2012' de yazın evlenecekler

seviyorum o modelleri ama nedense düğünümde giymek istemiyorum cnmne dengesizce

ozaman sen deneyimlisin bu konularda tatlım, senden yapılması gerekenleri öğrenebilirizzz ne giydin tatlım tanışmada istemede nişanda bizim nişan evde olcak aile arasında

cnm benim söz ayrı nişan ayrı olmadı bizimde evde oldu tanışma gecesinde pantol ve şık bi bluz kombinlemiştim abartmadım yaninişan akşamındada kırmızı elbise giydim

seviyorum o modelleri ama nedense düğünümde giymek istemiyorum cnmne dengesizce
ben de nişanımda öyle model istiodum, ama sonra kendi nişanlığımı görünce ve giyince vazgeçtim, kaparık diktirdim
evlilik hazırlıklaerında olur böyle dengesizlikler yani, normaldir tatlım

ben de nişanımda öyle model istiodum, ama sonra kendi nişanlığımı görünce ve giyince vazgeçtim, kaparık diktirdim
evlilik hazırlıklaerında olur böyle dengesizlikler yani, normaldir tatlım

ya o kadar çok konuşmaya başladımki hep düğünde şu olcak bu olcak yok şu eksik bu eksik die nişanlım illallah etti ne çok konuşuyon die sen böyle değildin die

blender seti önerisi isterim 130 tl aşmayacak gri olacak
tost makınesı kettle narenciye bunların hepsı aynı marka olmasa olurmu ?

bu narencıye kullanıslı degılmı yanı bunun haznesı yokmu bardagı koyup doldurucammı ? ha ne dersınız?

ya o kadar çok konuşmaya başladımki hep düğünde şu olcak bu olcak yok şu eksik bu eksik die nişanlım illallah etti ne çok konuşuyon die sen böyle değildin die
kızz düğün olmadan kaçırma çocuğu, Allah korusun

walla benimki arzum, 130 tl yi aşmaz ama gri değil, beyaz. Braun ya da philipsin var grileri sanırsam. Ama çok parçalı istersen 130 tl yi epey aşar:26:
narenciye sıkacağının da bazılarının haznesi olmuyor, direkt bardağa sıkıyor, bunu bilmiyorum :26:

Gecmisi okumana herkese hayirli cumalar diliyorum.

Dün saat aksam 7-8 gibi den sonra foruma giremedim olmadi bi türlü.

günaydın kızlarr

arkadaşlar bişey danışmak istiyorum ben şubatta gelinliğimi kiralamayı düşünüyorum sizce erkenmibirde şu davetiyeler ne zaman basılcak acaba

Ah ah elimde olsada bende subatta gidebilsem. Daha sonra pahalisacaklar cünkü. Bence iyi edersin.

Davetiyeleri ben nikah tarihi ve gelinlik almaya gittigimde bastircaz cünkü burada ki kolu komsuyada dagitmam gerekecek.

cnm benim söz ayrı nişan ayrı olmadı bizimde evde oldu tanışma gecesinde pantol ve şık bi bluz kombinlemiştim abartmadım yaninişan akşamındada kırmızı elbise giydim

bizimde söz kesilcek bikaç gün sonrasındada nişan olcak.hepsindede elbise giymeyi düşünüyorum hatta aldım bile isteme ve tanışmada giyceklerimi fikrim değişmezse o zamana kadar onları giycem

Cekilis yapildigini duydum ama hangi konuda nerede hic bi fikrim yoktu.
Bugün 'yeni mesajlar'a bakarken '2012 gelinleri...' diye okuyunca 'aaa demek burdaymislar' dedim ve hepsini olmasada bir cok sayfasini okudum
Özellikle su yorumdan sonra gercekten bu cekilese katilamadigim icin üzüldügümü belirtmek isterim.:26:

Kalabalik bir ailem olmasina ragmen bu konuda ki kizlar kadar kimsenin basini sisirmedim.
Gerek ceyiz konusunda gerek ileriye yönelik korkularim konusunda gerekse abuk subuk konusmalarim konusunda
Bu vesile ile beni dinleyen beni ciddiye alan herkese cok cok tesekkür ederim. Allah razi olsun.

TRde olmadigim icin katilamadim cekilise.
Yanlista anlasilmasin 'hediye alamayacagim' diye degil,
sizler arkadasliktan öte dostluga dogru adim atarken ben ancak pesinizden kosuyor olacagim icin üzülüyorum.

Eger kabul ederseniz bir önerim olacak.
Bir cogumuz yaz aylarinda evleniyoruz.
Evlendikten sonra da yine yeniden bir cekilis yapilmasini,
bu sefer de yeni yil niyetine degil de 'yeni yuva' niyetine bir cekilis yapilmasini isterim ve öneririm.

Bilmem siz ne dersiniz?

InsaAllah o günleri görmek nasip olur.
InsaAllah sizin simdi ki kurdugunuz dostlugun bir parcasida ben olurum o zamana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…