2012' de yazın evlenecekler

cnm bunlar ne konu başlığıyla ilgili değil sanırım :44:

Degil canim :)
Ama topic arkadasimiz aday olarak gösterildi.
O yüzden oy vermek istedim ve paylasmak istedim :)

Yenidendogdum sükür canim iyi olmaya calisiyorum..
Sen nasilsin?
Canim derdim var bölümüne bakinca esi ve esinin ailesi sorunlarinda sanirim 'nisani attim' konunun ismi..

yolcum bende dün akşam yolda öğrendim,eve gittiğim bille kardeşimi attım bilgisayar başından girip oy yolladım oyumuz pnrkrdnz e

yolcum ben özel mesaj attım oylama ile ilgili yanlış mı yaptım acep?siz foruma yazmışsınız ondan aklım karıştı

Evet tatlım adaymışım kızlar söyledi bana da
Sağol tatlım benimm

KızLaaar uzun bi aradan sonra seLamm =)

Geçmişi okuyamadım kusuruma bakmayınn çok sayfa birikmişşş..

Bugün eminönüne aLışverişe gittik..aLdıkLarımı payLaşıorum fikir oLur beLki sizin için de...

ehehe kader arkadaşım benim
Darısı başıma inşallah, şafak 151 daha

canım Allah kavuştursun az kalmış yokuş aşağı inmeye başlamış şafagın..

hayırlı olsun gelincik.. gerçekten öyle gün bulmak çok sıkıntı biz bundan 1,5 ay önce ayarlamamıza rağmen bizde yer bulamadık ve cuma akşamına alabildik maalesef:...

ay evet bundan sonra evlenecek olan arkadaşlarıma söylicem yazın evlenecek olanların daha erken hazırlık yapması gerektiğini.. zar zor da olsa yerimizi bulduk ya daha da strese girmem sanırım

canım çoook güzeller Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..

canım bu gelinliği dene önce..çoook fazla fikir değişikliği oluyormuş...Allah hepimizin gönlüne göre versinn

canım hepsi çook güzel Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...

Lilammmm çokk güzellerrrr
Ayyy benımde alışverişe çıkasımm geldi yaaaa

Lilam hayirli olsun kinaliklarini almissin hadi gözün aydin :)
Bindallin salvarli sanirim dimi? Ne kadara aldin?
Bize ankarada buna benzer bindallilar icin 200TL civari fiyat söylediler.
Kinalik selesi ve tepsisini ne kadara aldin? Onun icin de ankarada 35TL demistiler.
Istanbul ve ankara arasinda ki fiyat farkini merak ediyorum da canim.
Kirmizi olanlar mendil mi yoksa duvak mi canim?
Birde kina ve gelin cikarma icin farkli duvaklar mi kullanacaksin?
Papuclarinla takken bindalli fiyati icindemiydi canim yoksa ayri ayri mi aldin?
Cok soru oldu canim ama yardimci olabilirsen cok sevinirim

Lilammmm çokk güzellerrrr
Ayyy benımde alışverişe çıkasımm geldi yaaaa

Çoook tşk ederimm daha da güzeLLerini Allah'ım size de nasip etsin inş...

YoLcuumm bindaLLım şaLvarLı..ztn kına da uzun eLbise giyeceğim için bindaLLı şaLvarLı oLsun istedim..
BindaLLıya 200 dedıLer yeni geLen bi modeLmiş ama pazarLıkLa bindaLLıyı 150 TL'ye aLdık...Papuc ve takke içinde 150 TL cnm...Takkenın tuLu de asLında kına da öne getiriLip kapatıLıomus ama kayınvaLidem de biz de ayrı kırmızı bi duvak oLsun istedik..Sepeti , kına tepsisini , geLinLik için kırmızı kuşağı aynı yerden aLdık yaniii
bindaLLı + kına tepsisi + kına sepeti + kuşak + takke + papuç = 200 TL sıkı bi pazarLıkLa =)
O kırmızı duvak ve yanındakıLer de eLdiven kına için...İkisine de 20 TL verdik.
Ayrıca ben o tüLLü taçLardan ve taşLı mumLardan da istedim..ben kendim aLıcaktım ama kayınvaLidem oLur mu öLe şey aLırım ben dedi =) 10 tane taç + 12 tane mumLuk = 25 TL tuttu..KayınvaLidem eLimde para varken gideLim birazını aLaLım dedı öLe gittik..diğer eksikLeri de kınaya yakın bi zamanda gidip aLıcaz inş..

