hayırlı cumalar canımmerhaba kızlar cümleten hayırlı cumalar
hemde nasıll melekkkkkcim daha şimdiden başladı heyecansiz nişan yapmışmıydınız canım?
evet cnm nişanlıyım
Aminnn canım benim inşallah, hepimiz güle güle kullanalım
ya bugün nette başka markalara da baktım da, genelde 2 kişilik takımlar, tek hiç görmedim yaa:26:
iyi uykular tatlım
yuppiiiii gülşenim yuppiiiii
geçmiş olsun
ar yıldızı diosun sanırım, baktım ama marka olarak malını çok iyi bilmiyorum, o yüzden yorum yapamıcam canım, ele alıp bakabilmek lazım... Bir de çok derin tencere sadece çorbalar için iyi, diğer yemeklerde çok derin iyi olmuo ya:26:
günaydın elifcanhayırlı cumalar
yarın sanırsam alıyorum canım, bi gidip göreyim de, belki yanında çamaşır mak. beğenirsem onu da alırım
günaydın tatlım,
kiralamak için biraz erken sanki, ama sen bilirsin yine de, modeli belirledikten sonra pek problem kalmıo ki sen belirlemişsin.. bi de o beğendiğin modelin kiralığını bulabilecek misin tatlım?
davetiyeler de 2 günde basılıyor, dağıtmak desen 1-2 haftayı bulur, o yüzden sen fazla heyecan yapma istersen meleğim ya
yaşasınnnn
Aminnnnn gasommmm aminnnnnn
özümmm günaydınnnn
ohh ohhh saat 12olmasına 45 dk kaldı, yuppiiii
haydi koltuk bakmayaaaa
ozaman sen deneyimlisin bu konularda tatlım, senden yapılması gerekenleri öğrenebilirizzzne giydin tatlım tanışmada istemede nişanda bizim nişan evde olcak aile arasında
Teşekkürlerr gaso , aminn diyorum güzel duaların için
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
Off çok güzelmiş çook
ben de nişanımda öyle model istiodum, ama sonra kendi nişanlığımı görünce ve giyince vazgeçtim, kaparık diktirdimseviyorum o modelleri ama nedense düğünümde giymek istemiyorum cnmne dengesizce
ben de nişanımda öyle model istiodum, ama sonra kendi nişanlığımı görünce ve giyince vazgeçtim, kaparık diktirdim
evlilik hazırlıklaerında olur böyle dengesizlikler yani, normaldir tatlım
kızz düğün olmadan kaçırma çocuğu, Allah korusunya o kadar çok konuşmaya başladımki hep düğünde şu olcak bu olcak yok şu eksik bu eksik dienişanlım illallah etti ne çok konuşuyon die sen böyle değildin die
walla benimki arzum, 130 tl yi aşmaz ama gri değil, beyaz. Braun ya da philipsin var grileri sanırsam. Ama çok parçalı istersen 130 tl yi epey aşar:26:
Eki Görüntüle 312310 yemek takımlarından konu açılmışken buda benim kıslarrr
günaydın kızlarr
arkadaşlar bişey danışmak istiyorum ben şubatta gelinliğimi kiralamayı düşünüyorum sizce erkenmibirde şu davetiyeler ne zaman basılcak acaba
cnm benim söz ayrı nişan ayrı olmadı bizimde evde oldu tanışma gecesinde pantol ve şık bi bluz kombinlemiştim abartmadım yaninişan akşamındada kırmızı elbise giydim
Cok hos bence
Bu arada ben hepinizi çok seviyorum, bunu da biliosunuz di mi? Nyu ve ben artık "kaç kardeşsin?" die sorduklarında tek demeyeceğiz...
"Biz çok kardeşli kalabalık bir aileyiz" diyeceğiz...
Çok seviyorum hepinizi canım kardeşlerim..