2012' de yazın evlenecekler

offf süper ya afiyet olsun canım benim. bense hala açım. akşamları yemek yememeye çalışıyorum kuzum ya. meyva ile doymuyorki karnım

kız hiç yememezlik yapmaa, hafif sebze mebze bişeyler ye bari az da olsa
meyveyle doyar mı hiç insanın göbüşü kıızzz

kız hiç yememezlik yapmaa, hafif sebze mebze bişeyler ye bari az da olsa
meyveyle doyar mı hiç insanın göbüşü kıızzz

doymuyor işte canımcım. yiyebilsem ben etçiyim sebze pek sevmiyorum ki:44::44: benim koçişte sebzeye bayılıyor artık ona ayak uydurmaya çalışacağım

canım diyettemisinn

biraz akşamları yememek içinde çaba sarf ediyorum. ama 1 kilo verdim h.sonundan bu yana. gelinliğin içinde güzel gözükeyim. hee bu arada
sporumuda ihmal etmiyorum 13 kat merdiven çıkıyorum veee tabi ki yürüyüş:82:

oo verirsin yavruşum yaa, bu tempoyla verirsin merak etme :112:

anladım canımm..bende sıkı bi spora başladım o yüsden mümkün olduğu kadar sık yiyorum kilo vermek istemiyorum ama sıkılaşmak istiyorummm fazlasıylaa

merhabalar kızlar... iyi akşamlar...bir kaç sorum var,aklıma takılan ve en iyisi sizlere sorayım dedim.
başka bir şehire gelin gidecekler ya da gitmiş tanıdıkları olan gelin adaylarımız işte sorularıma başlıyorum

1)Kızlar gelin alıcısı olayı yapacak mısınız,yapacaksanız ya da yapmış tanıdığı olan varsa,nasıl yapıldı?başka bir şehire giderken gelinlikle mi çıkmalı kız evden,böyle bir kural var mı?

2)Kınamda gelinlik giyip giymemeye henüz karar vermedim ama davetiyeye nasıl yazacağım,çünkü birçok akrabam erkek tarafının şehrindeki düğüne gelemeyebilir,İstanbuldaki düğün diye mi belirtmem lazım;eğer gelinlik giyersem,bir de tek kına bile olsa erkeklerde gelecek,bunu nasıl belirtebilirim davetiyede?

Şimdiden çok sağolun hatunlar...Bana fikir verebilirseniz çooook sevinirim!

kızlar aşkımmmm aradı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. bana dediki gel gör beni aşk neyledi neyden dinle aşkım dedi. ben dedi bunu dinleyip dinleyip ağlıyorum. Seni Çok Seviyorum. dedi. Bu bizim şarkımız. Alnından öpüyorum dedi ve kapattı

canım öncelikle ben 20km mesafeye gelin gidicem böyle bi sorunum yok ama bence kesinlikle gelinlikle çıkmalısın böyle bi kural varmı bilmiyorum ama bana göre olması gereken bu..bi arkadaşım aydından bileciğe gelin gitti oğlan tarafının akrabaları aydında ağırlandıkları otelden toplanıp normal gelin alma gibi geldiler eve arkadaşım gelinlikle çıktı evden yol üstünde bi arkadaşın evinde üzerini değiştirip bileciğe devam ettiler.

iyi akşamlar sedoşum

1. gelin alıcısı ne ola ki? ben bilmiyorum ki canım ya? evden gelinlikle çıkmak gibi bir kural yok ama böyle bir gelenek var denilebilir
ancak başka bir şehre giderken gelinlikle gidemezsin sanırım onca yolu ama hevesin varsa, ben şöyle birşey duymuştum, baba evinden gelinlikle çıkıp yakın birinin evinde gelinliği değiştirip normal giyisileriyle yola çıkan birini duymuştum. bilmem ki bir çözüm sayılır mı?

2. düğünü başka şehirde olup kınasında gelinlik diyen çok hatun var, kendi akrabaları da gelinlikle görsün diye sanırım veya mini bir düğün de oluyo galiba o kına merasiminde ama bunu davetiyeye nasıl yazarsını bulamadım şimdi, ama akrabalarına davetiye dağıtılırken nasılsa yüzyüze görürsünüz, bu onlara sözle izah edilebilecek birşey aslında, hani kınamızda siz akrabalarımız için kızımız gelinliğini de giyecek, düğün gibi bir kına gecesi yapmak istiyoruz denilebilir
gelelim erkek meselesine, erkeklerin gelmesi meselesiyle ilgili ben daha önce bi davetiye yazısı görmedim ama yine düğün kısmında olduğu gibi sözle iletilebilir belki :26:

canım askermiydi senin nişanlın:26::26:

Anammmmmmmm çikületa mı istiyonnnn alayım ben sana en fıstıklısındannnnn
canım sağol almış kadar oldun

ay ne içten, ne samimi.. ben de ağlarım ama bak şimdii
nazar değmesin sevginize, muhabbetinize, daim olsun inş.

merhaba canım
bende uzak bi şehire gelin gidenlerdenim
öncelikle kınam ve düğünüm aynı gece olmuştu benim tarafımda, davetiyeyede düğün olarak yazdırmıştım önce gelinliğimle çıktım salona
takıdan birazdan oynadıktan sonra gidip bindallımı giymiştim geceye öyle devam etmiştik düğün sonuda bizde gelinlikle evden çıkan kız bi daha geri gelmediği için komşumuzun evinde üstümü değiştirip öle çıkmıştık aynı gece eşimin memleketine
yani canım sende ölç biç nası uygunsa öyle ayarlamanı yap ama benim tavsiyem gelinlikle çıktığın evine dönme tekrar tabii benim fikrim bu
şimdiden hayırlısı olsun kazasız belasız atlatmayı nasip etsin Rabbim bi ömür mutluluklar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…