SaoLsun kayınvaLidem soruo ben herseye bosver aLmayaLım dıorum..en sonunda nişanLımın teyzesı bı kızdı aLınacak hersey die Ya insanLarı zora sokmak istemıorum bi de utanıorum sunu aLın bunu aLın dıemem ben asLa...İç çamaşırcıda makyaj malzemesi fln da ekLıoLardı yok dedım aLMayın..hem kuLLanamam onLarı yazık OLur..dogru mu yaptım bıLmıorum :S..
KızLar bir de bişey sorucam...Şimdi biz gittik bana böLe aLışveriş yaptık..Bizim de damada yapmamız gerekıo mu?
Yapıcaksak damadı da mı götürücez böLe aLışverişe?
Bi de neLer aLınır?
Yardımcı oLur musunuz..

Cok sagol canim. Yanki ankarayla istanbul arasinda fark yokmus.
Kocaelinde de o zaman hemen hemen aynidir fiyatlar.
Tasli mumlar kina yakilirken arkadaslar icin dimi?
Ben uzun ince mumlari düsünmüstüm ama bunlarda güzel.
Zaten o kadar cok yeni seyler cikiyor ki insan karar vermekte zorlaniyor.
Taclar da arkadaslar icin sanirim dimi? Güzel bir fikir :)
Kinaliklari erkek tarafimi aliyor sizde?
Ben kendim alicam kinaliklari canim.
Bi gelinlikciyle görüsüyorum faceten fiyat filan soruyorum.
Suan bi kampanyalari varmis bindalli hediyeymis.
Ama ben gidene kadar o kampanya sürer mi bilmiyorum :)

Lila canim birde bohcada alindiysa sana makyaj malzemeleri vs simdi gerek kalmaz aslinda.
Sen nezaketen istemedigini gerek olmadigini söylersin ama kaynanan almak istiyorsa yine alir herlade.
Aileler arasinda nasil anlastiniz ki lilam?
Onlar size siz onlara alacaksaniz o zaman damada almaniz gerekbilir.
Ki bu durumda damadin gelmesi mantikli olur bence.
Bunu sen daha iyi bilirsin aslinda canim nasil konusulduysa öyle olur heralde.?

Son düzenleme:

YoLcumm biz asLında hiçbişey konuşmadık..siz bunu aLın bunLar kıza ait fLn hiçbişey..hatta nişanda ben aLışverişe biLe çıkartmadım kımseyi istemedim...Ama yine onLar bohça yapıp getirdi..bizde götürdük..Nişan bohçasında vardı makyaj fLn ama yıne sorduLar bugun...
KayınvaLidem dedi gideLim de kınaLıkLarı fLn iç çamaşırı nevresım havLu ne gerekıosa ALaLım dedi..herseyi aLdı bize para harcattırmadı..
Biz de buna karşıLık bişeyLer aLıcaz damada annemLe düğüne yakın..annem aLaLım dıo..ama bnm nişanLım geLmez öLe aLışverişe FLn =) KayınvaLidemi götürmek gerekır mı? Yoksa biz bişeyLer aLıp götürsek mi?

Canim benim bende gereckten bilmiyorum nasil yapsaniz daha iyi olur diye adetler farkli canim ne desem yalan olur.:44:
Biz mesela dügünden sonra el öpmeye gidince herkese ufak bi hediye hazirliycam.
Onun disinda nisanlim icinde alis veris yapiyorum 'bunlari kenara koy simdi kullanma' diye de uyariyorum
Ben kina gecemde abiye giycem ama abiyem hazir yani mezuniyet balomda bi sefer giydim.
O günden beri yes yeni elbise duruyor onu üzerime göre daralticam onu giycem.
Bu yüzden onlar bana abiye almalarina gerek yok.
Ama bende nisanlima takim elbise almiycam kina gecesi icin.
Ihtiyaci varsa kendisi alacak yani.
Kina gecesi icin gerekenleri de kiz tarafi aliyormus lilam bizde öyle konusuldu.

Yeni isin nasil gidiyor lilam? Yogunsun baya dimi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…