu olur ..

yok canım seçmedim yaaa :26:

bu arada erkek sinek bile girmez çünküüüüüü istediğimiz gibi giyinebilelim açılalım saçılalımmm
hahha bilmiyorum ne giyeceğimi ama hiç giymdiğim türden yani askılı veya straplez bişeyler olabilir
kına gecelerimizde ancak öyle giyinebiliyoruz çünkü :)))

yok canım ya ne demek, ne kadar fikir ne kadar öneri o kadar iyi,çok teşekkür ederim...
annem kuaför,gerçi emekli olup kuaförü kapattı ama evde de mucizeler yaratıyor. pazar akşamı arkadaşımın düğününe giderken,9 tel tokayla muhteşem bir topuz yaptı,evde o kadar toka bulabildik çünkü ona yaptırırım yine birşeyler evden öyle çıkayım madem nasipse,hepiniz gelinlikle çıkılır demişsiniz çünkü belki o akşam olmaz ama ertesi akşamda düğün yaparız nasip bakalım

Bizde erkek kadın karışık oluyo aslında düğün gibi oluyo tek fark kına yakılıyo
doğrudur canım, adet meselesi işte

bu arada giyeceğim elbise abiye olucak ama şu kaftan dedikleri şeyden de çok şık bitane görürsem eğer alırım, hani kına yakılırken falan onu giyebilirim belki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…